- Konu Sahibi denizzehra
- #3.381
Bugün mide bulantım azaldı, yukarıda da bir arkadaşımızın acı haberini görünce bir panikledim yine
doktor kontrolüm de cumartesi, acaba öne mi çeksem diye düşünüyorum şu an.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantı her gün aynı seyrinde olmuyorBugün mide bulantım azaldı, yukarıda da bir arkadaşımızın acı haberini görünce bir panikledim yinedoktor kontrolüm de cumartesi, acaba öne mi çeksem diye düşünüyorum şu an.
Merhaba canım ben geçen hafta intergen'e yaptırdım salı günü şuan sonuç bekliyorum ilgilerinden vs çok memnun kaldım İnşallah sonuclar da öyle olur :)kızlar selam intergen firmasında Fetal dna yaptıran var mı? memnun kaldınız mı? ben baya araştırdım en uygun o su anda 11250 tl civarı bi fiyat verdiler. bir de nevagen var 16500 sizlerinde yorumlarını merak ediyorum
Bu arada yorumları çok olumluydu eşim arastırdı buldu ve geniş paket de olduğu için hiç düşünmeden yaptırdık. Evimden gelip kanımı aldılar, form doldurduk vs o şekilde verdim yani :)Merhaba canım ben geçen hafta intergen'e yaptırdım salı günü şuan sonuç bekliyorum ilgilerinden vs çok memnun kaldım İnşallah sonuclar da öyle olur :)
Çok teşekkür ederimBulantı her gün aynı seyrinde olmuyoren azından benim öyle
Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Bende orada yaptıracağım araştırdım baya bende olumsuz bir yorum görmedim. Sizde aynı fiyata mı yaptırdınızBu arada yorumları çok olumluydu eşim arastırdı buldu ve geniş paket de olduğu için hiç düşünmeden yaptırdık. Evimden gelip kanımı aldılar, form doldurduk vs o şekilde verdim yani :)
Seni çok iyi anlıyorum bende 2 buçuk senenin ardından başarısız bir aşılama sonrası tüp bebek ile hamile kaldım. Ama şundan çok eminim stres asla iyi gelmiyor biz sitedeki olunca onlarında kalp atış hızları artarmışHep onu düşünüyorum kafayı yedirtir valla insanaÇok şükür elhamdülillah hiç böyle şikayetlerim yok ama insan tedirgin oluyor işte. Bir de tüp bebek gebesiyim, hassas bir süreçten geçince insan daha evhamlı oluyor
![]()
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda en kolayından bir bebek nasip etsin inşallah . Bir sorum olacaktı embriyoya pgt yapılmışmıydı?Ben de 11 haftalıktım bugün doktora gittim meğer 9+4 te kalbi durmuş çok üzgünüm tüp bebek düşük amh vardı
Yok valla zaten tek embriyoydu yapılmamıştıÖncelikle çok çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda en kolayından bir bebek nasip etsin inşallah . Bir sorum olacaktı embriyoya pgt yapılmışmıydı?
Nerde yaptırdınız tüp bebeği normalde amh düşüklüğünde bi tık riskli vakalarda pgt önerirler bende tüp bebek ile gebe kaldım embriyo pgt’liydiYok valla zaten tek embriyoydu yapılmamıştı
Benim de 1 başarısız aşılama 1 de başarısız tüp bebek denemem var, bu sefer pozitif almamdaki en büyük etkenin psikoloji olduğuna çok eminim. O yüzden mümkün oldukça rahat olmaya, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bazen elimde olmuyorSeni çok iyi anlıyorum bende 2 buçuk senenin ardından başarısız bir aşılama sonrası tüp bebek ile hamile kaldım. Ama şundan çok eminim stres asla iyi gelmiyor biz sitedeki olunca onlarında kalp atış hızları artarmış
Evet canım aynı fiyata yaptırdıkCanım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Bende orada yaptıracağım araştırdım baya bende olumsuz bir yorum görmedim. Sizde aynı fiyata mı yaptırdınız
Merhabalar benim de embriyom pgtli 9 haftalık hamileyim. Acaba siz fetal dna yaptıracak mısınız?Nerde yaptırdınız tüp bebeği normalde amh düşüklüğünde bi tık riskli vakalarda pgt önerirler bende tüp bebek ile gebe kaldım embriyo pgt’liydi
Bizede doktorum yapalım dediNerde yaptırdınız tüp bebeği normalde amh düşüklüğünde bi tık riskli vakalarda pgt önerirler bende tüp bebek ile gebe kaldım embriyo pgt’liydi
Sizden daha fena ben varım sanırımBenim de 1 başarısız aşılama 1 de başarısız tüp bebek denemem var, bu sefer pozitif almamdaki en büyük etkenin psikoloji olduğuna çok eminim. O yüzden mümkün oldukça rahat olmaya, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor![]()
Cem çelikte yaptım ama tek embriyo vardı o yüzden yapmamış olabilirler bilmiyorumNerde yaptırdınız tüp bebeği normalde amh düşüklüğünde bi tık riskli vakalarda pgt önerirler bende tüp bebek ile gebe kaldım embriyo pgt’liydi
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahBen de 11 haftalıktım bugün doktora gittim meğer 9+4 te kalbi durmuş çok üzgünüm tüp bebek düşük amh vardı
Evet ilk bebekHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ilk bebeginiz mi ,ben de kız hissediyorum ama bakalım ,Allah sağlıklısıni,insanlığa hayırlısını ,versin ne verirse gelirse baş tacı