- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.661
Aaa çok şaşırdım ben de tekrar sordum, çok kalın tabaka halinde tüm yüze çok sık sürülmedikçe güvenli kabul edilir diye cevaplıyor :/ sizde tam ne dedi?Ben sudocremi yapay zekaya sordum kullanma dedi ben yuzume arada sudocrem suruyordum gebelik oncesinde
Benimki tup bebek herkes ugrastigimizi biliyordu o yuzden tuttumu diye her gun sorduklarindan soyledik
Benide eklermisinizMerhaba hoşgeldiniztabloda bulunan bilgilerinizi beni etiketleyip yazarsanız tabiki eklerim
Merhaba bilgilerimi dün yazmıştım ama ismimi göremedim beni de eklermisiniz?Merhaba hoşgeldiniztabloda bulunan bilgilerinizi beni etiketleyip yazarsanız tabiki eklerim
aa canımm cinsiyeti öğrendinmi sen ay kaçıncı haftada öğrendin hayırlı olsunnMerhaba hoşgeldiniztabloda bulunan bilgilerinizi beni etiketleyip yazarsanız tabiki eklerim
Aaayy Allah razı olsun, yarın kontrolüm var tekrar görsem bi yüreğime su serpilecek. Daha sadece 1 kez kalp atışı duydukNormal tabi ki. Çok şanslısın hiç dert etme kendine
Gerçekten kaygılanıyorum, hem diyorum kolay geçecek çok şükür ama böyle de yüreğim hep pır pır. Yarın kontrolde rahatlıcam inşallahBenimde öyle tek değilsinbende sen gibi düşünüp endişe ediyorum bazen herkesin bir belirtisi var bende yok diye. Normal diyorlar
Aaayy maşallah maşallahMaşallah nazar değdirme kendine zorla
Tablodaki cinsiyetler tahminleriymişaa canımm cinsiyeti öğrendinmi sen ay kaçıncı haftada öğrendin hayırlı olsunn
Bu kadar çok kişide oluyorsa evet gebelik kaynaklıdır. zaten nettede yazıyır aslında akıntının artacağı ama insan işte acaba mı diyor :)Evet canım benim de akıntım sarıya dönük, iç çamaşırında renk bırakıyor; eskiden öyle değildi. Ama iki kere idrar kültürü ve idrar tahlili yapıldı temiz çıktı. Herhalde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hormon kaynaklı
evet tahminler canım onun yanında gerçek cinsiyet var oralar boştu denizzehra doldurmuş orayıda ondan merak ettimTablodaki cinsiyetler tahminleriymişhenüz öğrenen yok yani. Ama fetal dna testi yaptıranlar öğrenmiş olabilir. Kaçıncı haftada istiyorlar biliyor musunuz?
Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de Salı ama dayanamayıp yarın gidebilirim.Gerçekten kaygılanıyorum, hem diyorum kolay geçecek çok şükür ama böyle de yüreğim hep pır pır. Yarın kontrolde rahatlıcam inşallah
canım biz seninle aynıydık diye hatırlıyorum sat 16 agustos dimi . benimde aynı bu arada ben geçen hafta cumartesi 7+0 da doktora gittm bana bebek 6+1 dedi şok oldum bakalım yarın kontrol randevum var acaba ölçümümü yanlış yaptı şaşırdım kaldımEvet canım benim de akıntım sarıya dönük, iç çamaşırında renk bırakıyor; eskiden öyle değildi. Ama iki kere idrar kültürü ve idrar tahlili yapıldı temiz çıktı. Herhalde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hormon kaynaklı
Benim de devam ediyor ara ara ama bence de korkmayın.Kızlar bugün n9.haftaya girdim ama kahverengi lekelenmem devam ediyor yaa 1 haftadır yoktu bugün yine başladı akıntı gibi kopkoyu kahverengi. Doktora söylüyorum ilaçlarını içiyorsun kahverengiden korkma siyip duruyor vallahi içim çok huzursuz 2 doktora gittim ikisi de aynı
canım seninki kaç haftalıkGerçekten kaygılanıyorum, hem diyorum kolay geçecek çok şükür ama böyle de yüreğim hep pır pır. Yarın kontrolde rahatlıcam inşallah
Ay benim de 23 mayıs sağlıkla alalım kucağımıza inşallah:)Bu aradadenizzehra benide ekler misin?
Sat: 16 ağustos. İlk çocuk yaşım 29. 7+5 im. Tahmini doğum tarihi 23 mayıs
aynıyızzBu aradadenizzehra benide ekler misin?
Sat: 16 ağustos. İlk çocuk yaşım 29. 7+5 im. Tahmini doğum tarihi 23 mayıs
Bende gittim bugün doktora dayanamadımBenim de devam ediyor ara ara ama bence de korkmayın.
Bugün ben de kontrole gittim 9+4 teyim. Bebek gayet sağlıklıydı hatta ellerini ayaklarını haraket ettiriyordu
Aktif kanama yoksa korkmayın.
Aa ben görmemişim onu pardon :)evet tahminler canım onun yanında gerçek cinsiyet var oralar boştu denizzehra doldurmuş orayıda ondan merak ettim
Kucukykanama alanları genelde bebek büyüyünce geçiyor. İnşallah sağlıkla anlatırsınız bu zamanları da.Bende gittim bugün doktora dayanamadımçok şükür iyiydi bebeğim ama 2 tane çok küçük kanama alanı gördü, bunlar yapıyor dedi. Endol ilacı da ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?