- 18 Mayıs 2025
- 479
- 326
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.701
Fiyat olarak ne ödedin acaba bir de kaç günde çıktı sonuç bu konunun acemisiyim merak ediyorumÇok teşekkür ederim canımben Antalya’da yaşıyorum biyo-gen diye bir yer var oraya yaptırdım memnunum
16 demişlerdi ama 15k ödedik pazarlıklaFiyat olarak ne ödedin acaba bir de kaç günde çıktı sonuç bu konunun acemisiyim merak ediyorum
Magnezyumu kendın mi alıyorsun doktor mu verdıBende bel fıtığı başlangıcı var. Fizik tedavi egzersizleri ve korse ile idare ediyordum. Gebelikten sonra artarak geri döndü ağrılar. Gerçi ben de pek egzersiz yapmıyorum artık. Magnezyum başladım baya işe yaradı
Ben de alıyorum doktor 12.haftamda başlattıMagnezyumu kendın mi alıyorsun doktor mu verdı
Çok sinir bozucu ya. Siz tekrar kan numunesi vermediniz mi?benim hala fetal dna sonucum çıkmadı özel ataşehir genetik e yaptırdım 16500 tl ödedim sonuç alamadık o yüzden aynı numuneden test tekrarı yaptık dediler hala sonuç yok . 17 kasımda verdim kanı 5-10 güne çıkar demişlerdi bir ay olacak nerdeyse hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar kendimiz arayıp duruyoruz bu gün çıkacak yarın çıkacak diyorlar ama hala sonuç yok çok pişman oldum buraya yaptırdığıma 12 haftalıktım şimdi 15 haftalık oldum hala sonuç çıkacak.
tekrar kan verdim ama ilk verdiğim kan için de test devam ediyor dediler bende o zaman ikinci kan testi çıkana kadar ilk verdiğimin sonucunu paylaşın madem yaptınız dedim perşembe bitecek paylaşırız dediler dün aradım çıkmadı dediler dalga geçer gibi .Çok sinir bozucu ya. Siz tekrar kan numunesi vermediniz mi?
yeterli bncedeİkizlerde fark eder mi acaba. 10-12 damla dedi bana da
Merhaba ben de intergen firmasina yaptırdım bulundugum sehirdeki anlasmali hastane hemsiresi eve gelip aldi kani bir haftada cikti sonuc cinsiyeti raporda yazmiyordu whatsapptan ayrica yazdi doktordan bagimsiz ulasmistik firmaya benim ikiz oldugu icin temel paket bakilabildi 10bin liraHaklısınız dpktorlar da pay alıyor muhtemelen o fiyatlardan o yüzden ekstra pahalı. Bende kendim bakma kararı aldım sadece firma isimlerini çok bilmiyorum sizin dediğinizede soracağım mutlaka memnuniyet önemliçok teşekkür ederim
Bu hafta sordum doktora. Ağrılarım krampları var dedim. Hemen başla dedi. Osteofine magnezyum kalsiyum diye geçiyor adı. İlk gebeliğimde de kullanmıştım. Hatta ben decavit ve osteofine'ı doğum sonra 1 sene daha kullandım. Bebek bakarken yorgun bitkin olmak istemedim.Magnezyumu kendın mi alıyorsun doktor mu verdı
Ayni bende yerli diye onlara yaptırdım 3 hafta dönmediler arsmadik sonra tekrar kan ver dediler 2.hafta çıktı.ama yaşadığım birbucuk aylık stresi anlatamam,resmen tatsizdi herşeybenim hala fetal dna sonucum çıkmadı özel ataşehir genetik e yaptırdım 16500 tl ödedim sonuç alamadık o yüzden aynı numuneden test tekrarı yaptık dediler hala sonuç yok . 17 kasımda verdim kanı 5-10 güne çıkar demişlerdi bir ay olacak nerdeyse hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar kendimiz arayıp duruyoruz bu gün çıkacak yarın çıkacak diyorlar ama hala sonuç yok çok pişman oldum buraya yaptırdığıma 12 haftalıktım şimdi 15 haftalık oldum hala sonuç çıkacak.
bende tekrar kan verdim şimdi ne zaman çıkar diye soruyorum gün vermiyorlar o kadar ilgisizler ki kadına sıkıntı çıksa amniyon sıvısı testi yapmaya zamanım kalmıyor haftam geçecek diyorum, çapa da 30 . hafta da da çocuğu alabiliyorlar diyip sinirlemi alt üst etti.Ayni bende yerli diye onlara yaptırdım 3 hafta dönmediler arsmadik sonra tekrar kan ver dediler 2.hafta çıktı.ama yaşadığım birbucuk aylık stresi anlatamam,resmen tatsizdi herşey
Gerçekten çapa da 30.hafta da alabiliyorlar mi dedi,bu nasıl çirkin bir cevaptır,sanki bebekten gebeden değil,başka bir eşyadan bahsediyor,Allah yardımcınız olsunsa bu kafa bu çalışma şekli ile nereye varırlar bilmiyorum,neyse inşallah sağlıklı çıksinda Bebek cevremize de yaşadığımızı anlatıp kararı onlara bırakırız ama soran illa ki oluyor memnun kaldinmi diye ,gereken cevabı kendi tecrübeme göre veriyorumbende tekrar kan verdim şimdi ne zaman çıkar diye soruyorum gün vermiyorlar o kadar ilgisizler ki kadına sıkıntı çıksa amniyon sıvısı testi yapmaya zamanım kalmıyor haftam geçecek diyorum, çapa da 30 . hafta da da çocuğu alabiliyorlar diyip sinirlemi alt üst etti.
inşallah bu kadar olaydan sonra onlara güvenmiyorum zaten intergen firmasıyla görüşüp bir de oraya kan verdim bekliyorum bakalım çok yıprattı bu süreç beni.Gerçekten çapa da 30.hafta da alabiliyorlar mi dedi,bu nasıl çirkin bir cevaptır,sanki bebekten gebeden değil,başka bir eşyadan bahsediyor,Allah yardımcınız olsunsa bu kafa bu çalışma şekli ile nereye varırlar bilmiyorum,neyse inşallah sağlıklı çıksinda Bebek cevremize de yaşadığımızı anlatıp kararı onlara bırakırız ama soran illa ki oluyor memnun kaldinmi diye ,gereken cevabı kendi tecrübeme göre veriyorum
Allah yardım etsin inşallah, çok geçmiş olsun, tez zamanda iyi haberler almanızı dilerimmerhaba test sonucum çıktı rapor olarak vermediler 2. test istediğim için ama ilk yaptıkları numuneye göre Triozami 2 çıktı , plesantayla kaynaklı olduğunu anne karnında bebeğin kaybedilebileceğini söylediler böyle sonucu çıkan oldu mu bu kadar aksiliğe bir şey çıkacağı belliydi ne yapacağımı bilmiyorum şuan
Ciddi misin ya çok üzüldüm canım bu kadar geciktirip söylemeleri gerçekten hoş değil ya. Neyseki intergen firmasını da kan vermişsin sonucu doğrulamış olursun o firmaya pek güvenilmez gibi. İntergende çok erken çıkıyor zaten sonuç. Umarım tertemiz gelir. Benim bildiğim bir perinatoloji uzmanı yok ama arkadaşlar önerecektir muhakkak.merhaba test sonucum çıktı rapor olarak vermediler 2. test istediğim için ama ilk yaptıkları numuneye göre Triozami 2 çıktı , plesantayla kaynaklı olduğunu anne karnında bebeğin kaybedilebileceğini söylediler böyle sonucu çıkan oldu mu bu kadar aksiliğe bir şey çıkacağı belliydi ne yapacağımı bilmiyorum şuan
Prof dr Cihat Şen e gidebilirsinin Türkiyenin en iyisi o sıkıntılı durumlarda hep ona yönlendiriyorlartekirdağ çevresinde Perinatoloji uzmanı önerebilecek var mı veya istanbulda olur
merhaba İstanbul Nişantaşında Recep Has var.Bu işte en iyisi olarak duydum.İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.Dualarımız sizinle .tekirdağ çevresinde Perinatoloji uzmanı önerebilecek var mı veya istanbulda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?