- 9 Nisan 2025
- 1.021
- 642
- 38
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #7.021
Mutlu ve sağlıklı günlerde kullansın bebişiniz. Çoğu büyük parça gitmiş, kıyafet büyüdükçe de alınır.
Merhaba çok işe yarıyor hem de krem gibi temizlemek gerekmiyordaha önce deneyimi olanlar bilir gümüş kapak gerçekten işe yarıyor mu , ucuz bir ürün değil onun yerine bir sürü şey alınabilir eğer çok gerekli değilse almayacağım
Hiç bir şey olmadığına eminim diyebilirim,şimdi çift yumurta ikizi ayrı 2 Bebek demek benm bu bebek.hazan.ulstrasonda 1 hafta bazan da 1bucuk hafta önden gidiyor haaa iki ayrı ulstrasonda da farklı çıkıyor neyse, bundan bir önceki bebeğimde tam tersi bir buçuk hafta geriden geliyordu ,şükürler olsun turp gibi doğdu sadece çok konuşuyor yaramaz,Herkese merhaba; bugün kontrolümüz vardı. Doktor iki bebek arasında 2 hafta fark olduğunu söyledi. Perinatolojiye gittik o da 2 hafta fark olduğunu söyledi. Normalde bu zamana kadar 3-5 gün oynuyordu aralarında. Kas-iskelet anomalisi var mı diye düşünüyorlar. Çok tedirgin etti bu beni. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdılar. Tekrar gözlemleyeceklermiş. Böyle bi durum yaşayan yada tanık olan varsa beni konu hakkında aydınlatabilir mi? Çift yumurta ikizleri. Çok korkuyorum
Kurutma makineniz varsa bir kaç parça yeter,bir kaç haftada inanılmaz büyüyorlar,2. Aydan sonra çoğu 4 .aya girer girmez de 0_3 asla olmuyor_3-6;6-9 alın bol rahat giysinİnşallah hepimizinki
Bu ay bebek arabası, puset ve oto koltuğu da almayı düşünüyoruz
Onu da alırsak büyük parça kalmayacak
Yeni doğan için çok kıyafet almayın diyor herkes
Sayılarını abartmadan tamamlamaya çalışıyorum
Yok söylemiyorlarTelefonda sifahen demi soylemiyorlarenteresan cidden iyi de zaten bu hafta da aile doktordan da çok net öğrenir ki ,en azından yüzde yüz ogrenilsin
Hiç kafana takma, doktor bana sivilce yüzünden iki kutu antibiyotik yazdı, kendi doktorum da onayladı kullandım. Gebelikte güvenli olan antibiyotikler var, bir riski olsa sivilce için verirler miydi, ki senin durumun çok daha önemli; asla risk almaz doktor merak etmeÇok teşekkür ederim eve enfeksiyon da çıktı. Ama daha kan sonucum belli değilken sıvı kaybı için antibiyotik tedavisine başlandı hem serumla hem ilaçla. Çok endişeleniyorum bebeğe bir zararı olur diye
Bi arkadaşımın önerisiyle buna geçtim cuma kontrolde doktora göstereceğim chatcpt uygun dediA vitamini çok yüksek değil mi
Göğüslerde cidden fark var ama bebek hareketi henüz hissetmedim kilomda yok öyle bakalım bu cuma kontrol var inşallah herşey yolundadır :) sizin nasıl geçiyor:)Sizinle günlerimiz aynıydı
Ne durumdasınız? Göbeğiniz belirginleştimi bebiş hareketlere başladımı
Bunda balık yağı yok. Omega dha için düzenli somon yiyorum yeterli oluyormuşBalık yağı da kullanılıyor bu attığın vitamin kompleksinin içinde göremedim doktoruna danış istersen
Evimiz genel olarak çok büyük değil ama yatak odamda bu beşik için yer var. Eşim de çok beğendi, sanırım haftasonu alacağız.Alanınız varsa çok güzelmiş
Hamilelik herkese özel, bence normali anormali yok; iyi hissediyorsanız bebiş de iyiyse bir sorun olmamalı; kilo verilir alınırCumartesi kontrolüm var ama bugün tartıldım ve 19+4te 7.5 kilo aldigimi gordumBu fazla mı normal mi biseyde yemiyorum nasıl boyle oldu anlamadim
Zayıf başladıysan hamileliğe oluyor böyle şeylerCumartesi kontrolüm var ama bugün tartıldım ve 19+4te 7.5 kilo aldigimi gordumBu fazla mı normal mi biseyde yemiyorum nasıl boyle oldu anlamadim
52ydim başlarken korkum gebelik şekeri falan ne bileyim bir sürü şey duyuyoruz yoksa kilo çok dert değilZayıf başladıysan hamileliğe oluyor böyle şeyler
Ben henüz 1 kilo kadar aldım ama zaten 77 ile başlamıştım. Sonunda 90a dayanırım herhalde
en son 3 hafta önce kontrole gittim bebek haftasından 1 hafta öndeydi ama doktor bir sorun oldugunu soylemedi normal dedi kilo hic dert degil bu hizli kilo artisinin altinda baska bir sorun cikmasindaHamilelik herkese özel, bence normali anormali yok; iyi hissediyorsanız bebiş de iyiyse bir sorun olmamalı; kilo verilir alınır
İnşallahGöğüslerde cidden fark var ama bebek hareketi henüz hissetmedim kilomda yok öyle bakalım bu cuma kontrol var inşallah herşey yolundadır :) sizin nasıl geçiyor:)
Gebelik şekeri anneden ziyade bebeğin suyunu ve kilosunu arttırıyor, doktor böyle bir şeyden bahsetmezse sorun olmaz bence ama tabii yine doktoruna da danış.52ydim başlarken korkum gebelik şekeri falan ne bileyim bir sürü şey duyuyoruz yoksa kilo çok dert değil
Ahahaha kilolarımızda aynı valla bende 55 ile hamile kaldım 2 kilo almışım :)İnşallahBenimde göğüslerde istemediğim kadar fark var,bazen saniyelik kımıltılar hissediyorum 2-3 gün hiç birsey hissetmiyorum
Bende 55 kiloya yakındım şimdi 2 kilo almışımsadece akıntıları birazcık kafama takıyorum
Onun dışında iyiyim, bizimde haftaya kontrol
Haklısınız zaten doktorlara güvenmek zorundayız onlardan daha iyi bilemeyizHiç kafana takma, doktor bana sivilce yüzünden iki kutu antibiyotik yazdı, kendi doktorum da onayladı kullandım. Gebelikte güvenli olan antibiyotikler var, bir riski olsa sivilce için verirler miydi, ki senin durumun çok daha önemli; asla risk almaz doktor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?