Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba bugun 6+1ikiz gebeyim henuz kalp atimi duymadim doktor kalp atimina 7+6ya çagirdi.benim bugun karnimda cok belirgin batmalar var bilginiz var mi daha once hic gebe kalmadim bilgim yok
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Karında batmalar, kasıklarda ağrı, regl ağrısına benzer ağrılar...hepsi normal. Hepimiz yaşadık doktor normal olduğunu söylüyor rahim kendinj hazırladığı genişlediği için bu tarz ağrılar zaman zaman oluyor. Aşırı olmadığı sürece endişe etmeyin.

Kızlar folik asitim bitti fırsat bulup alamadığım için 2 gündür kullanmıyorum ve bugün bulantım katlanılabilir düzeydeydi. Şimdi başka bir konuda da folik asit ve vitaminlerin bulantıyı artirabileceği yazılmış onu gördüm. Olabilir mi acaba sizin fikriniz var mı bununla ilgili?

Evet bu çok doğru ben de 2 gündür içmiyorum bulantımı katlıyor çünkü

Kullandığım folik asit bulantımı dahada artıyor mecbur kullanıyorum

Beni de ekler misiniz ?
1. Çocuk
Sat: 17 ağustos
Kese: 7 + 6
Kalp atışı: 6+4
Tahmini Doğum Tarihi: 25 mayıs
Sizinkinde
Tesekkurler

Kızlar delirmek üzereyiimmm. Akıntı ve kaşıntı bi türlü bitmek bilmedi. Donaxyl fitil ve zalain krem kullandığım halde... Var mı yaşayan??? Gerçekten hayat kalitem düştü resmen ya
Ben yıllardır idrar yolları enfeksiyonu yaşayan bir insan olarak minik tavsiyem var.
İç çamaşırınızı günde 3-4 defa değiştirin. Bir de idrarınızı yaptıktan sonra küçük kurutma makinelerinden edinip genital bölgenizi soğuğa yakın ılık hava ile kurutun. Ben bu şekilde tamamen kurtulmasam da zarar vermeyecek düzeylerde tutuyorum. Ayrıca aklıma geldikçe sarımsak yutmak ve zencefilli bal bir kaşık günde yemek gibi şeyler de yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…