- Konu Sahibi denizzehra
 - 

- #4.341

Hiç endişe yapma dua et arkadaşımın bebeğinde dediler ama normal doğdu şuan 1.5 yaşında içini ferah tut yanılma payı yok diyorsun ama onada yapılmış bir sürü testBu testlerin yanılma payı yokmuş.amniyosentez yaptırıp emin olmak istiyorum ama eşim istemiyor.bebeğe zarar gelir diyr karşı çıkıyor.6 ayı belirsizlik içinde yaşamaktansa bu duruma hazırlıklı olmak istiyorum.bütün forumlqra baktım tek bir kişinin sonucu yanlış çıkmış.dilerim benimki de yanlıştır.çok teşekkür ederim desteğiniz için
Büyük geçmiş olsun dualar edeceğim sizin için. Hatalı sonuç örneklerini ben de duydum inşAllah sizinki de öyledirİkili testte çok çok düşük bir ihtimal çıkmıştı.içimiz rahat etsin diye yaptırdık fatal dna yı.doktorum da çok şaşırdı beklemiyordum dedi.ultrason çok normaldi hala şoktayım
Yaaa çok ani bir şekilde bende öğrendimAyy biz cinsiyeti ögrendik erkek olacakmışSağlıkla kucağimiza alalim insallah 
Çok sevindimm sizinde hayırlı olsun kızçenizYaaa çok ani bir şekilde bende öğrendimBugün fetal dna sonucum çıktı. Sonuç çok erken geldi en erken cuma gelir diye bekliyordum. Kızımız olacak inşallah Hayırlı olsun sizin de oğluşunuz 
Hayırlı olsun ne zaman verdiniz acabaYaaa çok ani bir şekilde bende öğrendimBugün fetal dna sonucum çıktı. Sonuç çok erken geldi en erken cuma gelir diye bekliyordum. Kızımız olacak inşallah Hayırlı olsun sizin de oğluşunuz 
28 Ekim Salı günü verdim. Çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun ne zaman verdiniz acaba
Nolur içinizi ferah tutun umarım yanılma vardır. Yoksa da sizi seçmiş meleğiniz öyle düşünün biliyorum söylemesi kolay ne diyeceğimi bilemedim kusura bakmayın . Sizin için hemen şuan dua edeceğimÇok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Senin de ben gibi 7. Günde geldi sonucun değil mi? Çok sevindim senin de kızın olacakYaaa çok ani bir şekilde bende öğrendimBugün fetal dna sonucum çıktı. Sonuç çok erken geldi en erken cuma gelir diye bekliyordum. Kızımız olacak inşallah Hayırlı olsun sizin de oğluşunuz 
Evet :) ben araya 29 Ekim resmi tatil girince daha da uzar diye düşünmüştüm. Evet minik kızım sürpriz yaptı bana erkek gibi düşünüyordum :)Senin de ben gibi 7. Günde geldi sonucun değil mi? Çok sevindim senin de kızın olacak
Bakın benim fetal dna sonuç raporumda aşağıda şöyle bir açıklama var detaylı okuyun sizde. Bazen plasentadaki anomaliler de sonuç olarak çıkabiliyormuş belki biraz içinizi rahatlatır.Çok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Bu testlerin yanılma payı yokmuş.amniyosentez yaptırıp emin olmak istiyorum ama eşim istemiyor.bebeğe zarar gelir diyr karşı çıkıyor.6 ayı belirsizlik içinde yaşamaktansa bu duruma hazırlıklı olmak istiyorum.bütün forumlqra baktım tek bir kişinin sonucu yanlış çıkmış.dilerim benimki de yanlıştır.çok teşekkür ederim desteğiniz için
Çok üzüldümÇok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktor
Birebir aynı ben de erkek düşünüyordum bize de çok sürpriz olduEvet :) ben araya 29 Ekim resmi tatil girince daha da uzar diye düşünmüştüm. Evet minik kızım sürpriz yaptı bana erkek gibi düşünüyordum :)
Merhaba policede baktik dediginiz direkt fetal test olarak mi yaziyor yoksa "ileri tani" mi?Eşim banka çalışanı benim sigortam o şekilde. Her sigorta aynı mı oluyor inanın bilmiyorum. Biz poliçeye baktık öyle gördük
Aminosentez için haftanız yetiyormu? Bende yaşadım benzer şeyler ve bana cvs testi yapıcaklarını söylediler. Cvs i 12. Haftada yapıcaklardı ama o gün kalbi durduğu için teste gerek kalmamıştı. Benim ikili testte değil ultrason muayenesinde görünmüştü sorun. Down çıkmadı kalbi sorunlu çıktı sonradan öğrendik.Bu testlerin yanılma payı yokmuş.amniyosentez yaptırıp emin olmak istiyorum ama eşim istemiyor.bebeğe zarar gelir diyr karşı çıkıyor.6 ayı belirsizlik içinde yaşamaktansa bu duruma hazırlıklı olmak istiyorum.bütün forumlqra baktım tek bir kişinin sonucu yanlış çıkmış.dilerim benimki de yanlıştır.çok teşekkür ederim desteğiniz için
Selam ben de erkek olursa Kutay ‘ı listeye eklemiştim size de fikir olabilir:)Kizlar erkek isimleri önerileri gelsin lütfen,ama yeni moda ağır Arapça isimler istemiyorum,çocuk Türk ,Türk isimleri de çok güzel,Araplar Türkçe isim koyuyor muöz Türkçe sade isim onerilerinizi yazar mısınız 
Kaç mg yazmıştı sizeBende pantoya başladım sabah aç karna rahatladım bana hergün kullanabilirsin dedi şuan
40 mgKaç mg yazmıştı size
Fatal mı yaptırmıştı o da?Hiç endişe yapma dua et arkadaşımın bebeğinde dediler ama normal doğdu şuan 1.5 yaşında içini ferah tut yanılma payı yok diyorsun ama onada yapılmış bir sürü test
İnşallah öyledirBüyük geçmiş olsun dualar edeceğim sizin için. Hatalı sonuç örneklerini ben de duydum inşAllah sizinki de öyledir
Ama 21 hariç diyor.benim 21 sorunlu ama yine de bi umut onu da anlattı laborantBakın benim fetal dna sonuç raporumda aşağıda şöyle bir açıklama var detaylı okuyun sizde. Bazen plasentadaki anomaliler de sonuç olarak çıkabiliyormuş belki biraz içinizi rahatlatır.
Ultrasonda herşey normal koca burnu vardı hatta.amniyosentezden sonra ne yapacağım bilmiyorum sonuç kötü gelirseÇok üzüldümbenimde 2 li testideki bi sonucu beğenmedi doktorum şüphe kalmasın diye fetal dna yaptıracağım. İçime düşen ufacık bir acana bile bugün bitirdi beni. Bir kaç video izledim youtube da bir kadın beni çok rahatlattı kendi hikayesini paylaşmıştı. Bebeğinizin ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri nasıl? Gelişimi nasıl ? Bunlarda önemli. Ayrıca fetal dna da ben pozitif durumun yanılma payı olduğunu duydum yanlış biliuprsam düzeltin. Birde amniyosentez için düşük riski hali hazırda olan bir bebek için tehlike olabilirmiş. Ama risk yoksa bence yaptırın. Kendinizi yiyip bitireceğinize tamamen emin olup sürece mental olarak hazırlanır ya da ne yapacağınıza karar verirsiniz. Allah yardımcınız olsun inşallah 
Sanırım bir iki hafta beklemem gerekecek.zaten down olan bebeklerin kalbide sıkıntı oluyormuş.bizimkinin kalbi de normal görünüyordu işin garibi.çok sağlıklı ve hateketli bir bebek gibi görünüyorduAminosentez için haftanız yetiyormu? Bende yaşadım benzer şeyler ve bana cvs testi yapıcaklarını söylediler. Cvs i 12. Haftada yapıcaklardı ama o gün kalbi durduğu için teste gerek kalmamıştı. Benim ikili testte değil ultrason muayenesinde görünmüştü sorun. Down çıkmadı kalbi sorunlu çıktı sonradan öğrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?