Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugün keseyi gördüm çok şükür 🤗 haftasıyla uyumlu dedi 5+2 gösteriyor zaten 🌸 2hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Folik asit başlamıştı devam ediyorum zaten başka bir şeye gerek yok dedi.
Kese için kaç mm dedi acaba

Benimki geç döllenme ya doktorda haftayla ilgili hiçbir şey demedi ya. Sat 14 eylül ama yumurtlama 5-6-7 ekimde oldu… 12.4 mm kesem de. Normal sat a göre 6+5 ama neyi dikkate almaliyim acaba
Sanırım doktor ilerledikçe boyutlara göre haftayı söylüyor, çünkü bazen ileride ya da geride olabiliyor döllenmeden dolayı diye anlıyorum. Benim de ovulasyonum 9unda ovulasyon kiti kullanmıştım. Sizinle yakınız baya döllenme tarihinden dolayı muhtemelen, değerlerimiz de yakın çünkü hep 🥰

Sanırım doktor ilerledikçe boyutlara göre haftayı söylüyor, çünkü bazen ileride ya da geride olabiliyor döllenmeden dolayı diye anlıyorum. Benim de ovulasyonum 9unda ovulasyon kiti kullanmıştım. Sizinle yakınız baya döllenme tarihinden dolayı muhtemelen, değerlerimiz de yakın çünkü hep 🥰
Bu gittiğimde hafta da söylemedi.. sizin doktorunuz söylemiş miydi hayirlayamaidm:)

Bu gittiğimde hafta da söylemedi.. sizin doktorunuz söylemiş miydi hayirlayamaidm:)
Son adet tarihimi söyledim, sisteme girdi. Orada gözüken haftayla uyumlu dedi. Ben de oradan anladım :) normalde bir önceki gebeliğimde yolk sac ve bebeğin boyutuna göre hafta zaten ultrasonda sağ alt köşede çıkıyordu oradan da bakıyordum.

Son adet tarihimi söyledim, sisteme girdi. Orada gözüken haftayla uyumlu dedi. Ben de oradan anladım :) normalde bir önceki gebeliğimde yolk sac ve bebeğin boyutuna göre hafta zaten ultrasonda sağ alt köşede çıkıyordu oradan da bakıyordum.
Benimkinde 22w1d yazıyor galiba benimki değil bakıyorum baıyorum hiç anlamıyorum..
Maşallah 🧿

Merhabalar kızlar benim bugün gecikmemin 7. günü tekrar test verdim >10.000 çıktı sonucum. Doktor randevum önümüzdeki hafta salı günü acaba kalp atışı görülür mü ?

Aa niye öyle yazıyor ki, ben de anlayamadım.. bir de doktor bana ne olur ne olmaz diye asprin ve progesteron hapı verdi.. düşük öyküm olduğu için sanırım.
Olabilir bana vermedi valla 2 hafta sonra gel dedi keşke 1 hafta deseydi🥲
Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Merhabalar kızlar benim bugün gecikmemin 7. günü tekrar test verdim >10.000 çıktı sonucum. Doktor randevum önümüzdeki hafta salı günü acaba kalp atışı görülür mü ?
Kalp haftasını vajinal olarak 5.haftada duyan da var 8.haftasında duyan da

Sat 7 ekim bugün kan verdim 16.71 çıktı. Bat 6 ekim normalde 6 gün daha var acaba çok yeni ondan mı düşük çıktı değer

Back
X