- 15 Haziran 2023
- 362
- 169
- 33
- 36
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.801
Ben tup bebekle gebeyim transfer oncesinde baslatti doktorum ve devam ediyorum gunde 4 sefer progestan fitil arti aksam kalcadan progestan igne ve sabah aksamda kan civitici igne daha 12 tanede hormon ,katil hucre vb ilaclarHaklısınız 4 kere fitil koyunca baş etmek çok zor olur akıntı ile. Konunun başını okumadım sanırım. Ne için fitil koyuyordunuz kanama için mi?
Kullanır kullanmaz kan lekeleri durdu ancak doktor bana ilaç kutusu bitinceye kadar alacaksın dedi ağızdanKızlar merhaba kanaması olan arkadaşlara bir sorum var progestanı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra kanamanız durdu?
Ben de öyleyim kız bekliyordum çevrede de çoğunluk kız diyordu erkek olduğunu öğrendikBen ilk çocukta cinsiyeti hep ama.hep kız hissettim,oğlum olmaz gibi geliyordu rüyalarımda bile kız bebek o kadar ,oğlum oldu,2.dede bu erkek olunca sanki hep erkek olacak dedim onu da yine erkek olur dedim ,kızım oldu ,demek ki içinden geçiremeyen bir anneyim
Ben dün acile gittim yarın kendi doktoruma gideceğim. İki tane içtim ama henüz kanamam durmadıKullanır kullanmaz kan lekeleri durdu ancak doktor bana ilaç kutusu bitinceye kadar alacaksın dedi ağızdan
Ay ben göremiyorum ekranı mı döndiriyim teşekkür ederim kusura bakmaAşk olsun çoktan eklemişim seni eklerken baktım tablodaymışsın
Aktif kanama mı kahverengi lekelenmen mi var. Ben kırmızı kanama görünce hemen progestan dex ignemi yapıp, sonra fitillerimi kullanıp uzanmıştım. Doktora gidene kadar sonrada kanama lekelenme şekline geçmişti. 1 hafta boyunca da kahve lekelenmeler olmuştu kırmızı kanama bitmişti yani. İnşallah hemen düzelir seninde dinlen bol sıvı al uzanBen dün acile gittim yarın kendi doktoruma gideceğim. İki tane içtim ama henüz kanamam durmadı
Ay ben göremiyorum ekranı mı döndiriyim teşekkür ederim kusura bakma
Benim aynı gün akşama doğru kesildi ama kahverengi lekelenme 2-4 gün sürdü.Kızlar merhaba kanaması olan arkadaşlara bir sorum var progestanı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra kanamanız durdu?
Dünden beri aktif şekilde maalesefAktif kanama mı kahverengi lekelenmen mi var. Ben kırmızı kanama görünce hemen progestan dex ignemi yapıp, sonra fitillerimi kullanıp uzanmıştım. Doktora gidene kadar sonrada kanama lekelenme şekline geçmişti. 1 hafta boyunca da kahve lekelenmeler olmuştu kırmızı kanama bitmişti yani. İnşallah hemen düzelir seninde dinlen bol sıvı al uzan
Ben hala kızıma söylemedim. Cinsiyeti bekliyorum söylemek içinKızlar ben bebişim erkek hissediyorum ama eşimle kızım bu sabah kız ismi seçiyorlardı. Kızım canı yürekten kız kardeşi olacağına inanmışerkek olursa nasıl söyleyeceğiz bilemiyorum
Nipt testi için doktorum ekimin son günü çağırdı. Daha bir ay var öğrenmemize..
Evet canım doktorda aynısını söyledi bebek minik oldugu için milimler değiştiriyor sürekli şu haftalardaki oynamalara takılma dedi ileriki haftalardaki önemli dedi. Fetallerdede hatalar oluyormuş canım bir arkadaşımın fetali riskli çıktı hamilelik boyunca cok etkilendi ve sonra bebeği gayet sağlıklı doğdu bide ne gelicekse allahtan o yüzden yaptırmayı düşünmüyorumEvet canım biz seninle aynıyız. Ölçümler hatalı olabiliyormuş merak etme hiç. Yarın güzel haberlerini bekliyorumbenim randevum 2 hafta sonra şu an fetal dna testi için fiyat ve bilgi araştırması yapıyorum ben de, sen yaptıracak mısın
8 haftadayım camım benimde kanamam oluyor 5. Haftadan beri progestan kullanıyroum ama bebek kese alanında kanama alanı yok diyor hep ama nerden geliyo bu kan anlamıyorum progestanı bıraktıgım an başlıyorDünden beri aktif şekilde maalesefAcilde ultrasonda bebeği gördüm gayet iyiydi hareket bile ediyordu altta kanama alanı var dediler. Bana kanaman geçene kadar ağızdan al sonra fitil şeklinde kullan dediler bugün 3.yü içtim. Çok teşekkür ederim inşallah geçer
Ben geçtiğimiz haftaları çok hassasiyetle geçirince çocuk kendisi tahmin etti. Zaten çok yakın aile dostumuz hamile olduğu için aylardır ağlıyor onun annesi kardeş getirmiş sen niye getirmiyorsun diyeBen hala kızıma söylemedim. Cinsiyeti bekliyorum söylemek için
Çok kötü bir durum8 haftadayım camım benimde kanamam oluyor 5. Haftadan beri progestan kullanıyroum ama bebek kese alanında kanama alanı yok diyor hep ama nerden geliyo bu kan anlamıyorum progestanı bıraktıgım an başlıyor
Ne kadarlık oldunuz şimdi. 4 gün hicbir sey. Hiç geçecek gibi gelmiyor. Beni anlıyorsunuz değil mi kafayı yiyecek gibiyim. Yemek görmek düşünmek istemiyorum doydugumu anlamıyorum. Keşke kusup rahatlasamBenim de öyleydi saat başı hiç bişey yememiş gibi acıkıyordum gözüm dönüyordu. Korkunç bir açlık.Bu böyle 4 gün kadar sürdü ve geçti. Şimdi de hiç canım bişey istemiyor, hemen doyuyorum.
Kızlar merhaba kanaması olan arkadaşlara bir sorum var progestanı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra kanamanız durdu?
Benim kanamam bi anda o kadar yoğun oldu ki,hastaneye gider gitmez progestan iğne yaptılar bi tane de kapsül 200 ml progestan ağızdan aldım.Yavaş yavaş kanama azaldı 1 saat sonrasına lekeye döndü.Kızlar merhaba kanaması olan arkadaşlara bir sorum var progestanı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra kanamanız durdu?
Progestan iğneyi aksatmayınÇok kötü bir durumbenim kanama alanım gözüktü 3 cm bir kanama alanı var kesenin altında.istirahat edip ilaca devam etmem söylendi
8+4 oldum. Anlıyorum ağlayacaktım artık 100 kg olurum ben böyle diyordum ve hep olacak sandım. Hayatımda yaşamadığım bir histi. Aşırı acıkma, tokluk hissinin olmaması ve sürekli yemek yiyebilir bir durumda olmak çok fenaydı. Şükür geçti. Muhtemelen sizin de geçer yakında.Kan şekerimiz düşüyor bence ben ona bağlıyorum. Dengelenince geçecek.Ne kadarlık oldunuz şimdi. 4 gün hicbir sey. Hiç geçecek gibi gelmiyor. Beni anlıyorsunuz değil mi kafayı yiyecek gibiyim. Yemek görmek düşünmek istemiyorum doydugumu anlamıyorum. Keşke kusup rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?