• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim okudukça rahatladım, bu süreci inşallah hep beraber en güzel şekilde atlatalım. Gece bi bunalım geldi şimdi daha iyi hissediyorum bana bunu hormonlarım yapıyo sanırım zamanla normalleşicem inşallah. Hepiniz çok iyisiniz iyi ki girdim bu gruba 🌸
Kesinlikle hormonlardan canım. Hep güzel şeyleri düşün, her şeyin bir vakti var derler şimdi de demekki hamile olmanın vaktiydi , mucizenin gelme vaktiydi sağlıkla ❤️kötü düşüncelere kapılma hormonlar hepimizi mahvetti ama bunu da aşacağız 🥰

Kızlar ben gece bir sancı ve kanama ile hastaneye acile gittim. Bebeğimi düşürdüm.😓😓 Çok üzgünüm. 😭
Feci bir ağrım var eve geldim biraz önce.

Doktor 1 ay korun rahim kendini toplasın dedi. Rabbim ne verirse güzel verir vardır bundada bir hayır demek istiyorum.

İnşallah gebelikleriniz güzel ilerler ve kucaklarıniz temmuz ayında sağlıkla dolar. 🤱🏼

Benim içinde dua edin Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve kucağıma almamı.
Sağlıcakla kalın hoşçakalın 👋🏼 Allah'a emanet olun.
Canım başın sağ olsun, lütfen çok üzülme. Önemli olan sensin ve senin sağlığın. İnşallah kendini topladığında en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur 🌸

Kızlar ben gece bir sancı ve kanama ile hastaneye acile gittim. Bebeğimi düşürdüm.😓😓 Çok üzgünüm. 😭
Feci bir ağrım var eve geldim biraz önce.

Doktor 1 ay korun rahim kendini toplasın dedi. Rabbim ne verirse güzel verir vardır bundada bir hayır demek istiyorum.

İnşallah gebelikleriniz güzel ilerler ve kucaklarıniz temmuz ayında sağlıkla dolar. 🤱🏼

Benim içinde dua edin Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve kucağıma almamı.
Sağlıcakla kalın hoşçakalın 👋🏼 Allah'a emanet olun.
Allah bir daha kayıp yaşatmasın 🙏

Ya zayıflar daha çok kilo alıyor diyorlar çok korkuyorum ben 😬😬 34-36 bedenlerde misiniz siz de ?
Genel bir kaide olduğunu sanmıyorum. Bazı zayıflar çok alıyor bazı bildiklerim de Max. 10 kilo.
Bulantılarim devam ederse en minimalde kilo alırım diye düşünüyorum. Şimdiden bile yarım kilo kaybettim. Ama bulantılar geçerse inşallah Adana'ya bile giderim valla kebap yemeye 😂

Kizlar benim kanamam çoğaldı devlete gittim düşerse düşer kalırsa kalır zaten yeni gebelik dedi beni gönderdi 😭😭 özele geldim yatış verdiler bana dua edin ne olur bebeklerim beni bırakmasın
Kuzum Allah yardımcın olsun devlettekiler ne kadar vicdansız yaa. Üzme kendini dua et inşallah seninle kalacak minikler 💕

Kızlar bir şey farkettim daha önce 2 kere lekelenmem olmuştu 2 si de duş aldıktan sonraya denk gelmiş. Bugün yine duşa girdim. Çok hafif leke var gibi. Alakalı olabilir mi benzer durum yaşayan var mıdır?

Back
X