Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya çok teşekkür ederimmm. İlaç kalıntısı sebebiyle 2-3 gün daha olabiliyormus böyle bakalım 10 gün sonra kontrole gideceğim zaten olmadı o zaman tekrar test yaptırıp tedavi değiştireceğim.

Ya çok teşekkür ederimmm. İlaç kalıntısı sebebiyle 2-3 gün daha olabiliyormus böyle bakalım 10 gün sonra kontrole gideceğim zaten olmadı o zaman tekrar test yaptırıp tedavi değiştireceğim.
Maalesef tekrarlayan bir durum bu. En kötüsü de enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullanıyoruz, antibiyotikten dolayı da mantar tedavisi görüyoruz. Kısır döngü gibi.
Çok geçmiş olsun inşallah tamamen biter.

İnşallah inşallah... Hepimiz rahatlıkla kolaylıkla geçirelim şu süreçleri.

Ben hiç hissedemiyorum ama iki kızım olsa çok sevinirim
Tabi önce sağlıklı sağ salim kucağımıza alalım Ama kız çocuğu çok severim
Rabbim gönlünüzdeki bi hakkımız da hayırlı etsin inşaAllah benim bir kızımnvar kaybettiğim ikizlerim erkekti ikiside tek yumurtaydı. Erkek bebek biraz içimde kaldı kaybımdan dolayı. Tabiki öncelik sağlıklı olsunlar ama bir kız bir oğlan bende çok istiyorum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah

Bu doğru olabilir çünkü bende bugün içmeyi unuttum ve bulantım yok denecek kadar azdı. Şimdi bunu okuyunca farkettim ya denk geldi yada doğru

Gunluk ped takiyorum onu her tuvalede gittikce degistryorum ic camasirida her sabah ve akşam degistriyorum fitil cunku surekli disari cikiyor

Nasil yapicam peki gunde 4 sefer fitil koyuyorum surekli disari cikiyor ic camasirinda kalmiyor mu pisamaya kadar kirleniyor yikanabilen pamuklu bez seklinde pedler var onu mu kullansak
Günlük pedi ben de bıraktım, fitil kullanmıyorum ben ama yine de doğal bir akıntım oluyor ve o bazen beni rahatsız ediyor. Evdeysem kolay hemen çamaşır değiştiriyorum. Dışardaysam da havlu kağıdı günlük ped boyutunda katlayıp koymaya başladım. Her tuvalete girdiğimde değiştiriyorum. Eve gelince de çamaşırı değiştiriyorum

Arkadaşlar hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bu konuda saç kesildikten sonra vücut vitamin ve yenileme için saç diplerine de gidiyor o bebek alması gereken vitamini ve beslenme alamayabiliyor. O yüzden kestirmeyin deniliyor. Batıl inanç gibi görünen kısmından ziyade bilimsel olarak da bu şekilde açıklamalar var.

Nasil yapicam peki gunde 4 sefer fitil koyuyorum surekli disari cikiyor ic camasirinda kalmiyor mu pisamaya kadar kirleniyor yikanabilen pamuklu bez seklinde pedler var onu mu kullansak
Haklısınız 4 kere fitil koyunca baş etmek çok zor olur akıntı ile. Konunun başını okumadım sanırım. Ne için fitil koyuyordunuz kanama için mi?

Kızlar merhaba kanaması olan arkadaşlara bir sorum var progestanı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra kanamanız durdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…