- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.421
Bir tanıdığım acil ameliyata alınmıştı 7-8 yıl önce. Şimdi 6-7 aylık oğlu var. O zaman çok risklerden bahsetmişlerdi ama sıkıntı yaşamadı. Tabi hamileyken bilmiyorum ama eminim bir çözümü vardır. Çok kolaylıkla geçsin inşallahMerhabalar hamileyken ya da değilken over torsiyon ameliyatı olan var mı , Şuan acil ameliyat olmam gerekiyor ama 8+3 haftalık hamileyim. Karar vermem gerekiyor
Ay maşallah. Ben çift transfer oldum tek tuttuMerhabalar tüp bebek ile tek embriyo tek yumurta ikizi ile aranizdayimbenim gibi tek yumurta ikizi bekleyen var mı aramizda?
Tesekkur ederim hayirlisi hakkimizdaAy maşallah. Ben çift transfer oldum tek tuttusizin kaderinizde varmış.
Bir kaç arkadaş var ikiz bekleyen burada da.
Evet 1 saatten uzun sürdü ilk muayene biz 15 dk felan sürer sanıyorduk smear testi felanda yaptı 2. Muayene ay Sonu 17 sindede fetal dna için kan testi vereceğim benim sürecim sizden bi tık önde aklınıza takılan bir şey olursa özeldende yazabilirsiniz yardımlaşmak isterimValla benim burada doğum yapan arkadaşım çok hepsi çok memnunlar hatta Türkiye’de doğum yapıp ikinciyi burda yapan var çok çok memnunlar çok ilgililer çok kibarlar ben çok beğendim şimdilik :)
Birde mesela sizin burada doğum yapan arkadaşlarınız varmış benim tanıdığım çok yok bebek arabası en iyi marka hangisi mesela bilmiyorum beşik içinde öyle çok erken tabi bunlar için ama aklımda hiç bi marka yokValla benim burada doğum yapan arkadaşım çok hepsi çok memnunlar hatta Türkiye’de doğum yapıp ikinciyi burda yapan var çok çok memnunlar çok ilgililer çok kibarlar ben çok beğendim şimdilik :)
Ben de kullanıyorum sorun yok ilacın akıntısı oKızlar progestan fitil kullananlara bi sorum olcak ben sadece gece kullanıyorum sabah çamaşırım akıntılı olmuş oluyor gün içinde olmuyor ama fitilden kaynaklı herhalde sizde de durum böyle mi merak ettim
En çok korktuğun durumdu benim bu olayMerhabalar tüp bebek ile tek embriyo tek yumurta ikizi ile aranizdayimbenim gibi tek yumurta ikizi bekleyen var mı aramizda?
Benim de korktugum ve basima gelmeyeceğini dusundugum durumdu. Tabi artik basim ustune ama biraz tepe taklak oldum tabiEn çok korktuğun durumdu benim bu olaytek transfer olup embriyonun ikiye hatta üçe bölünmesi maşallah olsaydı da başım üstüne tabi Ben de tek transfer tek kese Hayırlı olsun inşallah
Transferden kaç gün sonra öğrendiniz ikiz olduğunu? Beta hcg artışları nasıldı ?Ay maşallah. Ben çift transfer oldum tek tuttusizin kaderinizde varmış.
Bir kaç arkadaş var ikiz bekleyen burada da.
Siz transferden kaç gün sonra gördünüz acaba keseyiEn çok korktuğun durumdu benim bu olaytek transfer olup embriyonun ikiye hatta üçe bölünmesi maşallah olsaydı da başım üstüne tabi Ben de tek transfer tek kese Hayırlı olsun inşallatcaba kese
Ben Ankaradayım ama bizim sigortamız var o sebeple liv hospital veya medicalpark keçiören düşünüyorumKızlar aranızda konuşanlar oldu biliyorum ama Ankara'da özel hastaneden doğum paketi alanlar var mı? Kaça anlaştınız acaba?
Merhaba ben 6 eylulde tek transfer oldum 25 eylulde keseyi gorduk cok kısık kalp atimi duyduk 2 ekimde kalp atimi duyduk 6 ekimde baska doktora gittigimde ikinci bebegi gorduk. 2 ekimde gercekten kesede tek bebek gorunuyordu net bir sekilde dun o yuzden cok buyuk sok olduk ikisinin de kalp atimi vardi 6+2 birbiriyle uyumluyduSiz transferden kaç gün sonra gördünüz acaba keseyidoktor bana 18 ekimde ultrason randevusu verdi. 24 eylülde transfer oldumda çok heycanlıyız hemen görmek istiyoruz
Bugun keseyi gorduk ikizlere gebeyimhiç korkmayın bende tüp bebekle gebeyim,ikiz gebelik.Sizinle aynı haftada bizde paniklemiştik acaba sağlıklı ilerlemiyor belirti vermiyor mu diye,doktora dahi yazmıştık6.haftaya girince yavaş yavaş başlıyor iğrelti tiksinme mide bulantısı
Yani bende öyle oldu
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba ben 6 eylulde tek transfer oldum 25 eylulde keseyi gorduk cok kısık kalp atimi duyduk 2 ekimde kalp atimi duyduk 6 ekimde baska doktora gittigimde ikinci bebegi gorduk. 2 ekimde gercekten kesede tek bebek gorunuyordu net bir sekilde dun o yuzden cok buyuk sok olduk ikisinin de kalp atimi vardi 6+2 birbiriyle uyumluydu
Degildi 83 186 365 seklinde ogrendik ilk keseyi gordugumuzde de tek gozukuyordu kalp atiminda digeri gozuktu:)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbeta hcgde değerleriniz yüksek miydi peki? Bugün benim transfer+ 13.gün 2827 çıktıda yüksek geldi bana acaba ikiz olabilir mi diye düşündüm bende bende tek transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?