- 5 Şubat 2025
- 108
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.781
Ya çok teşekkür ederimmm. İlaç kalıntısı sebebiyle 2-3 gün daha olabiliyormus böyle bakalım 10 gün sonra kontrole gideceğim zaten olmadı o zaman tekrar test yaptırıp tedavi değiştireceğim.Ben yıllardır idrar yolları enfeksiyonu yaşayan bir insan olarak minik tavsiyem var.
İç çamaşırınızı günde 3-4 defa değiştirin. Bir de idrarınızı yaptıktan sonra küçük kurutma makinelerinden edinip genital bölgenizi soğuğa yakın ılık hava ile kurutun. Ben bu şekilde tamamen kurtulmasam da zarar vermeyecek düzeylerde tutuyorum. Ayrıca aklıma geldikçe sarımsak yutmak ve zencefilli bal bir kaşık günde yemek gibi şeyler de yapıyorum.
Maalesef tekrarlayan bir durum bu. En kötüsü de enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullanıyoruz, antibiyotikten dolayı da mantar tedavisi görüyoruz. Kısır döngü gibi.Ya çok teşekkür ederimmm. İlaç kalıntısı sebebiyle 2-3 gün daha olabiliyormus böyle bakalım 10 gün sonra kontrole gideceğim zaten olmadı o zaman tekrar test yaptırıp tedavi değiştireceğim.
İnşallah inşallah... Hepimiz rahatlıkla kolaylıkla geçirelim şu süreçleri.Maalesef tekrarlayan bir durum bu. En kötüsü de enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullanıyoruz, antibiyotikten dolayı da mantar tedavisi görüyoruz. Kısır döngü gibi.
Çok geçmiş olsun inşallah tamamen biter.
Evet genelde anne hissi neyse o çıkıyor aman sağlıkla doğsun larda cinsiyet işi nasip tabikiKatılıyorum benim kızımda fasulye şeklindeydi ama kızdıArkadaşımın da yuvarlaktı ama erkek oldu.
Rabbim gönlünüzdeki bi hakkımız da hayırlı etsin inşaAllah benim bir kızımnvar kaybettiğim ikizlerim erkekti ikiside tek yumurtaydı. Erkek bebek biraz içimde kaldı kaybımdan dolayı. Tabiki öncelik sağlıklı olsunlar ama bir kız bir oğlan bende çok istiyorum Rabbim hayırlı evlat versin inşallahBen hiç hissedemiyorumama iki kızım olsa çok sevinirim
Tabi önce sağlıklı sağ salim kucağımıza alalımAma kız çocuğu çok severim
Bu doğru olabilir çünkü bende bugün içmeyi unuttum ve bulantım yok denecek kadar azdı. Şimdi bunu okuyunca farkettim ya denk geldi yada doğruKızlar folik asitim bitti fırsat bulup alamadığım için 2 gündür kullanmıyorum ve bugün bulantım katlanılabilir düzeydeydi. Şimdi başka bir konuda da folik asit ve vitaminlerin bulantıyı artirabileceği yazılmış onu gördüm. Olabilir mi acaba sizin fikriniz var mı bununla ilgili?
Gunluk ped takiyorum onu her tuvalede gittikce degistryorum ic camasirida her sabah ve akşam degistriyorum fitil cunku surekli disari cikiyorYa çok teşekkür ederimmm. İlaç kalıntısı sebebiyle 2-3 gün daha olabiliyormus böyle bakalım 10 gün sonra kontrole gideceğim zaten olmadı o zaman tekrar test yaptırıp tedavi değiştireceğim.
Bende birkaç kez enfeksiyon oldum ve gittiğim her doktor kesinlikle günlük ped yasak dediGunluk ped takiyorum onu her tuvalede gittikce degistryorum ic camasirida her sabah ve akşam degistriyorum fitil cunku surekli disari cikiyor
Nasil yapicam peki gunde 4 sefer fitil koyuyorum surekli disari cikiyor ic camasirinda kalmiyor mu pisamaya kadar kirleniyor yikanabilen pamuklu bez seklinde pedler var onu mu kullansakBende birkaç kez enfeksiyon oldum ve gittiğim her doktor kesinlikle günlük ped yasak dedi
Ben yurtdışındayımNerede yaptıracağınızı buldunuz mu? Fiyatlar ortalama nasıl?
Günlük pedi ben de bıraktım, fitil kullanmıyorum ben ama yine de doğal bir akıntım oluyor ve o bazen beni rahatsız ediyor. Evdeysem kolay hemen çamaşır değiştiriyorum. Dışardaysam da havlu kağıdı günlük ped boyutunda katlayıp koymaya başladım. Her tuvalete girdiğimde değiştiriyorum. Eve gelince de çamaşırı değiştiriyorumNasil yapicam peki gunde 4 sefer fitil koyuyorum surekli disari cikiyor ic camasirinda kalmiyor mu pisamaya kadar kirleniyor yikanabilen pamuklu bez seklinde pedler var onu mu kullansak
AminnnEvet genelde anne hissi neyse o çıkıyor aman sağlıkla doğsun larda cinsiyet işi nasip tabiki
Benim şu an dökülüyor bugün kestirecektim ama olmadı bu hafta kestiririm. Bence sıkıntı kuaförde vakit geçirmek. Saçını boyatan falan varsa diye maske takıp gideceğimArkadaşlar hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bu konuda saç kesildikten sonra vücut vitamin ve yenileme için saç diplerine de gidiyor o bebek alması gereken vitamini ve beslenme alamayabiliyor. O yüzden kestirmeyin deniliyor. Batıl inanç gibi görünen kısmından ziyade bilimsel olarak da bu şekilde açıklamalar var.Arkadaşlar hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Haklısınız 4 kere fitil koyunca baş etmek çok zor olur akıntı ile. Konunun başını okumadım sanırım. Ne için fitil koyuyordunuz kanama için mi?Nasil yapicam peki gunde 4 sefer fitil koyuyorum surekli disari cikiyor ic camasirinda kalmiyor mu pisamaya kadar kirleniyor yikanabilen pamuklu bez seklinde pedler var onu mu kullansak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?