Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    92
Kaç haftalıklar acaba ikizlerde gelişim farklılığı olabiliyor

Çok teşekkür ederim öyle çok korktum ki içime su serptiniz. Karı koca ailelerimiz dahil hepimiz minyon tipliyiz. Minyon tipli olabilir diye yorumlamak istedim ama korku sarınca insanı mantık devre dışı kalıyor. İçime su serptiniz. Allah razı olsun

Böyle bu tarz tespitler hafta ile ilgili o kadar çok duydum ki,belki yumurtalar farklı tarihte kanala indi dollendi henüz anne karnı ve bebek inanın tam kesfedilememis,bir sürü test tani yanlış yalancı pozitif çıkıyor,hiç takmayın,emin olun sağlıkla dogacakkar benim yakın arkadaşıma ayrıntılı da renkli de inanın dedi ayağının biri içe dönük hem de doçent dedi ,ayarlama yaptilar hemen doğar doğmaz tedavi ameliyat için bilmem ne kızın burnunda geldi gebelik sıkıntıdan asla sevinemedin,doğdu ki turp gibi,bebeklerin henüz kemik olmuyor ya tam,meğer anne karnında aylarca ayağını tam içe dönük tutmuş asla sorun yok hele ikiz üçüz gebelikle.ilgili bir ton şeyi bilemiyorlar

Merhaba bugün insülin iğnesi kullanmaya başladım doktorum doğumdan sonra %90 oranında hastanın bıraktığını söyledi.Benim gibi gebelikte insülin kullanan ve bırakan tanıyor musunuz acaba?

Hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapıp çocuklarımızla evlerimize gelebilsek

Allah razi olsun kuzum Valla 12 haftalikken bir çıkıntı var diyince oğlana kendimi indekslemistim ama bugün kızçem golü attı ama ne zaman etli şeyler yicem valla merak ediyorum
Artık iştahla yeme dönemine gelmeyi bende çok istiyorum
Detaylı ultrasona kadar belli olmaz detaylıda cinsiyeti değişik çıkanlar çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…