- 8 Ekim 2025
- 38
- 32
- 3
- 24
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.921
Nub teorisine göre yapıyor genelde ben 10 haftalık ultrason attığımda yapmamıştı ramzi teorisine göre derseniz belki yapabilir bende erkek demişti onaArkadaşlar chat gpt hala cinsiyet tahmini yapıyormu acaba ben 2 hafta önce attım bunu yapamam gibi bi cevap verdi benmi yanlış sordum acaba?
Kaç haftalık acaba bu ultrasonda bebişinizMerhaba ultrasona göre cinsiyet tahmini yapabilecek var mı Eki Görüntüle 3672273
Hayır maalesef doktora gittim sormayı unuttum10 haftalıkken dişini yaptırmak için izin kağıdı arayacaktın
Ne oldu canım izin verdiler mi yaptırdın mı dişinisorusormayageldim1905
Benim kırık dişim de ara ara çok ağrı yapıyor ama yaptırmadım henüz
Deneyeym hemenNub teorisine göre yapıyor genelde ben 10 haftalık ultrason attığımda yapmamıştı ramzi teorisine göre derseniz belki yapabilir bende erkek demişti ona
Eheh ya inan bende öyleyim ve ilk gebeliğimKarnınız belirginleşti mi? Benim ki en az 5 aylık gibi görünüyor daha 3 ü tamamlamadan
Benim doktorum bir tahmin bile yapmadıMerhaba arkadaşlar. Bugün 12. haftaya girdim. Doktor kontrolüm vardı.
Burun kemiği ve enseye baktı normal dedi. Fetal Dna için kan vereceğim. Doktor kapsamlıyı yaptırın dedi. Pazartesiye kadar düşünüp karar vereceğiz. Asıl stres sonucu beklerken olacak sanırım
En son cinsiyet tahmini yapabilir misiniz dedim tahminen kız gibi görünüyor ama bu haftalarda bu şekilde görünüp erkek çıkanda oldu dedi. Çok heyecanlandım. Sonuçlar iyi çıksın sağlıklı olsun hiç farketmez ama çokta merak ediyorum12. haftada cinsiyet tahminleri doğru çıkıyormu sizce?
Hiç sıkma canını , bende öyleyimBenim de öyle oldu. Hazımsızlık ve kabızlık da yaşıyorum çok rahatsız ediyor gerçekten. Hamile pantolonuna geçtim bileşimdiden böyle ise son 3 ayımı düşünemiyorum .
Kaç haftalıksınız?Benim doktorum bir tahmin bile yapmadı
Merhaba ben kullanmaya başladım. Zati önümüz kış duş sonrası nemlendirici kullanan biriyim özellikle kışın. Şimdi bio oil aldım göbüşe göğüslere popişe bacak içlerine sürüyorum. 1-2 dk emmesini bekliyorum sonra giyiniyorum şimdilik 2 günde 1 kez falan yapıyorumKızlar çatlak kremi ya da yağı kullanmaya başladınız mı ?
Normal kuru hurma mı. Çok yememek lazım diye biliyorum aslındaEheh ya inan bende öyleyim ve ilk gebeliğimbazen diyorum inşallah bebek vardır diye şaka yapıyorum eşime aslında aşırı yemek yemiyorum fakat daha önce bu kadar düzenli kahvaltı yapmıyordum ve 2 ögün yiyordum şimdi dolu dolu öğünlerimi yiyorum. Bir de ah o hurma yok mu hurma acayip kilo yapan birşey
12+3 henüz erken olduğunu biliyorumKaç haftalıksınız?
Evet medine hurması.. sonradan öğrendim haklısınız hamileliğin başında çok yememek gerekiyormuş doğuma yakın rahım kasılmalarını artırması için tavsiye ediliyormuş.. ben 5-6 haftalıkken günde 4-5 yiyordum çok da sevdiğim birşey namussuz zatenNormal kuru hurma mı. Çok yememek lazım diye biliyorum aslında
İyi bari :)Evet medine hurması.. sonradan öğrendim haklısınız hamileliğin başında çok yememek gerekiyormuş doğuma yakın rahım kasılmalarını artırması için tavsiye ediliyormuş.. ben 5-6 haftalıkken günde 4-5 yiyordum çok da sevdiğim birşey namussuz zatensonra öğrenince günde 1 e indirdim.
Evet doğumu kolaylaştırdığı için doğum zamanı yiyin diyorlarEvet medine hurması.. sonradan öğrendim haklısınız hamileliğin başında çok yememek gerekiyormuş doğuma yakın rahım kasılmalarını artırması için tavsiye ediliyormuş.. ben 5-6 haftalıkken günde 4-5 yiyordum çok da sevdiğim birşey namussuz zatensonra öğrenince günde 1 e indirdim.
Sivilce olarak bende aynı durumdayım seninlede aynı hafta aynı gündeyiz sivilcelerim kötü durumda. İlaçlardan sonra iyileşme durumunu paylaşabilirmisin?Selam Arkadaşlar, ben de bugün 12+2 oldum ilk defa karnım acıktığını hissettim. Bulantılarım tamamen bitmedi ama şiddeti azaldı gibi. Her gün mutlaka kusuyordum, iki gündür kusma yok. Hala tiksindiğim yemekler devam ediyor ama. İnşallah zamanla hepsi düzelirsol alt kasığımda sancı oluyordu arada, doktora sordum bugün, bu haftalarda çok normalmiş, rahim büyümesini hissediyormuş, baskı yapıyormuş.
Sivilcelerim çok kötü oldu, dermatologa gittim bugün. Maalesef hormonel ve iltihaplı olduğu için antibiyotiksiz geçmez ve ilerleyebilir, antibiyotik ve krem yazacağım, bunlar bebek için riskli değil dedi. Yine de benim içime sinmedi, yazdığı tüm ilaç ve kremleri gidip kadın doğum doktoruma danıştım. Zaten aynı hastanedeydi. O da kullanabileceğimi söyledi, kremleri yalnızca 2 hafta ve sivilcenin üzerine sür dedi. Antibiyotik için de onay verdi. Yüzümdeki sivilcelerin 16. Haftada hafifleyeceğini düşündüğünü söyledi. İnşallah da öyle olur şu an biraz moralimi bozuyor yüzüm çok kötü olduhormonel değişikliklerin rozasae ve sivilceyi tetiklediğini söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?