- 22 Kasım 2015
- 1.196
- 975
- 123
- 31
Evet cok guzel artmış :)Kızlarr cumartesi günü beta 16 çıkmıştı 6 gün sonra yani bugün kan verdim 580 çıkmış2 kattan fazla artmış değer iyi dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok guzel artmış :)Kızlarr cumartesi günü beta 16 çıkmıştı 6 gün sonra yani bugün kan verdim 580 çıkmış2 kattan fazla artmış değer iyi dimi?
Geçen hafta daha fazlaydi bu hafta çok az aea arakarnınızda kasıklarda ağrı sızı var mı kısslar
Benim ara ara oluyor yakarnınızda kasıklarda ağrı sızı var mı kısslar
bende de bugune kadar hiç yoktu bugun var endişelenmeli miyim önceki gebeliklerden hatırlayamıyorum sanki sadece yorulunca oluyordu gibi.böyle karnım dolu doluGeçen hafta daha fazlaydi bu hafta çok az aea ara
Belirtiler arasında var ama bu siz test yapmış mıydınız yazdıysanız tekrar sormuş oldum kusura bakmayınbende de bugune kadar hiç yoktu bugun var endişelenmeli miyim önceki gebeliklerden hatırlayamıyorum sanki sadece yorulunca oluyordu gibi.böyle karnım dolu dolu

Benim psikolojik midir bilmem göbeğim sanki hamile gibi göbeği gibi geliyobende de bugune kadar hiç yoktu bugun var endişelenmeli miyim önceki gebeliklerden hatırlayamıyorum sanki sadece yorulunca oluyordu gibi.böyle karnım dolu dolu

Şifa olsun güzel haberler getirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziKızlar inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benim gibi isteyen herkese de nasip olurbugün kan sulandırıcı iğneye başladım yumurtlamadan sonraki 5. Gün bugün hayırlısı olsun

Bana uterus büyüdüğü için normal dendibende de bugune kadar hiç yoktu bugun var endişelenmeli miyim önceki gebeliklerden hatırlayamıyorum sanki sadece yorulunca oluyordu gibi.böyle karnım dolu dolu
25eylül sat tarihim evet 5+1 im bugünYaa cok sevindim 9.7mm yani.. bana hafta ile ilgili bir şey demedi. Sat ne zamandı sizin?

Kasiklarda ağrı nerdeyse hep oldu ve devam ediyor bugün transferden sonra 10. gün.karnınızda kasıklarda ağrı sızı var mı kısslar
estagfurullah adete 3 gün kala testte cıkmıstı sonra koyulasmayı takıp edip kan verdim iki kez yeterli artışı gördüm haftaya da keseye giderim insallah gec gitmek istiyorumBelirtiler arasında var ama bu siz test yapmış mıydınız yazdıysanız tekrar sormuş oldum kusura bakmayın
Yarın tekrar verin bakalım degeriniz kaç olacakBana cevap yazdınız galiba yok lekelenme falan şuan
Çok hafif var. Bende acıkınca mide bulantısı da oluyor ya aslında çok erken daha acaba folik asit mi dokunuyor diye düşünmeye başladım.karnınızda kasıklarda ağrı sızı var mı kısslar
Evet ya geç öğrenmek iyi ben de dün öğrendim 5 gün varken adetime. Yarın kan vericem tekrar beklemek zormuş böyleestagfurullah adete 3 gün kala testte cıkmıstı sonra koyulasmayı takıp edip kan verdim iki kez yeterli artışı gördüm haftaya da keseye giderim insallah gec gitmek istiyorum
sağsalım güzel haberler alın insallah bende ilk gebeliğimde oğlumu adete 8 gün varken öğrenmiştimEvet ya geç öğrenmek iyi ben de dün öğrendim 5 gün varken adetime. Yarın kan vericem tekrar beklemek zormuş böyle
 erken döllenmiş
erken döllenmiş bu seferki de gec dollenme sanıyorum
bu seferki de gec dollenme sanıyorum
İnşallah güzel haberler alalım hepimizsağsalım güzel haberler alın insallah bende ilk gebeliğimde oğlumu adete 8 gün varken öğrenmiştimerken döllenmiş
bu seferki de gec dollenme sanıyorum

Benimki geç döllenme ya doktorda haftayla ilgili hiçbir şey demedi ya. Sat 14 eylül ama yumurtlama 5-6-7 ekimde oldu… 12.4 mm kesem de. Normal sat a göre 6+5 ama neyi dikkate almaliyim acaba25eylül sat tarihim evet 5+1 im bugün