- 9 Nisan 2025
- 696
- 470
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.901
12.haftadan sonra 3.trimester mi oluyordu
Evet sen o süreçte çok yipranmişsindir toparlanmana çok sevindimSevindim valla. Acelesi yok zaten rahat ol. Ben hastanede yattığım için damarda kan diye bir şey koymadılar ondan dolayı Dr birer tane iç dedi. Normalde 15. Haftaya doğru başlıyorlar. İyice geçene kadar kullanma.
13.haftaya geçince 2.trimester oluyor ilk üç aylık dönem bitmiş oluyor12.haftadan sonra 3.trimester mi oluyordu
Siz kaçıncı haftada öğrendiniz acaba benim de her şey erkek gösteriyor rüyamda da erkek görüyorumTeşekkür ederim sizinde öğrenmenize az kalmışbelirtiler her zaman doğru çıkmıyor ama benimkileri yazayım. Hamileliğimin başından beri canım hiç tatlı istemedi normalde çok severim. Bir ay önce rüyamda kız olacağını görmüştüm. 11. haftaya kadar bulantılarım vardı sonra azaldı. Bir de bende çok uyku hali olmadı şimdi hiç yok. Bunların dışında çin takvimi , cilt güzelliği, kese şekli, yıldız haritası erkek çıkıyordu
Arkadaşlar çatlak konusunda benim anladığım,tamamen genetik,öyle olmasa ünlüler mankenler zenginler tek uğraşları kendileri nedenleri kremleri ama çatlayan çatlıyor bakıyorsun göbek harita gibi,ne çaresi nede çözümü yok ,ama bunu da bir sektore cevirmisler her zaman kadın bedeni en pazarlamasi kolay alan oldigunicin bir dünya paraya o kremler yağlar seanslar,gerçekten de gidiyor satıyor,bir de sevmemdigim su influcencerlar mıdır nedir,doğum yap hop 2 gün sonra karın dümdüz oldu,eee 30 kilo alıp veremeyen kadınlar uzul uzul ne kadar sinir bozucular kime ne sizin kilonuzdan karninizdan ,kilo da bunyesel gebelikte ne kadar yenebilir 24 saat yiyecek hali yok kimsenin bünye istiyor demek ki
Ben başladım lierac kullanıyorum. Birde Hindistan cevizi yağı alacağım doktorum doğal yağlardan yararlan dediKızlar çatlak kremi ya da yağı kullanmaya başladınız mı ?
13. haftada 2. trimester başlıyor
13.haftaya geçince 2.trimester oluyor ilk üç aylık dönem bitmiş oluyor
2.trimester de bulantının azaldığı yazıyordu d amerak ettim. Ne gibi değişiklik olacak acaba. 1 haftam kaldı demekki
Ay yalnız olmadığımı öğrenmem çok iyi olduBiz bugün tam 15 haftalık olduk
Geçen hafta azalmaya başladı gibi
Gündüz genelde pek hissedilmiyordu akşamları şiddetli bulanıyordu ama tamamen geçmedi
Dün mesela sabah uyandığım andan gece tekrar uyuyana kadar yani tüm gün bulandı
Ben açıkcası bir doktor influencer ı takip ediyorum 1-2 aya normale dönmüş bunu görünce motive oldum çünkü çevremde doğumdan sonra toparlayamayan kadınlar gördüm. Bence kişiden kişiye değişiyor. Ama kendi adıma hep doğumdan sonra asla eski haline dönemeyen insanlara daha çok şahit olduğum için pozitif anlamda dönüşüm yaşayanları görmek bana umut ve ilham verdi.Arkadaşlar çatlak konusunda benim anladığım,tamamen genetik,öyle olmasa ünlüler mankenler zenginler tek uğraşları kendileri nedenleri kremleri ama çatlayan çatlıyor bakıyorsun göbek harita gibi,ne çaresi nede çözümü yok ,ama bunu da bir sektore cevirmisler her zaman kadın bedeni en pazarlamasi kolay alan oldigunicin bir dünya paraya o kremler yağlar seanslar,gerçekten de gidiyor satıyor,bir de sevmemdigim su influcencerlar mıdır nedir,doğum yap hop 2 gün sonra karın dümdüz oldu,eee 30 kilo alıp veremeyen kadınlar uzul uzul ne kadar sinir bozucular kime ne sizin kilonuzdan karninizdan ,kilo da bunyesel gebelikte ne kadar yenebilir 24 saat yiyecek hali yok kimsenin bünye istiyor demek ki
16. haftada neredeyse tamamen geçiyor gibi birşey duydum umarım doğrudur sizinde öyle olursa 1 haftaya kurtuluyorsunuz demektirBiz bugün tam 15 haftalık olduk
Gündüz genelde pek hissedilmiyordu akşamları şiddetli bulanıyordu ama tamamen geçmedi
Ay yalnız olmadığımı öğrenmem çok iyi olduhala devam ediyor dediğiniz gibi özelliklede akşamları. Haftada 1-2ye düştü kusmam. Ama bitmedi. Doktorum artık rahatlarsın demişti ama o rahatlığı henüz göremedim
16. haftada neredeyse tamamen geçiyor gibi birşey duydum umarım doğrudur sizinde öyle olursa 1 haftaya kurtuluyorsunuz demektir
YaaaBiz bugün tam 15 haftalık olduk
Ben teorilere göre tahminde bulunur musun dedim öyle yorumladı bişeyler. Ablama da doktorunuza sorun demişArkadaşlar chat gpt hala cinsiyet tahmini yapıyormu acaba ben 2 hafta önce attım bunu yapamam gibi bi cevap verdi benmi yanlış sordum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?