Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar iyi akşamlar ben birşeyi sizlere sormak istiyorum. Etraftan duyuyorum ama pek bilgim yok yarın 8. haftadayım ve bi kaç hafta sonra bazı testleri yaptırmam gerekiyor sanırım. Mesela;
İkili test
Dörtlü test
Fetal Dna
Sonra 28. haftadaki detaylı ultrrason
Hangilerini kesinlikle yaptırmak gerekiyor hangilerini yaptırmasakta olur? Çevreden mesela şöyle duydum ikili test yaptırmadım dedi bir arkadaşım ama istersek yaptırmayacağımız bir testmi bu nasıl oluyor?
En doğrusunu yapmak istiyorum o yüzden sormak istedim

Tabloda paylaşmıştım aslında kız hissediyordum devamlı da ekşi elma yiyorum midemi bastırması için ama sonuç erkek olduğunu öğrendim
Sağlıkla gelsin minik oğlunuz
Ben de bugün 9+4 üm dontorum nipt testi için 30 ekime tarih verdi 3 hafta sonra yaptıracağız inşallah sonuçlar temiz gelir. Cinsiyet için de çok heyecanlıyız

Aynen öyle şuan birşey hissetmediğimiz için tedirgin oluyoruz ve sürekli doktora gitmek istiyoruz ilk trimester çok yavaş geçiyor

Benim de aynen senin gibi. Bunda bi sorun yok doktor da öyle söyledi ve araştırdığım her kaynak bi sorun olmadığını her bünyenin hamileliğe farklı tepki gösterdiğini söyledi oyüzden hiç canını sıkma. Benim belirtim olmadığı halde psikolojik olarak sürekli dinleniyorum yatıyorum

Edindigim bilgiye göre fetal dna yaptırmak yeterli oluyor :) ben de 8 haftasındayım, doktorum 10 haftasında fetal dna veriliyor ama bir hafta daha beklersen anne kanına bebek dna si daha iyi karışıyor daha net çıktı alırsın dedi. Fetal dna yapanlar da cevaplarsa mükemmel olur :)

Bende öyleyim öyle belirtilerim olmadı henüz bende çalışıyorum sanırım kendimizi dinlemeye vaktimizde yok :)

Öyle mi ne güzel cinsiyeti test sonucunda iletmiyorlarmış sanırım dimi? Doktora bildiriyorlarmış sizin de öyle mi oldu. Birde nerede yaptırdınız bende 9.haftamdayım
Evet ancak biz doktordan rica ettik bize hemen söylensin diye meraktan çatlarım size ulaşıp öğreninceye kadar diye oda tamam yasal değil ama şirkete söyleyin izin veriyorum sonuç çıkınca cinsiyeti de söylesinler dedi benim doktor katalog verdi bu 2 şirket iyi bunlardan birine yaptırabilirsiniz dedi aradık o şekilde testi verdik

Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz, annelerine sıkı sıkı tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…