- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.321
Allah dayanma gücü versin canım, umarız ki bebeğin sağlıklıdır. Böyle durumlarda genellikle uzman bir perinatoloji doktoruna gidiyorlar diye biliyorum kapsamlı incelenmesi için. Önce sakinlemeye çalış, biraz kafanı topla sonra neler yapılabilir başka araştırırsın çok geçmiş olsunÇok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Endişeli olmayın çok normal bende az önce verdim 1 iki hafta içinde çıkar dedi. Genetik testler zaman alır çıkması normal kan testi gibi değil merkezin yoğunlu ile de ilgili. Endişe edip bebişinizi üzmeyin :)
selamlar anneler, anne yanı beşik park yatak normal beşik ne alacaksınız hiç düşündünüz mü tecrübeli annelerin önerileri de gelse ne iyi olur
Ah ya çok üzüldüm. Ne desem bilemiyorum, Allah kalbinize ferahlık versin.
Güzel düşünün güzel şeyler olsun moralinizi bozmayın başka doktorlarada bi sorun içiniz rahatlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim
Ben ikili test yüksek çıkıpta bebek down sendromlu olabilir denilipte sağlıklı doğan birçok bebek duydum
Üzülmeyin lütfen doktorların öyle dediği ama sağlıklı doğan bir sürü bebek var
Güzel kardeşim canım kardeşim o kadar üzüldüm ki ,ne denir sana,iyi ki yaptırmışsin ama testini,ilk bebeginiz miydi,Allah'tan gelene isyandan değil insan evlada olan sevgiden üzülür bu duruma çok çok geçmiş olsun
Ne yapıyor o uzmanlar? Test mi alıyorlar.Ankaradayım ben.yarın doktorum çağırdı yüz yüze görüşelim diyr ona gideceğim.sorayum bi orda var mı diyeAllah dayanma gücü versin canım, umarız ki bebeğin sağlıklıdır. Böyle durumlarda genellikle uzman bir perinatoloji doktoruna gidiyorlar diye biliyorum kapsamlı incelenmesi için. Önce sakinlemeye çalış, biraz kafanı topla sonra neler yapılabilir başka araştırırsın çok geçmiş olsun
Acaba böyle durumlarda tekrar kan verip fetal DNA firmasına bir şey yaptırılabilir mi? Benim yaptırdığım yerdeki kadın bana eğer bir hastalık çıkarsa bir daha kan alıp daha farklı incelemeler yapıyoruz demişti siz de öyle bir durum söz konusu mu acaba firmayla iletişime geçtiniz mi?Bu testlerin yanılma payı yokmuş.amniyosentez yaptırıp emin olmak istiyorum ama eşim istemiyor.bebeğe zarar gelir diyr karşı çıkıyor.6 ayı belirsizlik içinde yaşamaktansa bu duruma hazırlıklı olmak istiyorum.bütün forumlqra baktım tek bir kişinin sonucu yanlış çıkmış.dilerim benimki de yanlıştır.çok teşekkür ederim desteğiniz için
Ayrıntılı ultrasonla bakıp daha kapsamlı inceliyorlar böyle durumlar da perinatoloji muayenesi öneriliyor ama tabi doktorunuz çok daha iyi bilir ve yönlendirir kendi de daha ayrıntılı kontrol edecektir içinizi ferah tutunNe yapıyor o uzmanlar? Test mi alıyorlar.Ankaradayım ben.yarın doktorum çağırdı yüz yüze görüşelim diyr ona gideceğim.sorayum bi orda var mı diye
İkili testte de bahsetmişler miydi? İnşallah sağlıklıdır bebeğiniz başka doktorlara da danışın derim.Bu testlerin yanılma payı yokmuş.amniyosentez yaptırıp emin olmak istiyorum ama eşim istemiyor.bebeğe zarar gelir diyr karşı çıkıyor.6 ayı belirsizlik içinde yaşamaktansa bu duruma hazırlıklı olmak istiyorum.bütün forumlqra baktım tek bir kişinin sonucu yanlış çıkmış.dilerim benimki de yanlıştır.çok teşekkür ederim desteğiniz için
İkili testte çok çok düşük bir ihtimal çıkmıştı.içimiz rahat etsin diye yaptırdık fatal dna yı.doktorum da çok şaşırdı beklemiyordum dedi.ultrason çok normaldi hala şoktayımİkili testte de bahsetmişler miydi? İnşallah sağlıklıdır bebeğiniz başka doktorlara da danışın derim.
Ayrıntılı ultrasonda sağlıklı bi minik kuzu olduğu daha da belli olur inşallahBu testlerin yanılma payı yokmuş.amniyosentez yaptırıp emin olmak istiyorum ama eşim istemiyor.bebeğe zarar gelir diyr karşı çıkıyor.6 ayı belirsizlik içinde yaşamaktansa bu duruma hazırlıklı olmak istiyorum.bütün forumlqra baktım tek bir kişinin sonucu yanlış çıkmış.dilerim benimki de yanlıştır.çok teşekkür ederim desteğiniz için
Zaten ben ağladıkça hareket ediyor ilk defa bugün böyle çok hissettim sanki brn burdayım üzülme der gibiAyrıntılı ultrasonda sağlıklı bi minik kuzu olduğu daha da belli olur inşallah
İçinizi ferah tutun üzülmeyin kuzunuzda hisseder sizi
Çok üzüldüm canım yinede inşallah ki bir ihtimal bile varsa umarım yanılmışlardır hep dua edeceğim sana.Çok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Çok üzüldüm ama ben fetal DNA da bu şekilde çıkıp sonra sağlıklı olduğu anlaşilan birini okumuştum. İnşallah sizinki de sağlıklıdırÇok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
İnşallah yaniliyorlardir,ikili test normal ense kalınlığı,burun kemiği hafta uyumu çok enteresan ,acaba başka bir şirkete tekrarmi verseniz ,ama kesinlikle başka bir hocaya da gibi Hulusi Bülent zeyneloglu var ona da gidip danışabilirsiniz çok çok iyi bir hoca,Hacettepe tıp mezunu Instagram'da da bakinİkili testte çok çok düşük bir ihtimal çıkmıştı.içimiz rahat etsin diye yaptırdık fatal dna yı.doktorum da çok şaşırdı beklemiyordum dedi.ultrason çok normaldi hala şoktayım
Hiçbişeyi yoktur Allah'ın izniyle Rabbim selamete çıkarsın hayırlı haberler inşallahZaten ben ağladıkça hareket ediyor ilk defa bugün böyle çok hissettim sanki brn burdayım üzülme der gibi
Ne kadar bu testler de hata payı yok dense de yüzde 99 deniyor, bu da 100 sonuçtan birinin hatalı olabileceği anlamına gelir. O yüzden ben de testin tekrarı mümkünse başka firmaya da mı yaptırsanız diye düşünüyorumZaten ben ağladıkça hareket ediyor ilk defa bugün böyle çok hissettim sanki brn burdayım üzülme der gibi
Bana o çıkıntınin fotoğrafını çekip verdi doktor ama yine de daha erken haftalar olunca emin olamıyorum.Ultrason fotoğraflarında çıkıntı gözükmüyor canım
Doktor birkaç anı çekiyor ya
Biz birkaç haftadır videoya alıyoruz
Bebek çok hareketli
Videoyu durdurup bakınca çıkıntı gözüküyor
Doktorlar da o hareket anlarında çıkıntı görür gibi oldu erkek olabilir dedi
Bugün de başta göstermedi kordonu bacak arasına almış
Sonra çıkıp 10- 15 dakika yürüyüp tekrar geldim
Başka bir doktor da geldi yardıma
Baktılar baktılar en sonunda emin oldular
Evet ya bende ense kalınlığı vs beklerdim yani bunların normal çıkması mantıklı değil haftasıyla da uyumlu hepimizin beklediği şey aslında umarım ayrıntılı ultrason kontrolünde vs daha açığa çıkacaktır bebişin durumu.İnşallah yaniliyorlardir,ikili test normal ense kalınlığı,burun kemiği hafta uyumu çok enteresan ,acaba başka bir şirkete tekrarmi verseniz ,ama kesinlikle başka bir hocaya da gibi Hulusi Bülent zeyneloglu var ona da gidip danışabilirsiniz çok çok iyi bir hoca,Hacettepe tıp mezunu Instagram'da da bakin
Bana o çıkıntınin fotoğrafını çekip verdi doktor ama yine de daha erken haftalar olunca emin olamıyorum.
Sağlıkla gelsin minik kızınız
Allahtan ümit kesilmez inşallah yanılmış test sonucudurÇok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Canım çok geçmiş olsun şunu unutma Rabbim ol der ve olur! Dualarını eksik etme Allah'a sığın,olmazları olduran odur gerisi hikaye.durumunu chat gpt ye sordum böyle diyor.biliyorum çok zor ama pozitif düşünmeye calis dualarimdasinZaten ben ağladıkça hareket ediyor ilk defa bugün böyle çok hissettim sanki brn burdayım üzülme der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?