Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_6322.webp
    IMG_6322.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 9
Tamamlayıcı sigortam birde doğum paketim var acaba Güven Hastanesi'nde geçerli mi?
Güven Hastanesi'nde SGK ile anlaşma yokmuş. Benim de tamamlayıcı vardı, tamamlayıcıdan dolayı indirim olur sadece dedi randevu alırken görüştüğüm kişi ama paket olarak alacaksak zaten hepsini kapsayacak diye düşünüyorum. Yarın sabah Güven'deki randevum, doktorun tavrı ve fiyatlar hakkında güncellerim.

Güven Hastanesi'nde SGK ile anlaşma yokmuş. Benim de tamamlayıcı vardı, tamamlayıcıdan dolayı indirim olur sadece dedi randevu alırken görüştüğüm kişi ama paket olarak alacaksak zaten hepsini kapsayacak diye düşünüyorum. Yarın sabah Güven'deki randevum, doktorun tavrı ve fiyatlar hakkında güncellerim.
bence memnun kalırsınız haberdar edin mutlaka🤲🏻❤️

Güven Hastanesi'nde SGK ile anlaşma yokmuş. Benim de tamamlayıcı vardı, tamamlayıcıdan dolayı indirim olur sadece dedi randevu alırken görüştüğüm kişi ama paket olarak alacaksak zaten hepsini kapsayacak diye düşünüyorum. Yarın sabah Güven'deki randevum, doktorun tavrı ve fiyatlar hakkında güncelleri
Benim başka hastane bakmam lazım o zman doğum paketim var zaten tekrar alamam ki

Teşekkür ederim doktoruma ulaşamayınca burda cevap aramaya çalışıyorum :(
Ben 27 ile öğrendim ki 4 gün gecikmem vardı sizin gecikmeniz de yok daha adet tarihinize var:) 2 gün sonra yeniden kan verip artışa bakalım inşallah 2 kat artarsa sağlıkla ilerliyor diyebiliriz hayırlı olsun🥰

Kızlar selam 7 ekimde adet olmuştum en son bugün beta hcg 24.58 çıktı sizce düşük mü
7 ekim bitişi mi başlangıcı mı?baslangıcı ise erken döllenme bile olmus cok iyi değer.bitişi ise yine iyi değer❤️her türlü iyi bir değer hayırlı olsun artısı bekleyin

Merhaba ben de doktor arayısındayım birkaç isim buldum size de yazayım..
Güven hastanesinde yetkin bey, medicalparkda gülenay hanjm, livde Sedef hanım
Güven hastanesini eledim bnede livdeki Sedef hanımı arastiryim bı aslında erkek doktorlar kadınlara göre daha anlayışlı ilgili geliyor bana teşekkür ederim 🌸

Kızlar selam 7 ekimde adet olmuştum en son bugün beta hcg 24.58 çıktı sizce düşük mü
Bende bir hafta gecikme ile ogrendim 50 değerle bugün tekrar kan verdim sonuç çıkmadı kayboldu mu ne oldu bende çok merak ediyorum saat 2 vermiştim çıkmış olması lazımdı coktan

Back
X