Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kendimi gördüm okurken Lavabo- buzdolabı- kanepe üçlüsünde dönüyorum bende. İştah kalmadı, gerçekten severek yediğim hiç bir tencere yemeğini yiyemez oldum. Simit , ayran , kraker böyle devam ediyorum bakalım ne kadar sürecek bu. Ne yiyeceğim diye düşünmek bile istemiyorum

Benim de öyleydi saat başı hiç bişey yememiş gibi acıkıyordum gözüm dönüyordu. Korkunç bir açlık.Bu böyle 4 gün kadar sürdü ve geçti. Şimdi de hiç canım bişey istemiyor, hemen doyuyorum.

Kızlar halsizlik tahmini ne zaman geçer elimi kolumu kaldıramıyorum evde işler birikti , çalışanların erken kalkmak zorunda olanların küçük çocuğu olanların Allah yardımcısı olsun eşim yemek beklemiyor temizliği elinden geldiğince yapıyor ama ona rağmen çok zorlanıyorum hiç enerjim yok

KAcinci haftada kusma basladi

Kızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?

Normal tabi ki. Çok şanslısın hiç dert etme kendine

Kızlar bugün n9.haftaya girdim ama kahverengi lekelenmem devam ediyor yaa 1 haftadır yoktu bugün yine başladı akıntı gibi kopkoyu kahverengi. Doktora söylüyorum ilaçlarını içiyorsun kahverengiden korkma siyip duruyor vallahi içim çok huzursuz 2 doktora gittim ikisi de aynı

Maşallah nazar değdirme kendine zorla

Benimde öyle tek değilsin bende sen gibi düşünüp endişe ediyorum bazen herkesin bir belirtisi var bende yok diye. Normal diyorlar

Benimde öyle tek değilsin bende sen gibi düşünüp endişe ediyorum bazen herkesin bir belirtisi var bende yok diye. Normal diyorlar
Bende memede hassasiyet var sabah uyandigimda mide agrisi gibi birsey oluyor birde yururken istesemde hizli yuruyemiyorum bacaklarim yururken agirlaşiyor bazen karnimda batma oluyor birde tansiyonum düsuyor istesemde fazla is yapamiyorum kafam dönuyor
Maşallah nazar değdirme kendine zorla

Batma var evet. Bugün az hızlı yürüyecektim hemen battı korktum agırlaştım . Bende yüksek tansiyon çıktı sürekli ölçüyorum:

Enfeksiyon olsa ağrı yanma vs olurdu heralde. Yani inşallah
Evet canım benim de akıntım sarıya dönük, iç çamaşırında renk bırakıyor; eskiden öyle değildi. Ama iki kere idrar kültürü ve idrar tahlili yapıldı temiz çıktı. Herhalde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hormon kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…