Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Allah dayanma gücü versin canım, umarız ki bebeğin sağlıklıdır. Böyle durumlarda genellikle uzman bir perinatoloji doktoruna gidiyorlar diye biliyorum kapsamlı incelenmesi için. Önce sakinlemeye çalış, biraz kafanı topla sonra neler yapılabilir başka araştırırsın çok geçmiş olsun

selamlar anneler, anne yanı beşik park yatak normal beşik ne alacaksınız hiç düşündünüz mü tecrübeli annelerin önerileri de gelse ne iyi olur

Ah ya çok üzüldüm. Ne desem bilemiyorum, Allah kalbinize ferahlık versin.

Üzülmeyin lütfen doktorların öyle dediği ama sağlıklı doğan bir sürü bebek var

Bu testlerin yanılma payı yokmuş.amniyosentez yaptırıp emin olmak istiyorum ama eşim istemiyor.bebeğe zarar gelir diyr karşı çıkıyor.6 ayı belirsizlik içinde yaşamaktansa bu duruma hazırlıklı olmak istiyorum.bütün forumlqra baktım tek bir kişinin sonucu yanlış çıkmış.dilerim benimki de yanlıştır.çok teşekkür ederim desteğiniz için

Ne yapıyor o uzmanlar? Test mi alıyorlar.Ankaradayım ben.yarın doktorum çağırdı yüz yüze görüşelim diyr ona gideceğim.sorayum bi orda var mı diye

Acaba böyle durumlarda tekrar kan verip fetal DNA firmasına bir şey yaptırılabilir mi? Benim yaptırdığım yerdeki kadın bana eğer bir hastalık çıkarsa bir daha kan alıp daha farklı incelemeler yapıyoruz demişti siz de öyle bir durum söz konusu mu acaba firmayla iletişime geçtiniz mi?

Ne yapıyor o uzmanlar? Test mi alıyorlar.Ankaradayım ben.yarın doktorum çağırdı yüz yüze görüşelim diyr ona gideceğim.sorayum bi orda var mı diye
Ayrıntılı ultrasonla bakıp daha kapsamlı inceliyorlar böyle durumlar da perinatoloji muayenesi öneriliyor ama tabi doktorunuz çok daha iyi bilir ve yönlendirir kendi de daha ayrıntılı kontrol edecektir içinizi ferah tutun

İkili testte de bahsetmişler miydi? İnşallah sağlıklıdır bebeğiniz başka doktorlara da danışın derim.

Ayrıntılı ultrasonda sağlıklı bi minik kuzu olduğu daha da belli olur inşallah
İçinizi ferah tutun üzülmeyin kuzunuzda hisseder sizi

Ayrıntılı ultrasonda sağlıklı bi minik kuzu olduğu daha da belli olur inşallah
İçinizi ferah tutun üzülmeyin kuzunuzda hisseder sizi
Zaten ben ağladıkça hareket ediyor ilk defa bugün böyle çok hissettim sanki brn burdayım üzülme der gibi

Çok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Çok üzüldüm ama ben fetal DNA da bu şekilde çıkıp sonra sağlıklı olduğu anlaşilan birini okumuştum. İnşallah sizinki de sağlıklıdır Allah gönlünüze ferahlık versin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İkili testte çok çok düşük bir ihtimal çıkmıştı.içimiz rahat etsin diye yaptırdık fatal dna yı.doktorum da çok şaşırdı beklemiyordum dedi.ultrason çok normaldi hala şoktayım
İnşallah yaniliyorlardir,ikili test normal ense kalınlığı,burun kemiği hafta uyumu çok enteresan ,acaba başka bir şirkete tekrarmi verseniz ,ama kesinlikle başka bir hocaya da gibi Hulusi Bülent zeyneloglu var ona da gidip danışabilirsiniz çok çok iyi bir hoca,Hacettepe tıp mezunu Instagram'da da bakin

Zaten ben ağladıkça hareket ediyor ilk defa bugün böyle çok hissettim sanki brn burdayım üzülme der gibi
Ne kadar bu testler de hata payı yok dense de yüzde 99 deniyor, bu da 100 sonuçtan birinin hatalı olabileceği anlamına gelir. O yüzden ben de testin tekrarı mümkünse başka firmaya da mı yaptırsanız diye düşünüyorum eminim yarın doktorunuz da yönlendirir ama farklı bir doktora daha gidip görüş alın derim. Belki bizim bilmediğimiz başka yöntemler de var, araştırıp hareket etmek lazım

Bana o çıkıntınin fotoğrafını çekip verdi doktor ama yine de daha erken haftalar olunca emin olamıyorum.
Sağlıkla gelsin minik kızınız

Evet ya bende ense kalınlığı vs beklerdim yani bunların normal çıkması mantıklı değil haftasıyla da uyumlu hepimizin beklediği şey aslında umarım ayrıntılı ultrason kontrolünde vs daha açığa çıkacaktır bebişin durumu.

Canım çok geçmiş olsun şunu unutma Rabbim ol der ve olur! Dualarını eksik etme Allah'a sığın,olmazları olduran odur gerisi hikaye.durumunu chat gpt ye sordum böyle diyor.biliyorum çok zor ama pozitif düşünmeye calis dualarimdasin

Eklentiler

• 1000049226.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…