- 10 Eylül 2018
- 899
- 2.263
- 113
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.761
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Karında batmalar, kasıklarda ağrı, regl ağrısına benzer ağrılar...hepsi normal. Hepimiz yaşadık doktor normal olduğunu söylüyor rahim kendinj hazırladığı genişlediği için bu tarz ağrılar zaman zaman oluyor. Aşırı olmadığı sürece endişe etmeyin.Meraba bugun 6+1ikiz gebeyim henuz kalp atimi duymadim doktor kalp atimina 7+6ya çagirdi.benim bugun karnimda cok belirgin batmalar var bilginiz var mi daha once hic gebe kalmadim bilgim yok
Benim de öyle ekstra olarak sinirliyimBulantım bugün o kadar kötü ki ne bişey yiyebildim ne ayağa kalkabildim. Çikolata bile iğrenç kokuyor
Sinirde tuzu biberi mi diyosunBenim de öyle ekstra olarak sinirliyim
Bişi yiyemedikçe soldan soldan geliyorlar banaSinirde tuzu biberi mi diyosun
Evet bu çok doğru ben de 2 gündür içmiyorum bulantımı katlıyor çünküKızlar folik asitim bitti fırsat bulup alamadığım için 2 gündür kullanmıyorum ve bugün bulantım katlanılabilir düzeydeydi. Şimdi başka bir konuda da folik asit ve vitaminlerin bulantıyı artirabileceği yazılmış onu gördüm. Olabilir mi acaba sizin fikriniz var mı bununla ilgili?
Bende aynı sanki herşey kokuyorBulantım bugün o kadar kötü ki ne bişey yiyebildim ne ayağa kalkabildim. Çikolata bile iğrenç kokuyor
Yaa ben bilinçli olarak birakmamiştim ama böyle olacaksa bırakabilirim vallaEvet bu çok doğru ben de 2 gündür içmiyorum bulantımı katlıyor çünkü
Kullandığım folik asit bulantımı dahada artıyor mecbur kullanıyorumKızlar folik asitim bitti fırsat bulup alamadığım için 2 gündür kullanmıyorum ve bugün bulantım katlanılabilir düzeydeydi. Şimdi başka bir konuda da folik asit ve vitaminlerin bulantıyı artirabileceği yazılmış onu gördüm. Olabilir mi acaba sizin fikriniz var mı bununla ilgili?
Tiroidi bile zorla içiyorum sizde sabah kusma oluyor muYaa ben bilinçli olarak birakmamiştim ama böyle olacaksa bırakabilirim vallazararı olur mu acaba
Normalde sabah olmuyordu akşam kusuyordum en son dün sabah da midem boş olduğu halde biraz kustum. Her geçen gün daha kötüye gidiyordum bugün daha iyiyim bulantım olsa da kusma hissi olmadiTiroidi bile zorla içiyorum sizde sabah kusma oluyor mu
SizinkindeBeni de ekler misiniz ?
1. Çocuk
Sat: 17 ağustos
Kese: 7 + 6
Kalp atışı: 6+4
Tahmini Doğum Tarihi: 25 mayıs
TesekkurlerMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Karında batmalar, kasıklarda ağrı, regl ağrısına benzer ağrılar...hepsi normal. Hepimiz yaşadık doktor normal olduğunu söylüyor rahim kendinj hazırladığı genişlediği için bu tarz ağrılar zaman zaman oluyor. Aşırı olmadığı sürece endişe etmeyin.
Peki kabizlik icin magnezyum sitrat vb yada duphaloc kullandiniz mi kullanan var mi kabizlik varSizinkinde
Tesekkurler
Hangi marka kullanıyorsun değiştir bana doktorum folbiol verdi gün aşırı içiyorumKullandığım folik asit bulantımı dahada artıyor mecbur kullanıyorum
Biz henüz kimseye demedik o yüzden böyle muhabbetler yok :)Bişi yiyemedikçe soldan soldan geliyorlar bana4 bir yandan ye ye ye yiyemiyorum işte susuuuuunnnn diye bağırasım geliyor
Bende aynı sanki herşey kokuyor
Hangi marka kullanıyorsun değiştir bana doktorum folbiol verdi gün aşırı içiyorum
Ben yıllardır idrar yolları enfeksiyonu yaşayan bir insan olarak minik tavsiyem var.Kızlar delirmek üzereyiimmm. Akıntı ve kaşıntı bi türlü bitmek bilmedi. Donaxyl fitil ve zalain krem kullandığım halde... Var mı yaşayan??? Gerçekten hayat kalitem düştü resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?