• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin ikiz olduğu için fiyat böyle yüksek sanırım. Ben Anadolu yakasında medical parkta fiyat sordum paket 90 bin dediler
Hayır hiç ikiz yada tekli gebelik diye bahsetmediler
Direk o fiyatları söylediler. Ama 17 sinde kontrolüm var gidince detaylı sorayım
Olmadı sizin hastaneyle konuşurum doğum için.çünkü bu fiyat çok yüksek geldi bana 🤷‍♀️

Kızlar ne kadar çok ikiz annelerimiz var. Maşallah Türkiye'nin yavaşlayan nüfus artış hızını arttırıyoruz resmen 😅
Sağlıkla gelsin tüm bebişler🧿
Aynen bana amh dusuk diye 26 yasimda doktorlar 35 de menapoza gircen diyip durdulardi o zaman 3 tane yumurtam cikiyordu hic gebe kalamamistim 10 sene boyunca yasim 36 olunca bana bi korku geldi 3 4 seferde kalitesiz 5.gune gitmedi embriyolar ve ya 1 ya 2 yumurta oluyordu.esimdede ciddi sperm eksikti. ve artik dedim olmuyo ve galiba ben menapoza giriyorum adetim biraz oynasa girdim galiba diyordum.birde durmadan karnimda kist olmaya baslamisti vallahi umutsuz vaka olarak doktorun kapiyi caldik ve anlattim yani ben galiba menapoza giriyorum dedim oldu oldu olmassa bidaha imkansiz dedim.son defa dedim ugrascam ama ne kadar yontem varsa hepsini yapin dedim .hocamizda hic umutsuz konusmadi.7 ay ugrasin sonunda 2 kaliteli embriyom oldu ve transfer edildi simdi ikizlere gebeyim.Allah herkesi birseyle siniyor iste
Ben de 7+5’ten bildiriyorum. Mide bulantılarım çok arttı, başetmeye çalışıyorum. Domatesli salçalı sulu yemek yiyemiyorum ilginç şekilde, çok sevmeme rağmen tiksinti geldi. Nadir de olsa bazen kusma da oluyor. Halsizlik ve uyku hali de arttı ama yönetmeye çalışıyorum. Bir de sabrım ve tahammülüm düştü gibi işyerinde 🤣 kimseyle uğraşmadan sadece uyumak istiyorum ama mümkün değil ne yazık ki 🤣
Ilk ne zaman başladi

Aynen bana amh dusuk diye 26 yasimda doktorlar 35 de menapoza gircen diyip durdulardi o zaman 3 tane yumurtam cikiyordu hic gebe kalamamistim 10 sene boyunca yasim 36 olunca bana bi korku geldi 3 4 seferde kalitesiz 5.gune gitmedi embriyolar ve ya 1 ya 2 yumurta oluyordu.esimdede ciddi sperm eksikti. ve artik dedim olmuyo ve galiba ben menapoza giriyorum adetim biraz oynasa girdim galiba diyordum.birde durmadan karnimda kist olmaya baslamisti vallahi umutsuz vaka olarak doktorun kapiyi caldik ve anlattim yani ben galiba menapoza giriyorum dedim oldu oldu olmassa bidaha imkansiz dedim.son defa dedim ugrascam ama ne kadar yontem varsa hepsini yapin dedim .hocamizda hic umutsuz konusmadi.7 ay ugrasin sonunda 2 kaliteli embriyom oldu ve transfer edildi simdi ikizlere gebeyim.Allah herkesi birseyle siniyor iste

Ilk ne zaman başladi
Sağlıkla doğrusunlar inşallah. Sizin konunuza tüp bebek başlığında denk gelmiştim. Uzun süren emekleriniz boşa gitmedi şükür.
Ben de hep ikiz tutsun istedim ama kimse ikinci bir bebekten bahsetmedi ultrasonda tek tuttu🧿

Kızlar çok fena halde dünden beri baş ağrısı çekiyorum. Kafamı kaldıracak halim yok resmen. Kızımla ilgilenmek zorundayım ama başımın ağrısında çocukla da ilgilenemiyorum.
Eşim de yurtdışına gitti iş için çok kötüyüm. Mide bulantılarımdan bıkmıştım üstüne baş ağrısı eklendi.
Benim gibi olan var mı? Ne zaman geçer bu baş ağrısı?

Bende bişey çıkmadı bulantı kusmam da yok. Göğüs ağrım da yok. Sadece dolgunlar ve uçları kırmızı kırmızı . 1 kez kusma yaşadım başka olmadı bu sabah karın ağrısı olunca endişe ettim. Bir yandan dedim rahim büyüyor normal iki bebek var. Bir yandan da 1 haftadır ağrım sızım yoktu bu sabah olunca stres yaptım.
Bence çok normal stres yapmayın :)

Merhaba biz aşılama ile hayata tutunduk. Bu gün kalp atışını ve bebişimizi gördük. Bende artık Mayıs Anneleri denim 🤲🏻🫶🏻❤️❤️

Eklentiler

• IMG-20251009-WA0011.webp
    IMG-20251009-WA0011.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 35
Hayır hiç ikiz yada tekli gebelik diye bahsetmediler
Direk o fiyatları söylediler. Ama 17 sinde kontrolüm var gidince detaylı sorayım
Olmadı sizin hastaneyle konuşurum doğum için.çünkü bu fiyat çok yüksek geldi bana 🤷‍♀️
Bence de tekrar sorun çok uçuk geldi aynı hastane şubeler arası bu kadar değişmesi tuhaf. Ama bende fiyat alırken anlatan kız çok karışık konuştu kafamızı öyle karıştırdıki. İlk doğum fiyat artıyor falan dedi

Kızlar çok fena halde dünden beri baş ağrısı çekiyorum. Kafamı kaldıracak halim yok resmen. Kızımla ilgilenmek zorundayım ama başımın ağrısında çocukla da ilgilenemiyorum.
Eşim de yurtdışına gitti iş için çok kötüyüm. Mide bulantılarımdan bıkmıştım üstüne baş ağrısı eklendi.
Susuzluk baş ağrısımı artıyoe. Ama bulantı da su içirtmiyor. Kötü bir döngü malesef

baş ağrısından ölüyorum ben de kimsede yok mu diyordum , tansiyonum düşük sürekli ondan ağrıyor 8 e 5 9 a 5 tansiyonum her akşam fiks 8 de bir ağırmaya başlıyor gecelere kadar , bol su magnezyum da verdi doktor ama yok geçmedi

Ben de 7+5’ten bildiriyorum. Mide bulantılarım çok arttı, başetmeye çalışıyorum. Domatesli salçalı sulu yemek yiyemiyorum ilginç şekilde, çok sevmeme rağmen tiksinti geldi. Nadir de olsa bazen kusma da oluyor. Halsizlik ve uyku hali de arttı ama yönetmeye çalışıyorum. Bir de sabrım ve tahammülüm düştü gibi işyerinde 🤣 kimseyle uğraşmadan sadece uyumak istiyorum ama mümkün değil ne yazık ki 🤣
Allah yardımcınız olsun bende sağlıklı tencere yemeği yiyemiyorum midemi mahvediyor ne yapacağımı bilmiyorum tost makarna vs yiyebiliyorum biraz midemi tutsun diye :/

Back
X