Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    81
Kızlarrr 1 saat önce bi anda akma hissettim iç çamaşırıma baktım kandı pembe kırmızı acile gittim bir şey yok her şey iyi kanama alanı vs de yok iğne verdiler acilde kan verdim ağrım sızımda yok çok korktum

Enteresan telefonda damı söylemiyorlar,çünkü bildiğim bu testte cinsiyet otomatik inceleniyor,ve cinsiyete de çalışıyorlar ,normal mi diye
Evet cinsiyet çalışılıyor, ama cinsiyetle ilgili anomali olmadıkça ne sözlü ne yazılı söylüyorlar daha önce söylüyorlarmış, eylül ayından beri kurum kararı olarak yasaklanmış. Bişeyler olmuş ama ne olmuş bilmiyorum

Anladım olsun yeter ki sağlıklı olsun ,neyse ne

Merhaba ikili tarama yaptırmıştım sonuçlar ortalama gelince fetal yaptırdık bugün sonucu aldık, her şey yolunda çok şükür. Test sonucuna o kadar odaklandım ki cinsiyeti merak etmemiştim, bugün doktora giderken arayıp söylediler gidene kadar cinsiyet heyecanı sardı. Ultrasona aldı doktorum önce, o bakarken gördüm ben de. Yaptırmasak da bugün öğrenecekmişiz. Erkek olacak. Eklerseniz sevinirim denizzehra
Kız diye düşünüyordum çok şaşırdım, doktor yorum yapmadı bakarken ama çok belliydi. Çok rahatladım ama sağlıklı olsun. hiç unutmayacağım gördüğümde sanki yüzüme çarpmış gibi hissettim kız diye düşündüm hep

Merhaba bana da doktor panaroma temel paketi önerdi haftaya yaptırmayı düşünüyorum. Size fiyat olarak ne söylediler acaba birde yaptırdıysanız kaç günde sonuç geldi acaba

Merhaba , ben açıkcası doktorlarımızın önerdikleri yerlerle anlaşmalı olduklarını düşünüyorum. Dokto önerisi ile aranan yerler hep yüsek fiyat çıkıyor. Ben kendim araştırmıştım İntergen firmasına yaptırdım. Firma Ankara da. Ben istanbuldayım iletişiöe geçtiğö günün ertesi günü evden gelip kan aldılar. Ertesi gün lab ulaştı ve 3. Gün sonuç çıktı. Cinsiyetide telefonda söylediler. Geniş panel baktırdım herşeye bakıldı ve 10 bin tl ödedim. Çok uçuk rakamlar var gerçekten ben tüm süreçten çok memnun kaldım burayı araştırabilirsiniz. Geçmiş olsun güzel sonıçlar alın inşallah

Haklısınız dpktorlar da pay alıyor muhtemelen o fiyatlardan o yüzden ekstra pahalı. Bende kendim bakma kararı aldım sadece firma isimlerini çok bilmiyorum sizin dediğinizede soracağım mutlaka memnuniyet önemli çok teşekkür ederim

Canım gözün aydın fetal dnayı hangi firmaya yaptırdın acaba memnun kaldın mı

Yaaaaa o zaman bir şey diyemeyeceğim biz tek erkeğe isim.bulamadik degilseki ikiz ama,Kuzey Güney, bulut -toprak, kağan -hakan,Doğukan Vatikan ,filan güzel olabilir gercekten
Bence ikizlere bu kadar benzer isimler koymaya gerek yok ya zaten her şeyleri benziyor bari isimleri farklı olsun

Arkadaşlar belimin iki yanı çok ağrıyor ve de ayağa kalkınca inanılmaz belim agriyor ,bir kaç gündür bu şekilde umarım gecer
Maalesef Bebek büyüdükçe daha çok ağrı yapacak ama korkmayın yani öyle katlanilmayacak ağrı olmadığı müddetçe korkmayın normal benim şimdiden bacaklarım ağrımaya başladı yürürken kalçadan ağrı oluyor eskiler bebek yeli derlerdi bu ağrılara da vücut vitaminlerden de eksilince daha çok oluyor işte mecbur katlaniyoruz

18-19 haftalarda olanlar karınlarınız ne durumda? Benim bir gün şiş bir gün inik ilk gebeliğim
Benimde öyle bazen daha sis yediğim yemekle de alakalı bazen daha inik ben de dün doktora 19 haftalık sayılır bir ay sonra renkli ultrasyona bakarız dedi herşey normal elma kadarmış

Benimde öyle bazen daha sis yediğim yemekle de alakalı bazen daha inik ben de dün doktora 19 haftalık sayılır bir ay sonra renkli ultrasyona bakarız dedi herşey normal elma kadarmış
Sağlıklı olsunlarda artık napalım elbet cıkar karnımız Maşallah bizde 18+5 olduk öyle böyle yolu yarıladık valla

Merhabalar Antalya’da Koray beyi bileniniz varmı sezeryan sonrası normal doğum yaptıran bir doktormuş bilenler yazabilirmi şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…