Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun bununla bitsin bir daha başımıza gelmesin inşallah süreç zor ve stresli. Allah korusun seni be bebeklerini. Uzan dinlen bol bol ani hareket yapma sadece wcye kalk gerekirse. Allah korusun tekrardan duam seninle , ve biz gibi olan herkese. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah kanamasız dertsiz sıkıntısız

Canım çok üzüldüm ama korkma hayırlısı ile atlatacaksın. Hepimizin kanaması oldu senin geç bile oldu bize göre. Sen gerekmedikçe hiç ayağa kalkma, progesteronu düzenli kullan.
Ben de geçen hafta çok korkarak gittim ama bu hafta geride kaldı. 12. Haftaya kadar bebeklerimiz Allah'a emanet sen de o zamana kadar gerekmedikçe ayağa kalkma hep dinlen.

Çok teşekkür ederim amin inşallah İnanın ben bir aydır banyoyu dahi sık sık almaz oldum
Sürekli yatıyorum,eşim izin aldı evde sürekli.
Aman birsey olmasın diye gözüne bakıyoruz.Doktor da aynısını söyledi yatak istirahati,böyle böyle büyüteceğiz inşallah dedi.Allah büyük

Çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun. Bol bol dinlen ve dua et. Her zaman dualarımızdasın

Evet kanamasız gidiyordum,sadece kahve lekelerim oluyordu.İnşallah bende sizin gibi o haftalara ulaşırım çok teşekkür ederim sağolun

Evet kanamasız gidiyordum,sadece kahve lekelerim oluyordu.İnşallah bende sizin gibi o haftalara ulaşırım çok teşekkür ederim sağolun
Ulaşırsın, içini ferah tut, hep ayaklarını uzatıp yat. Aynı haftalarda herkeste oldu neredeyse. Bebeklerin için dua edeceğim, sağlıkla 12. haftaya varın inşallah.
Bol su icmeti ihmal etme şuan besinleri kan, suya ihtiyaçlari var.

Ya ben de 7+3 teyim ilk 5 6 haftalarda halsizlik uyku göğüs ağrısı falan oluyordu bu hafta o da gitti enerjim yüksek bulantı vs hiç bi şey yok sadece ayakta çalıştığım için ara ara kasık ağrısı.. haliyle tedirgin oluyorum bi şey mi oldu acaba diye hep gidip kontrol ettiresim geliyor bebişlerimizi hissettiğimiz zamanlara gelsek de içimiz rahatlasa

Evet canım biz seninle aynıyız. Ölçümler hatalı olabiliyormuş merak etme hiç. Yarın güzel haberlerini bekliyorum benim randevum 2 hafta sonra şu an fetal dna testi için fiyat ve bilgi araştırması yapıyorum ben de, sen yaptıracak mısın

Kızlar kasık ağrılarınız ne alemde 10+2 deyim ben daha önce böyle bir şey yaşayan bar mı benim hala oluyor

Ay evet ben bu ben aşırı yoğun çalışıyorum sürekli ayakta koşturmalı 7+4 üm ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı ne halsizlik hiç bi şey yok öyle olunca de hamileliğimin devam ettiğini anlayacağım ufacık bir sinyal bile yok kontrolden kontrole ancak biliyorum :)) ama büyüklerden bilenlere sordum öyle geçiren de varmış normal nazar değdirme dediler :))

Benim 5+6 da kese 6+4 te kalp atışı duyuldu güncelleyebilir miyiz

Canım fetal dna hangi haftada yapılıyor bilgileri bizlede paylaşırmısın ben daha hiç konusmadım doktorla 9. Haftada kontrolum var o zaman sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…