Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sudocremi yapay zekaya sordum kullanma dedi ben yuzume arada sudocrem suruyordum gebelik oncesinde

Benimki tup bebek herkes ugrastigimizi biliyordu o yuzden tuttumu diye her gun sorduklarindan soyledik
Aaa çok şaşırdım ben de tekrar sordum, çok kalın tabaka halinde tüm yüze çok sık sürülmedikçe güvenli kabul edilir diye cevaplıyor :/ sizde tam ne dedi?

Bu kadar çok kişide oluyorsa evet gebelik kaynaklıdır. zaten nettede yazıyır aslında akıntının artacağı ama insan işte acaba mı diyor :)

canım biz seninle aynıydık diye hatırlıyorum sat 16 agustos dimi . benimde aynı bu arada ben geçen hafta cumartesi 7+0 da doktora gittm bana bebek 6+1 dedi şok oldum bakalım yarın kontrol randevum var acaba ölçümümü yanlış yaptı şaşırdım kaldım

Benim de devam ediyor ara ara ama bence de korkmayın.
Bugün ben de kontrole gittim 9+4 teyim. Bebek gayet sağlıklıydı hatta ellerini ayaklarını haraket ettiriyordu
Aktif kanama yoksa korkmayın.

Benim de devam ediyor ara ara ama bence de korkmayın.
Bugün ben de kontrole gittim 9+4 teyim. Bebek gayet sağlıklıydı hatta ellerini ayaklarını haraket ettiriyordu
Aktif kanama yoksa korkmayın.
Bende gittim bugün doktora dayanamadım çok şükür iyiydi bebeğim ama 2 tane çok küçük kanama alanı gördü, bunlar yapıyor dedi. Endol ilacı da ekledi

Kızlar dün benim aniden kanamam oldu
Ama öyle böyle değil bi anda bardaktan boşalmış gibi.Hayatımın şokunu yaşadım
Muayne ettiler kanama alanı var dediler
İğne yapıldı serum takıldı,kanama kesildi
12.haftaya kadar maalesef riskli
Her an her hamile de düşük olabilir dediler.
Bi gece kaldık hastanede şimdi evdeyiz.bebeklerin kalp atışında sıkıntı yoktu.Ama çok korkuyorum dün hasteneye nasıl girdim hatırlamıyorum
Ağlamaktan bayılacaktım.Kan o kadar fazla akıyordu ki.Sabah hastaneden çıkarken yine kan geldi,doktor muayne etti kanama alanı görünmüyor,dünki kanamadan kalanlar onları atıyor.Vajinanın içi çok geniş olduğu için kan birikintisi olur dedi.
Bol bol duaya ihtiyacımız var rabbim esirgesin
Sağ salim herkesin bebeğini anne babasına bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…