- 1 Ağustos 2024
- 222
- 192
- 23
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.361
Evet intergeni daha önce kararlaştırmıştık eşimle. Biz zaten testi yaptıracaktık. Kontrolleri bilkentte yaptırıyordum. Daha sonra devamlı bir doktor arayışına girdik. Bence güvenilir bir doktor. Biz mutlu ayrıldık ilk görüşmemizden. Hastane de iyi diye düşünüyorum.Aaaa süper çok sevindim, umarım çok güzel bir süreç olur ikimiz için desiz hocayla görüşmeden önce mi karar vermiştiniz intergen'e? Bize direkt genokstan yapıyoruz dedi, 2li ve 3lü tarama çok güvenilir olmadığı için artık yapmıyorum direkt fetal DNA yapalım dedi bize, size de bir yorum yapmış mıydı? Sevdiniz mi bu arada kendisini, ilk tanışmanız oldu mu?
Hep onu düşünüyorum kafayı yedirtir valla insanaStres yapmayın keyfini çıkarın bi süre sonra kontroller ayda 1 e düşecek ozaman beklemek daha zor olacak. Kanama şiddetli ağrı yoksa korkmayın
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ilk bebeginiz mi ,ben de kız hissediyorum ama bakalım ,Allah sağlıklısıni,insanlığa hayırlısını ,versin ne verirse gelirse baş tacıBenim bugün 12.hafta sat a göre ama ultrasonda 12+5 im. Cumartesi günü grip olduğum için serum taktırdım orada doktorum da hastanedeydi bir kontrol edelim dedi çok hapşırmaktan kasılıyordum çünkü bebiş çok iyiydi bayağı hareketliydi ve bir cinsiyet tahmini yaptık %99 dedi KIZ
Ama ben hala erkek hissediyorum nedense
Geçmiş olsunBen de 11 haftalıktım bugün doktora gittim meğer 9+4 te kalbi durmuş çok üzgünüm tüp bebek düşük amh vardı
Çok geçmiş olsunBen de 11 haftalıktım bugün doktora gittim meğer 9+4 te kalbi durmuş çok üzgünüm tüp bebek düşük amh vardı
Bugün öğrendim bir sebep söylemediler bir an önce kürtaj olmam gerektiğini söyledilerÇok geçmiş olsunbir sebep söylediler mi neden oluyormuş
Benimde nisan ayında oldu. 9 haftada kalbi durmuştu. Şimdi oksapar kullanıyorum. Patolojide bişey çıkmadı ama doktor yüjsek ihtimal pıhtılaşmadır diiyp başlattı bu sefer iğneye. İnşallah Allah'ım gönlünüze göre versinBugün öğrendim bir sebep söylemediler bir an önce kürtaj olmam gerektiğini söylediler
Teşekkür ederim galiba artık şansım kalmadıBenimde nisan ayında oldu. 9 haftada kalbi durmuştu. Şimdi oksapar kullanıyorum. Patolojide bişey çıkmadı ama doktor yüjsek ihtimal pıhtılaşmadır diiyp başlattı bu sefer iğneye. İnşallah Allah'ım gönlünüze göre versin
Neden öyle düşünüyorsunuzTeşekkür ederim galiba artık şansım kalmadı
Amh 0,04 iki yıldır zar zor iki embriyo oldu biri tutmadı diğeri de öldü ne yazık kiNeden öyle düşünüyorsunuz
Rabbım sabırlar versin sizeBugün öğrendim bir sebep söylemediler bir an önce kürtaj olmam gerektiğini söylediler
Bu konuyu çok bilmiyorum ama Allâh büyüktürAmh 0,04 iki yıldır zar zor iki embriyo oldu biri tutmadı diğeri de öldü ne yazık ki
Bir tek ben mi öğrendim acaba, benim ki oğlanHala cinsiyet öğrenen yok mu ya
Çok geçmiş olsunBen de 11 haftalıktım bugün doktora gittim meğer 9+4 te kalbi durmuş çok üzgünüm tüp bebek düşük amh vardı
İlk doğumumda gittiğim profesöre gideceğim sanırım . Biraz duygusallaştım süreç böyle ilerlemese diye düşünürken doktorum yine yönlendirince serklaja endişe , korku , kaygı hepsi kapladı içimi . Bakalım böylesi daha hayırlıdır inşallahUmudum- serklajı ne yaptınız
Allah sabır versin tekrar hazır hissettiğinizde inşallah sağlıklı bebeğiniz olurBen de 11 haftalıktım bugün doktora gittim meğer 9+4 te kalbi durmuş çok üzgünüm tüp bebek düşük amh vardı
O doktor kimdiİlk doğumumda gittiğim profesöre gideceğim sanırım . Biraz duygusallaştım süreç böyle ilerlemese diye düşünürken doktorum yine yönlendirince serklaja endişe , korku , kaygı hepsi kapladı içimi . Bakalım böylesi daha hayırlıdır inşallah
Mahmut Tuncay Özgün , detaylı ultrasonu da ona yaptırmıştım ilk gebeliğimde .O doktor kimdi
Evet bende onda yaptırdım bilgili bir doktorMahmut Tuncay Özgün , detaylı ultrasonu da ona yaptırmıştım ilk gebeliğimde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?