- 8 Ekim 2025
- 95
- 75
- 3
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #7.041
Kaç haftalıklar acaba ikizlerde gelişim farklılığı olabiliyorHerkese merhaba; bugün kontrolümüz vardı. Doktor iki bebek arasında 2 hafta fark olduğunu söyledi. Perinatolojiye gittik o da 2 hafta fark olduğunu söyledi. Normalde bu zamana kadar 3-5 gün oynuyordu aralarında. Kas-iskelet anomalisi var mı diye düşünüyorlar. Çok tedirgin etti bu beni. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdılar. Tekrar gözlemleyeceklermiş. Böyle bi durum yaşayan yada tanık olan varsa beni konu hakkında aydınlatabilir mi? Çift yumurta ikizleri. Çok korkuyorum
Gözün aydın canımSelam kızlar doktordan geldimcinsiyetimiz belli oldu kızçe geliyor analar hissedermis bu rüya olayı da yalan oldu kız oğlan gördüm kız kazandı
Çok teşekkür ederim öyle çok korktum ki içime su serptiniz. Karı koca ailelerimiz dahil hepimiz minyon tipliyiz. Minyon tipli olabilir diye yorumlamak istedim ama korku sarınca insanı mantık devre dışı kalıyor. İçime su serptiniz. Allah razı olsunHiç bir şey olmadığına eminim diyebilirim,şimdi çift yumurta ikizi ayrı 2 Bebek demek benm bu bebek.hazan.ulstrasonda 1 hafta bazan da 1bucuk hafta önden gidiyor haaa iki ayrı ulstrasonda da farklı çıkıyor neyse, bundan bir önceki bebeğimde tam tersi bir buçuk hafta geriden geliyordu ,şükürler olsun turp gibi doğdu sadece çok konuşuyor yaramaz,sizin iki bebekte böyle ise aralarinda 3 hafta bile oynayabilir,yumurtlama günü filan da inanmıyorum yapısal farklılık daha ufak tefekti bizimkisi çok kurcalaya kurcalaya insanı tedirgin ediyorlar görün detaylida bir.sey cikmayacak
18+4 olması gerekiyor sata göre. Ama başı 17 gövde,bacaklar ve kollar 15 görünüyorKaç haftalıklar acaba ikizlerde gelişim farklılığı olabiliyor
Böyle bu tarz tespitler hafta ile ilgili o kadar çok duydum ki,belki yumurtalar farklı tarihte kanala indi dollendi henüz anne karnı ve bebek inanın tam kesfedilememis,bir sürü test tani yanlış yalancı pozitif çıkıyor,hiç takmayın,emin olun sağlıkla dogacakkar benim yakın arkadaşıma ayrıntılı da renkli de inanın dedi ayağının biri içe dönük hem de doçent dedi ,ayarlama yaptilar hemen doğar doğmaz tedavi ameliyat için bilmem ne kızın burnunda geldi gebelik sıkıntıdan asla sevinemedin,doğdu ki turp gibi,bebeklerin henüz kemik olmuyor ya tam,meğer anne karnında aylarca ayağını tam içe dönük tutmuş asla sorun yok hele ikiz üçüz gebelikle.ilgili bir ton şeyi bilemiyorlarÇok teşekkür ederim öyle çok korktum ki içime su serptiniz. Karı koca ailelerimiz dahil hepimiz minyon tipliyiz. Minyon tipli olabilir diye yorumlamak istedim ama korku sarınca insanı mantık devre dışı kalıyor. İçime su serptiniz. Allah razı olsun
Kıymalı şeyler görmek istemiyroum deyince kız demiştimSelam kızlar doktordan geldimcinsiyetimiz belli oldu kızçe geliyor analar hissedermis bu rüya olayı da yalan oldu kız oğlan gördüm kız kazandı
Sıra geldi isim düşünmeyeAmin Allah razı olsun kuşum
Allah razi olsun kuzum Valla 12 haftalikken bir çıkıntı var diyince oğlana kendimi indekslemistim ama bugün kızçem golü attıKıymalı şeyler görmek istemiyroum deyince kız demiştimgözünüz aydın
Sera miray olcak Allah'm nasip ederse inşallahSıra geldi isim düşünmeye
Hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapıp çocuklarımızla evlerimize gelebilsekBöyle bu tarz tespitler hafta ile ilgili o kadar çok duydum ki,belki yumurtalar farklı tarihte kanala indi dollendi henüz anne karnı ve bebek inanın tam kesfedilememis,bir sürü test tani yanlış yalancı pozitif çıkıyor,hiç takmayın,emin olun sağlıkla dogacakkar benim yakın arkadaşıma ayrıntılı da renkli de inanın dedi ayağının biri içe dönük hem de doçent dedi ,ayarlama yaptilar hemen doğar doğmaz tedavi ameliyat için bilmem ne kızın burnunda geldi gebelik sıkıntıdan asla sevinemedin,doğdu ki turp gibi,bebeklerin henüz kemik olmuyor ya tam,meğer anne karnında aylarca ayağını tam içe dönük tutmuş asla sorun yok hele ikiz üçüz gebelikle.ilgili bir ton şeyi bilemiyorlar
Sizin KV de olsun neyse bir çocukta kalmazsın dedi mi yoksa normal misinizSera miray olcak Allah'm nasip ederse inşallah
Solgar calcium citrate formu en iyisi ben onu kullanıyorumKızlar benim kalsiyum değerim sınır çıktı onun için ne önerirsiniz
Yaa hazırmış bileee maşallahSera miray olcak Allah'm nasip ederse inşallah
Artık iştahla yeme dönemine gelmeyi bende çok istiyorumAllah razi olsun kuzum Valla 12 haftalikken bir çıkıntı var diyince oğlana kendimi indekslemistim ama bugün kızçem golü attıama ne zaman etli şeyler yicem valla merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?