Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    20
Arkadaşlar chat gpt hala cinsiyet tahmini yapıyormu acaba ben 2 hafta önce attım bunu yapamam gibi bi cevap verdi benmi yanlış sordum acaba?
Nub teorisine göre yapıyor genelde ben 10 haftalık ultrason attığımda yapmamıştı ramzi teorisine göre derseniz belki yapabilir bende erkek demişti ona

Hayır maalesef doktora gittim sormayı unuttum bu cuma izin kağıdı alacağım benim 1. Trimester bitmek üzere ondan verirler diye düşünüyorum ama 10 hafta için bir şey söyleyemiyorum. Ağrı varsa verebilirler.

Karnınız belirginleşti mi? Benim ki en az 5 aylık gibi görünüyor daha 3 ü tamamlamadan
Eheh ya inan bende öyleyim ve ilk gebeliğim bazen diyorum inşallah bebek vardır diye şaka yapıyorum eşime aslında aşırı yemek yemiyorum fakat daha önce bu kadar düzenli kahvaltı yapmıyordum ve 2 ögün yiyordum şimdi dolu dolu öğünlerimi yiyorum. Bir de ah o hurma yok mu hurma acayip kilo yapan birşey

Benim doktorum bir tahmin bile yapmadı

Denedim chat gpt de ramzi teorisine göre erkek dedi kendi doktorumda kız gibi dedi bakalım ne olacak

ChatGPT bana da nub teorisine göre %60-70 kız demişti, fetal DNA'ya göre kızımız olacağını öğrendik net bir görüntü olursa doğru yorumluyor bence

Selam Arkadaşlar, ben de bugün 12+2 oldum ilk defa karnım acıktığını hissettim. Bulantılarım tamamen bitmedi ama şiddeti azaldı gibi. Her gün mutlaka kusuyordum, iki gündür kusma yok. Hala tiksindiğim yemekler devam ediyor ama. İnşallah zamanla hepsi düzelir sol alt kasığımda sancı oluyordu arada, doktora sordum bugün, bu haftalarda çok normalmiş, rahim büyümesini hissediyormuş, baskı yapıyormuş.

Sivilcelerim çok kötü oldu, dermatologa gittim bugün. Maalesef hormonel ve iltihaplı olduğu için antibiyotiksiz geçmez ve ilerleyebilir, antibiyotik ve krem yazacağım, bunlar bebek için riskli değil dedi. Yine de benim içime sinmedi, yazdığı tüm ilaç ve kremleri gidip kadın doğum doktoruma danıştım. Zaten aynı hastanedeydi. O da kullanabileceğimi söyledi, kremleri yalnızca 2 hafta ve sivilcenin üzerine sür dedi. Antibiyotik için de onay verdi. Yüzümdeki sivilcelerin 16. Haftada hafifleyeceğini düşündüğünü söyledi. İnşallah da öyle olur şu an biraz moralimi bozuyor yüzüm çok kötü oldu hormonel değişikliklerin rozasae ve sivilceyi tetiklediğini söylediler.

Kızlar çatlak kremi ya da yağı kullanmaya başladınız mı ?
Merhaba ben kullanmaya başladım. Zati önümüz kış duş sonrası nemlendirici kullanan biriyim özellikle kışın. Şimdi bio oil aldım göbüşe göğüslere popişe bacak içlerine sürüyorum. 1-2 dk emmesini bekliyorum sonra giyiniyorum şimdilik 2 günde 1 kez falan yapıyorum

Normal kuru hurma mı. Çok yememek lazım diye biliyorum aslında

Normal kuru hurma mı. Çok yememek lazım diye biliyorum aslında
Evet medine hurması.. sonradan öğrendim haklısınız hamileliğin başında çok yememek gerekiyormuş doğuma yakın rahım kasılmalarını artırması için tavsiye ediliyormuş.. ben 5-6 haftalıkken günde 4-5 yiyordum çok da sevdiğim birşey namussuz zaten sonra öğrenince günde 1 e indirdim.

İyi bari :)

Evet doğumu kolaylaştırdığı için doğum zamanı yiyin diyorlar

Sivilce olarak bende aynı durumdayım seninlede aynı hafta aynı gündeyiz sivilcelerim kötü durumda. İlaçlardan sonra iyileşme durumunu paylaşabilirmisin?

Kizlar ben de sabahtan beri yuzume.nemlendiric bakiyorum yagli cilde ozel bi sey bulamadim cildiracagim bn yves rosher kullaniyodm salisilik asid varmis icinde, yagli cilt icin olanlarin hepsinde var zaten biodermaya msj attim oneride bulunmus meshur bi tane nemlendiricisi var zaten onun o da parafin li, urun bulan dr onerisi alan varsa yazabilir mi bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…