- 15 Şubat 2015
- 32
- 8
- 288
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.641
Sizde tam anlattığım gibi miydiniz? Şimdi kaç haftalık? Geçti mi? Ben böyle yasayabilecekmisim gibi gelmiyor,o dereceAçlığı çok yoğun yaşıyormuşuz. Aç kalmamalıyız tabi yiyebilirsek.
Kendimi gördüm okurkenDoktorum demişti sevdiğin şeylerden tiksinebilirsin bu dönemde çok normal diye ama işte geriye yiyecek düzgün şey kalmıyorGeçici bi süreç ama sanki hiç gecmeyecekmiş gibi. Birde beni 2 3 saatte bir yemek zorluyor. Hayatım lavabo-buzdolabı-kanape üçlüsüne döndü resmen. Salçalı ve soğanlı yemeklerden de soğudum ben geriye hiç birşey kalmadı resmen Türk mutfağı bitti benim için
Benim de öyleydi saat başı hiç bişey yememiş gibi acıkıyordum gözüm dönüyordu. Korkunç bir açlık.Bu böyle 4 gün kadar sürdü ve geçti. Şimdi de hiç canım bişey istemiyor, hemen doyuyorum.Sanırım onda da yaşadım.unutuyoruz ya böyle şeyleri.ama benimki acıkma gibi değil de ölüyormusum gibi.acaba hamilelik şekeri falan mı bu bilmiyorum belki uyduruyorum ama normal açlık değil,çok saçma anlatamıyorum bile.esime birşey hazırla diyip duruyorum akşam
Anne baba ve kardeşlere bu hafta söyledik yani 7 haftalıkken. Etrafada 4-5 aylıkken düşünüyorum anlaşılmazsa tabiiKızlar çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzuNe zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Benimde sarı akıntım vardı doktora sordum bu dönemde hormon çok salgılandığı için ondan oluyor dedi enfeksiyon çıkmadı bendeKızlar sarı akıntı illa enfeksiyon belirtisi mi. Bulantıdan dolayyı çok su içemiyorum. Onla alakalı olabilir mi
Enfeksiyon olsa ağrı yanma vs olurdu heralde. Yani inşallahBenimde sarı akıntım vardı doktora sordum bu dönemde hormon çok salgılandığı için ondan oluyor dedi enfeksiyon çıkmadı bende
Kötü düşünme yoktur bol bol su iç içebiliyorsan eğer , suyu az içtiğimdede oluyor birde doktor bana kötü koku balık ölüsü gibi kokun kaşıntı yoksa korkma dediEnfeksiyon olsa ağrı yanma vs olurdu heralde. Yani inşallah
Evet su içmeye zorluyorum kendimiKötü düşünme yoktur bol bol su iç içebiliyorsan eğer , suyu az içtiğimdede oluyor birde doktor bana kötü koku balık ölüsü gibi kokun kaşıntı yoksa korkma dedi
Ben sudocremi yapay zekaya sordum kullanma dedi ben yuzume arada sudocrem suruyordum gebelik oncesindeCevabın için teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu.
Benimki tup bebek herkes ugrastigimizi biliyordu o yuzden tuttumu diye her gun sorduklarindan soyledikKızlar çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzuNe zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
KAcinci haftada kusma basladiDoktorum demişti sevdiğin şeylerden tiksinebilirsin bu dönemde çok normal diye ama işte geriye yiyecek düzgün şey kalmıyorGeçici bi süreç ama sanki hiç gecmeyecekmiş gibi. Birde beni 2 3 saatte bir yemek zorluyor. Hayatım lavabo-buzdolabı-kanape üçlüsüne döndü resmen. Salçalı ve soğanlı yemeklerden de soğudum ben geriye hiç birşey kalmadı resmen Türk mutfağı bitti benim için
Normal tabi ki. Çok şanslısın hiç dert etme kendineKızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?
Maşallah nazar değdirme kendine zorlaKızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?
Benimde öyle tek değilsinKızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?
Bende memede hassasiyet var sabah uyandigimda mide agrisi gibi birsey oluyor birde yururken istesemde hizli yuruyemiyorum bacaklarim yururken agirlaşiyor bazen karnimda batma oluyor birde tansiyonum düsuyor istesemde fazla is yapamiyorum kafam dönuyorBenimde öyle tek değilsinbende sen gibi düşünüp endişe ediyorum bazen herkesin bir belirtisi var bende yok diye. Normal diyorlar
Maşallah nazar değdirme kendine zorla
Batma var evet. Bugün az hızlı yürüyecektim hemen battı korktum agırlaştım . Bende yüksek tansiyon çıktı sürekli ölçüyorum:Bende memede hassasiyet var sabah uyandigimda mide agrisi gibi birsey oluyor birde yururken istesemde hizli yuruyemiyorum bacaklarim yururken agirlaşiyor bazen karnimda batma oluyor birde tansiyonum düsuyor istesemde fazla is yapamiyorum kafam dönuyor
Merhaba hoşgeldinizbeni de ekleyin
Evet canım benim de akıntım sarıya dönük, iç çamaşırında renk bırakıyor; eskiden öyle değildi. Ama iki kere idrar kültürü ve idrar tahlili yapıldı temiz çıktı. Herhalde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hormon kaynaklıEnfeksiyon olsa ağrı yanma vs olurdu heralde. Yani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?