Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kusma yok diye ilaç içmek istememiştim ama artık sabrım tükendi, ben de doktoruma danisacagim

Kızlar bulantı durumlarınız nasıl? Benim 4. haftadan beri bulantim devam
Seninle aynıyız tarih olarak bu hafta baya iyileştim bulantım çok şükür yok. Sık sık yemek yiyorum uyanır uyanmaz kahvaltı ediyorum. Yalnız ben grip gibiyim ya gerçekten hastayım ya da belirtilerden dolayı böyleyim

Merhaba ben bugun ogrendim ve acikcasi soku daha atlatmis degilim. Surec nasil gecti dogumdan sonrasi icin cok gozum korkuyor
Bende ilk doktorun ikiz dediğinde şok oldum.Allah’ın gücüne gitmesin hatta biraz korktum üzüldüm nasıl bakacağım nasıl olacak diye Ama şimdi alıştım onları yan yana gördükçe seviniyorum Şimdi de dua ediyorum Allahım ikisinide sağ salim bize bağışla diye İlk duyunca insan korkuyor endişeleniyor sanırım.

Yani ben hic beklemedigim ve ihtimalini dusunmedigim icin buyuk şok oldum ama artik saglikli olsunlar yeter bir de uysal iyi huylu guzel iki kiz olurlarsa daha da guzel tabi insallah
Hangi şehirdesiniz doktorunuz kim ? İstanbul Avrupa da olanlardan doktor önerisi bekliyorum ben medicalpark a gidiyorum doktorumdan memnunum ama evime mesafe olarak uzak,hemde fiyatlar biraz yüksek sanırım
Yakında uyum sağlayacağım doktor bulursam değiştirebilirim

Amiin insallah saglikla kucagimiza alalim ama dediginiz gibi ben de biraz korktum ama alisacagiz illa

Ben tekirdagda yasiyorum ama tup bebegi amerikan hastanesi cengiz hocada yaptik. Tek yumurta ikizi olduğu icin belki oncesinde planli sezaryen olursa istanbula gelip o hastanede olmayi da dusundum yenidogan yogunbakimi acisindan bakalim suan bilemiyorum

Hakkınızda en güzeli olsun inşallah Bizde Bahçelievler medicalpark ta tüp bebek yaptık.Nasıl ilerleyeceğiz hiç bilmiyorum.Hastaneler konusunda da hiç bilgim yok
İlk gebeliğim

Arkadaşlar benim doktorum prof ucreti 3 bin bunu odeyince mesala 1 ay gecer li mi yoksa ertesi gun gelsek yine mi 3 bin

Hakkınızda en güzeli olsun inşallah Bizde Bahçelievler medicalpark ta tüp bebek yaptık.Nasıl ilerleyeceğiz hiç bilmiyorum.Hastaneler konusunda da hiç bilgim yok
İlk gebeliğim
Tesekkurler hepimizin gonlunden gecenin daha güzeli hayirlisi kolayi olsun insallah benim de ilk gebeligim saglikla guzellikle kolaylikla alalim kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…