Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benım 6+3 te keseyi gördü sadece bebek yoktu. 10 gün sonra gel dedi. 5+3 te hiç bir şey yoktu hamile değilsin dedi. Bebek hızlı büyüyor hiç olmayan kese aniden 5 haftalık oldu nasılsa 1 haftada çıktı ortaya :) acele edip stres olmayın bence hastaneye erken gitmek faydanıza degıl insanı strese sokuyor insallah sağlıcakla görürsünüz
meraba medical parkta bütün doktorların ücreti aynı mı bilginiz var mı

Umarım sizinde devam etmez prgogesteron kullanıyor musun ben fitil olarak kullanıyorum sadece. Tedirgin olmakta haklısınız ama doktorunuza güvenin içinizi rahat tutun stres daha kötü etkiliyor çünkü. Arkadaşımın ikizde 3 ay boyunca kanaması oldu ara ara kırmızıydı hatta ama şükür ikizlerini sağlıkla kucağına aldı :)

Arkadaslar ben tup bebek tedavisi oldum beta sonucuma gore gebeyim yarin kese gormeye gitcem 5+4üm ama bende bulanti filan gibi aserme gibi seyler yok ha bulanti olmasini istemem tabi ama bi sikintimi var diye korkuyorum
Bende tüp bebek ile gebe kaldım. Korkma bende hiç belşrti yoktu hala yok 7 haftalık oldum şükür bulantı vs yok hatta unutuyorum hamile olduğumu

Bende tüp bebek ile gebe kaldım. Korkma bende hiç belşrti yoktu hala yok 7 haftalık oldum şükür bulantı vs yok hatta unutuyorum hamile olduğumu
Merhaba benim de hiç belirtim yok, henüz ultrason günüm gelmedi inşallah benim de sağlıklı ilerler

Ya bir de şeffaf akıntı oldum ben çok yani şu 2 3 gündür akıntım baya arttı çamaşırımı ıslatıyor baya sizde de var mı böyle bir şey
Evet bende de var ama şeffaf olduğu sürece, koku olmadığı sürece sorun yok bana idrar kültürü de yapıldı, sorun çıkmadı. Doktorunuz gittiğinizde muhtelemelen sizden de isteyecektir

Evet hem fitil hemde göbekten yapıyorum.benim 2 gündür günde bi sefer çamura benzer çok hafiften kesin oluyor. Bakalım nasıl ilerleyecek.

Sizinle günlerimiz çok yakın 18 Ağustos son adet günüm.8 Eylül transfer günüm
Bugün tam 7 haftalık oldum

Bana da kasık ağrımdan dolayı progestan fitil verdi de doktorum yalnız şu bi kaç gündür ilacı kullandıktan sonra sulu akıntım oluyor sizde de oluyor mu

Keçiören için fiyat
Uzman Hekim : 85.000 TL
Doç. Prof. Perinatolog Hekim : 95.000 TL şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…