• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bana bebe asprini ve progrstan verdi ister ağızdan al ister fitil dedi ben ağızdan alıyotum fitil hissi biraz rahatsız ettiği için. asprin de kan sulandırıcı olarak verdi sanırım ani kalp durmalarıı azaltıyor dedi. benim bu sene içinde 1 kaybım bildiğim 2 de kimyasalım var, onlardan bahsedince yazdı ilaçları

ay kesinlikle azıcık bi midem bulanıyor oley diye seviniyoruz, uykudan salağa dönüyorum mesai saatlerinde güzel kuzumun canı sağolsun falan diyorum kend kendime. sağlıklı olsunlar da bunların hepsine okeyiz 🥰
Aspirini de çok duydum şuan kanama alanı olsuğu için bana vermez büyük ihtimalle ama kanama durduktan sonra aklımda hatırlatıcam doktora :)

Kızlar 3 gün önce saat 14.00 971 çıkan beta 3 gun sonra farklı bir özel hastanede akşam 20.00 de 6000 çıktı sizce bu kadar yükselme normal mi? İkiz eşiyim ikiz olma ihtimali de var mı?

Ya benim bununla ilgili çok net bi anım var, normalde benim belirtilerimde çok yorgundum sürekli uyuyordum ve mide bulantısı çok hat safhadaydı, birden bire bir gün o kadar normal bi insan haline döndüm ki enerjim mutluluğum geri geldi mide bulantım birden kesildi, eşime ben bugün çok normal bi insan gibiyim ya dedim gülerek hatta. Bi hafta sonra kontrole gittiğimizde öğrendik ki tam o gün kalbi durmuş bebişimizin. Bir kaç gün sonra da göğüs ucumdaki siyahlık tamamen kaybolmuştu, karnımın şişliği de inmişti.

Allah kimseye yaşatmasın cidden ama bana da senin dediğin gibi oldu. Düşükten sonra aslında bebeğim olmasını ne kadar çok istediğimi anladım ve ilk gebeliğimde o kadar böyle bir şey olmaz ki nolacak sağlıklı insanlarız diyip hiç normal hayat akışımı bozmamıştım. Ama bi hayır varmış gerçekten şu an çok daha bilinçli ve sımsıkı tutundum sürece. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. Sen böyle yazınca tekrar hatırladım o günleri. İçimdekileri yazmışsın birebir 🥹

Ne çokmuşuz bu acıyı yaşayan 😔 inşallah o kötü günlerin mükafatı olarak en güzel hediyelerimizi alıcaz kucağımıza 🙏🏼 diyorum ya sadece içimde her hafta doktora gitme isteği oldu o olaydan sonra ya bir şey olduysa farkında değilsek diye insanın elinde olmuyor bazı şeyler

benim son bir senede iki hamileliğim kürtajla sonuçlandı, çok iyi anlıyorum sizi. doktorum tüp bebek düşünmeden önce üçüncüyü de deneyelim dedi, umuyorum bu sefer sorun çıkmadan ilerler. ilkinde zaten hiç belirti olmadan gelişmesi durmuştu, kalp atışı falan görmemiştik. ikincisinde ise sekizinci haftada aynı şekilde mide bulantım kesildi ama zaten bulantım hafifti ve gidip geliyordu. sonrası tabii biraz zorlu bir süreç oldu ama hayırlısı dedik yine denedik bakalım
🥹

Back
X