- 25 Mart 2024
- 413
- 357
- 23
- 35
sayfasında anlaşmalı kurumlar var bakıp sizin sigortanız var mı yok mu emin olabilirsinizAradım biz size dönüş yapalım dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayfasında anlaşmalı kurumlar var bakıp sizin sigortanız var mı yok mu emin olabilirsinizAradım biz size dönüş yapalım dediler
Ben Koru ya gitmiyorum da hocanın adını çok duydum, amin inşallah hepimizinilk doğumumu koruda yaptım koruyu pek onermem ama insallah sizin ki güzel gecer
Allianz benimkide çok teşekkür ederimsayfasında anlaşmalı kurumlar var bakıp sizin sigortanız var mı yok mu emin olabilirsiniz![]()
Güven Hastanesi'nde SGK ile anlaşma yokmuş. Benim de tamamlayıcı vardı, tamamlayıcıdan dolayı indirim olur sadece dedi randevu alırken görüştüğüm kişi ama paket olarak alacaksak zaten hepsini kapsayacak diye düşünüyorum. Yarın sabah Güven'deki randevum, doktorun tavrı ve fiyatlar hakkında güncellerim.Tamamlayıcı sigortam birde doğum paketim var acaba Güven Hastanesi'nde geçerli mi?
Çok teşekkür ederim içim rahatladıDoktor folik asit sadcee dedi d vitamini ilerleyen haftalarda bakariz dedi kese ve kalp atışları duyulduktan sonra başlarlar sanirim
bence memnun kalırsınız haberdar edin mutlakaGüven Hastanesi'nde SGK ile anlaşma yokmuş. Benim de tamamlayıcı vardı, tamamlayıcıdan dolayı indirim olur sadece dedi randevu alırken görüştüğüm kişi ama paket olarak alacaksak zaten hepsini kapsayacak diye düşünüyorum. Yarın sabah Güven'deki randevum, doktorun tavrı ve fiyatlar hakkında güncellerim.
Benim başka hastane bakmam lazım o zman doğum paketim var zaten tekrar alamam kiGüven Hastanesi'nde SGK ile anlaşma yokmuş. Benim de tamamlayıcı vardı, tamamlayıcıdan dolayı indirim olur sadece dedi randevu alırken görüştüğüm kişi ama paket olarak alacaksak zaten hepsini kapsayacak diye düşünüyorum. Yarın sabah Güven'deki randevum, doktorun tavrı ve fiyatlar hakkında güncelleri
Merhaba ben de doktor arayısındayım birkaç isim buldum size de yazayım..Ankara'da Liv koru medicalpark gibi hastanelerde doktor tavsiyeniz var mı? Düzenli takip ve doğum için![]()
Yalnız gülenau hanım takviye çok veriyormuş eğer ilaç çok içmek istmezseniz önermemBenide bilgilendir misiniz? Kararlarımiza saygı duyacak doktoru bulmakda gerçekten çok zor su zamanda
Hayur canım değillKızlar selam 7 ekimde adet olmuştum en son bugün beta hcg 24.58 çıktı sizce düşük mü
Yetkin bey i ben de duydum.. görüşürseniz bilgilendirir misinizBen de Ankara'dayım. Başkent Hastanesi Nihal Şahin Uysal ve Güven Hastanesi Yetkin Karasu ile görüşeceğim.
Teşekkür ederim doktoruma ulaşamayınca burda cevap aramaya çalışıyorumHayur canım değill
Ben 27 ile öğrendim ki 4 gün gecikmem vardı sizin gecikmeniz de yok daha adet tarihinize var:) 2 gün sonra yeniden kan verip artışa bakalım inşallah 2 kat artarsa sağlıkla ilerliyor diyebiliriz hayırlı olsunTeşekkür ederim doktoruma ulaşamayınca burda cevap aramaya çalışıyorum![]()
7 ekim bitişi mi başlangıcı mı?baslangıcı ise erken döllenme bile olmus cok iyi değer.bitişi ise yine iyi değerKızlar selam 7 ekimde adet olmuştum en son bugün beta hcg 24.58 çıktı sizce düşük mü
Yaaa temmuzda doğurup ağustosda bebek date yapmamız yok mukızlar bu grup hep ankara mı ya![]()
Güven hastanesini eledim bnede livdeki Sedef hanımı arastiryim bı aslında erkek doktorlar kadınlara göre daha anlayışlı ilgili geliyor bana teşekkür ederimMerhaba ben de doktor arayısındayım birkaç isim buldum size de yazayım..
Güven hastanesinde yetkin bey, medicalparkda gülenay hanjm, livde Sedef hanım
Bende bir hafta gecikme ile ogrendim 50 değerle bugün tekrar kan verdim sonuç çıkmadı kayboldu mu ne oldu bende çok merak ediyorum saat 2 vermiştim çıkmış olması lazımdı coktanKızlar selam 7 ekimde adet olmuştum en son bugün beta hcg 24.58 çıktı sizce düşük mü
Neden elediniz özel değilse?Güven hastanesini eledim bnede livdeki Sedef hanımı arastiryim bı aslında erkek doktorlar kadınlara göre daha anlayışlı ilgili geliyor bana teşekkür ederim![]()