Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün mide bulantım azaldı, yukarıda da bir arkadaşımızın acı haberini görünce bir panikledim yine doktor kontrolüm de cumartesi, acaba öne mi çeksem diye düşünüyorum şu an.

Merhaba canım ben geçen hafta intergen'e yaptırdım salı günü şuan sonuç bekliyorum ilgilerinden vs çok memnun kaldım İnşallah sonuclar da öyle olur :)

İyi akşamlar herkese bugün bir aydır beklediğim kontrolüm vardı ve iki sefer farklı doktorlara gittim bugün gittiğim doktorumla devam edeceğim nasipse. Allaha şükürler olsun hamdolsun bebek haftasındaymış. 10+2 yim. 11-14 haftalar arası ikili test ve boyun kalınlığı için randevu al dedi. Kan testlerini de yazdı onları da daha yaptırmamıştım. Belirtilerimin ağrımın bulantımın olmadığını ve bu durumun bende endişe yaptığını söyledim hiç endişelenmemem gerektiğini gayet normal olduğunu söyledi. Doktorum çok rahattı bi önceki doktorun yasakladıklarını bu doktor çok rahat karşıladı gerek yok dedi. (İlişki vs). Yalnız ben yurt dışındayım ve bi sonraki randevuyu az kalsın iki ay sonraya veriyorlardı (randevuların bu denli seyrek olması beni her seferinde şaşırtıyor) ben lütfen dedim iki haftada bir gelmek istiyorum dedim ama olmaz o kadar erken veremeyiz dedi zor bela yine bir ay sonrasına randevu alabildim. Bu arada gittiğim doktor özel hastanede. Devlette zaten randevu zor ama özelde neden zor anlamadım Başka doktordan da bulamıyorum herkes en az bir ay sonrasına veriyor. Bir Süre böyle debelenicem Fetal DNA da burda baya pahalı 600-800€ arası. Uyguna bulursam yaptırmak istiyorum hem cinsiyet öğrenirim bu şekilde İkili test ise 190€ burada

Merhaba canım ben geçen hafta intergen'e yaptırdım salı günü şuan sonuç bekliyorum ilgilerinden vs çok memnun kaldım İnşallah sonuclar da öyle olur :)
Bu arada yorumları çok olumluydu eşim arastırdı buldu ve geniş paket de olduğu için hiç düşünmeden yaptırdık. Evimden gelip kanımı aldılar, form doldurduk vs o şekilde verdim yani :)

Bu arada yorumları çok olumluydu eşim arastırdı buldu ve geniş paket de olduğu için hiç düşünmeden yaptırdık. Evimden gelip kanımı aldılar, form doldurduk vs o şekilde verdim yani :)
Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Bende orada yaptıracağım araştırdım baya bende olumsuz bir yorum görmedim. Sizde aynı fiyata mı yaptırdınız

Bugün çevredeki kötü kokuları anında ayırt etme alanında git gide profesyonelleşen burnum sayesinde çok zorluk çektim. Her türlü ulaşım aracını kullandığım bir gün oldu yine ve tüm insanlardan iğrendiğim bir gün oldu. Çok kötü bir gün oldu insanların banyo yapmamaları yüzünden Keşke evden çıkmasam toplu taşımaya binmesem ayva yesem muz yesem dursam kendi kendime geçirsem bu süreci kimse burnumun direğini kırmasa

Seni çok iyi anlıyorum bende 2 buçuk senenin ardından başarısız bir aşılama sonrası tüp bebek ile hamile kaldım. Ama şundan çok eminim stres asla iyi gelmiyor biz sitedeki olunca onlarında kalp atış hızları artarmış

Ben de 11 haftalıktım bugün doktora gittim meğer 9+4 te kalbi durmuş çok üzgünüm tüp bebek düşük amh vardı
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda en kolayından bir bebek nasip etsin inşallah . Bir sorum olacaktı embriyoya pgt yapılmışmıydı?

Benim de 1 başarısız aşılama 1 de başarısız tüp bebek denemem var, bu sefer pozitif almamdaki en büyük etkenin psikoloji olduğuna çok eminim. O yüzden mümkün oldukça rahat olmaya, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor

Nerde yaptırdınız tüp bebeği normalde amh düşüklüğünde bi tık riskli vakalarda pgt önerirler bende tüp bebek ile gebe kaldım embriyo pgt’liydi
Merhabalar benim de embriyom pgtli 9 haftalık hamileyim. Acaba siz fetal dna yaptıracak mısınız?

Nerde yaptırdınız tüp bebeği normalde amh düşüklüğünde bi tık riskli vakalarda pgt önerirler bende tüp bebek ile gebe kaldım embriyo pgt’liydi
Bizede doktorum yapalım dedi
Son anda embriyoların kalitesinin iyi olmasına aldanıp yaptırmadık
Biyopsi dahi alınmıştı,ama şuan aşırı pişmanım. Zaten hamilelikle ilgili birsey bildiğim yoktu
Fetal,tarama testleri vs vs bilseydim aman zaten yapılacak diye baştan pgt yi yaptırırdım.
Onu yaptırınca sağlıklı gelen embriyoya tarama testlerinde ihtiyaç dahi yokmuş,bilemedim

Sizden daha fena ben varım sanırım
Ama leka kanama olayım bitmediğim için çok panikliyorum korkuyorum.Onlar olmasa çok şükür bak düzeldik diyorum anında birsey oluyor bütün modum yerle bir,elimizde degil.Onları gördük benimsedik.İnşallah birsey olmadan 12-13.haftaya ulaşırız tabi sağ salim doğumada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…