- 6 Kasım 2025
- 163
- 101
- 18
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.181
Benimde öyleydi işte net bisi görünmüyorduBizim usg görüntümüzde boş desen değil dolu desen değil. Doktor da bir şey söylemedi. 7+3 de gideceğim umarım gözükür bizim Sıpa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyleydi işte net bisi görünmüyorduBizim usg görüntümüzde boş desen değil dolu desen değil. Doktor da bir şey söylemedi. 7+3 de gideceğim umarım gözükür bizim Sıpa![]()
Ay maşallah ona ben vajinal istemedim canım karından da çok küçük göründü normal o zaman yayok canım vajinal baktık daha net görebilmek için. daha minicikti![]()
AminAmin insallah canim umudum o yonde ama icim icimi de yiyor
Maşallah canım benim de baktı Çok az kalp atışı duyuldu normal herhalde karından daha Bu haftalardaEvet canım
Insallah dedigin gibi olur benimdeAminhiç yemesin kendıne büyük zarar veriyorsun 1 hafta arastır oku kabuslarıma girdi uykularım bozuldu boşu boşuna kendime ettim sende öyle yapma güzel haberle geleceksin inşallah
❤
Ay bu mesaj beni aşırı mutlu etti çünkü tavuk ve et benimde korkulu rüyam oldu isimlerine bile tahammülüm yok bir şey yaşadın mı olumsuz desen hayır ama hayal edince bile midem bulanıyorBen bir tek tarhana çorbası ve makarna yiyebiliyorumtavuk ve etten nefretlik geldi
6. Hafta bence çok erken kuzum kritik dönemlerdeyiz maalesef en garantisi sanki yine bi 12. Haftayı beklemek gibi ama sen bilirsin tabi kiKızlar ben çalışıyorum ve bırakma lüksüne sahip olamayacağım bir işim var bırakırsam tekrar dönemem ve girmek için gerçekten emek verdim ancak ekibim çok kötükötü insanlar yani asla güvenmiyorum hamile olduğumu da söylemedim ekipten de biri hamile nazlıgül birşey zaten bir ton esneklik sağlıyorlar şimdi bende hamileyim demeye korkuyorum müdürüme ne zaman söylemeliyim 6.haftadayım
Normal canım bence en erken duyulma zamanları bence karından o yüzdenMaşallah canım benim de baktı Çok az kalp atışı duyuldu normal herhalde karından daha Bu haftalarda
Strese girme balım vardır herşeyde bi hayır belki doktor tam bakamamıştır bebişin nazlıdır belkiBenim 2 sekilde de bakildi ama ne kalp atisi ne de embriyo goruldu yolk kesesi var bi cok yerden bakiyorum yolk kesesi varsa dusuk kolay kolay olmaz diye beta hcg de 6 hafta gorunuyor dun icin 19870 cikti anlam veremedim artik dunden beri uyuyamiyorum
Keske keske oyle olsa cuma gunu gorsem kalp atisi duysam cok rahatlicamStrese girme balım vardır herşeyde bi hayır belki doktor tam bakamamıştır bebişin nazlıdır belki![]()
Evet inşallah bemde birde kemik erimesi var kızlar nasıl olur bilmiyorum inşallah hayırlıca atlatırım sürecihiç üzülme bak benim neredeyse 1 aydır devam ediyor konuşmuştuk seninle hatta. Başlarda ben de çok kafama takıyordum üzülüyordum başka dr. a da gittim hatta prof.a içeride kanama alanı yok merak etme zamanla geçer dedi bana. bebiş büyümeye devam ediyor şükür bir sıkıntı yok. bende günde 1 progestan kullanıyorum.
Ayy inşallah duyarsın balımmKeske keske oyle olsa cuma gunu gorsem kalp atisi duysam cok rahatlicam
Bende öyleyim her şeyinkafama takıyorum özellikle işiAşkalar ben bu ara psikolojik olarak çok iyi değilim sürekli ağlıyorum üzülüyorum kafama takıyorum bebğime bişey olcak diye çok korkuyorum ya bana motive olurmusunuz ya
Ayy napcaz kızlar yaa ota b*ka ağlıyom yaaaaaBende öyleyim her şeyinkafama takıyorum özellikle