Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    20
Sivilce olarak bende aynı durumdayım seninlede aynı hafta aynı gündeyiz sivilcelerim kötü durumda. İlaçlardan sonra iyileşme durumunu paylaşabilirmisin?
Tabi ki bugün ilaçlara başladım, antibiyotik iki kutu ama içinde toplam 6 tane var. Haftada 3 gün kullanılacak. Haftaya çarşamba gibi sizi de güncelleyeyim, yüz yıkama jelimi falan da değiştirdi. Gün aşırı kullanılacak iki de krem uyazdı. Solante pregna güneş kremi yazdı, sivilceler leke kalmasın diye kullanman önemli dedi

Merhaba, benim önceki dermatologum bioderma önermişti ama maalesef egzamamı tetikledi bıraktım. Bugün sivilcelerim için doktora gidince bunu da sordum, cildim yağlı, çok hassas, sivilce, rozasea, egzama ne ararsan var. Şunu önerdi: topicrem hydra+ light moisturizing radiance cream 40ml

Merhaba, bende aynı arayıştaydım. İçeriğide organik olan bir nemlendirici arıyordum. Weleda diye bir markanın nemlendircisini tavsiye üzerine araştırdım. Kullananlar memnun içeriğide bitkisel ekliyorum buraya bakabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_2517.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar bu sabah fetal dna sonucum çıktı. Ben 2 li tes sonucum sıkıntılı olduğu için yaptırmıştım. Çok şükür temiz çıktı çok mutlu oldumm. Darısı hepinizin başına inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır. Bu süreç çok yıpratıcı gerçekten ama çok kısa sürede geldi sonuçlarım. Bir oğlum vardı şimdi birde kızım oluyor hayırlısıyla inşallah

Ama hurma yemeyin diyorlar genelde doğum yaklaştığı zaman doğumu kolaylaştırıyor diye yiyolar kasılma yapıyormuş

Yaa çok sevindim adınıza sizin de erken geldi sonucunuz ne güzel. Sağlıkla gelsin minik kızlarımız

Yaa çok sevindim adınıza sizin de erken geldi sonucunuz ne güzel. Sağlıkla gelsin minik kızlarımız
Evet evet 3 kasım salı günü vermiştim, çarşamba günü Ankaraya ulaşıp işleme almışlardı. Bu hafta içi bekliyordum ama bana aylar gibi geldi tabi. Çok şükür bugün yüzüm güldü Darısı bekleyen herkese

Maşallah çok mutlu oldum adınıza Sağlıkla kucağımıza alalım insallah

Kızların 11 + 3 Haftadayim 11. Haftaya girdiğimizde şiddetli bir kanama oldu bende düşük yapıyorum diye apar topar acile gittik kese çevresinde 1 mm kanama alanı vardi şuan Protestan kullanıyorum kanama azaldı ama pıhtı düşüyor yaşayan var mı sizce neden oldu dikkat etmem gereken şey ne çoğunlukla yatan biroydim ağır bile kaldirmiyordum

çok sevindim

Ya bir de hiç birşey hissedemiyorum sende durum ne ?
Bana en başta hep kız gibi geliyordu ama o kadar çok erkek diyen oldu ki... Hatta 2 kişi beni rüyasinda kucağimda mavi kundaklı bebekle gördüğünü söyledi. Eşim de kız gibi hissediyordu ama sen kesin erkek doğurursun diyor artık o yüzden ben iç sesimi duyamaz oldum ne çıkarsa bahtima artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…