Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    92
18+4 olması gerekiyor sata göre. Ama başı 17 gövde,bacaklar ve kollar 15 görünüyor
Az önce 2025 Nisan mayıs… transfer olanlar başlığına baktım. Orada da ikizlerin arasında bir kaç hafta olması sorun değil diye konuşulmuş. Çoğu da ya doğum yapmıştır ya da yapacak istersen oraya da yazabilirsin için rahat eder en azından.

Çok teşekkür ederim onlara da danışayım

Çok teşekkür ederim onlara da danışayım
Konu başlığı bu

Kızlar gebelik eğitimine gidecekmisiniz ? Neler anlatıyorlar nasıl geçiyor birazcık merak etmeye başladım sanırım
Beni aradılar da bu ay ilk dersleri kaçırdım , gelecek ay da il dışına çıkacağım ancak Şubat eğitimine katılırım inşallah diye düşünüyorum.hamilelik dönemi ile başlayıp , lohusalık , bebek bakımı, emzirme , hamile çalışanın hakları vs bir çok şey anlatılıyor . Hatta doğum sonrası emzirme ile alakalı eve gelip destek oluyorlarmış. Şansım bulunduğum mahallede bu eğitimin veriliyor olması . İnşallah katılmayı çok istiyorum .ikinci çocuğum ancak emzirme konusu en çok dert ettiğim konu olabilir.

Çok iyiymiş nasıl olduğunu hiç bilmiyordum
Peki eşlerde katılabiliyor mu yoksa sadece anne adayları için mi

Sayfalarında gördüğüm kadarıyla eşli eğitim de eklemişler . Neler var nasıl acaba ben de çok merak ediyorum . Mama +emzirme ile devam eden bebeklere filan yardımcı olmuşlar tamamen emzirmeye geçirmişler destek ile . Bunlar gerçekten çok önemli destekler .

Eklentiler

• 62A7015F-95E6-4E02-A020-E68D2F6C0A10.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 1
  • EB44E69A-BB21-401D-9390-799C0B40A537.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 1
Yaaa çok teşekkür ederim hastaneye soracağım bunu
İnşallah yakında bi yerde vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…