• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim usg görüntümüzde boş desen değil dolu desen değil. Doktor da bir şey söylemedi. 7+3 de gideceğim umarım gözükür bizim Sıpa 😍
Benimde öyleydi işte net bisi görünmüyordu 🤭 bizimkiler nazlı heralde 😂 gözükür canım mutlaka ozaman baya büyüyor maşallah güzel haberlerle gel inşallah 🤲🥰

Kızlar ben çalışıyorum ve bırakma lüksüne sahip olamayacağım bir işim var bırakırsam tekrar dönemem ve girmek için gerçekten emek verdim ancak ekibim çok kötü 😕 kötü insanlar yani asla güvenmiyorum hamile olduğumu da söylemedim ekipten de biri hamile nazlıgül birşey zaten bir ton esneklik sağlıyorlar şimdi bende hamileyim demeye korkuyorum müdürüme ne zaman söylemeliyim 6.haftadayım

Kızlar ben çalışıyorum ve bırakma lüksüne sahip olamayacağım bir işim var bırakırsam tekrar dönemem ve girmek için gerçekten emek verdim ancak ekibim çok kötü 😕 kötü insanlar yani asla güvenmiyorum hamile olduğumu da söylemedim ekipten de biri hamile nazlıgül birşey zaten bir ton esneklik sağlıyorlar şimdi bende hamileyim demeye korkuyorum müdürüme ne zaman söylemeliyim 6.haftadayım
6. Hafta bence çok erken kuzum kritik dönemlerdeyiz maalesef en garantisi sanki yine bi 12. Haftayı beklemek gibi ama sen bilirsin tabi ki

Benim 2 sekilde de bakildi ama ne kalp atisi ne de embriyo goruldu yolk kesesi var bi cok yerden bakiyorum yolk kesesi varsa dusuk kolay kolay olmaz diye beta hcg de 6 hafta gorunuyor dun icin 19870 cikti anlam veremedim artik dunden beri uyuyamiyorum
Strese girme balım vardır herşeyde bi hayır belki doktor tam bakamamıştır bebişin nazlıdır belki 🥹🥹

hiç üzülme bak benim neredeyse 1 aydır devam ediyor konuşmuştuk seninle hatta. Başlarda ben de çok kafama takıyordum üzülüyordum başka dr. a da gittim hatta prof.a içeride kanama alanı yok merak etme zamanla geçer dedi bana. bebiş büyümeye devam ediyor şükür bir sıkıntı yok. bende günde 1 progestan kullanıyorum.
Evet inşallah bemde birde kemik erimesi var kızlar nasıl olur bilmiyorum inşallah hayırlıca atlatırım süreci 🥲😭 bol bol süt ürünü yiyorum ekstra kalsiyum ilacı kullanıyorum dua edin

Aşkalar ben bu ara psikolojik olarak çok iyi değilim sürekli ağlıyorum üzülüyorum kafama takıyorum bebğime bişey olcak diye çok korkuyorum ya bana motive olurmusunuz ya

Back
X