Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    95

Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım diyetisyenle çözmeye çalıştım tüm doğal yöntemleri denedim ama fayda etmedi.Sonunda maalesef acile gittim.Benim gibi olmayın diye söylüyorum bence müsait olduğunuzda doktora gidin bir şurup var onu veriyorlar tüm sorun çözülüyor.Ama doktorunuzun yazması lazım tabii ki.

Merhaba kızlar
Bugün genç bebede Kraftın bu ürününü gördük kendi sayfasında daha pahalı. Travel sistem ama kapatınca baya küçülüyor. 360 derece dönüyor filan hoşumuza gitti. Alan varmı alanlar varsa fikrinizi merak ettim. Yurtdışında yaşayan tanıdığım olsa cybex istiyordum ama TR fiyatları çok yüksek geldi bana o yüzden Kraftın bu Tokyo modelini beğendik alsak mı yeni yılda fiyatı daha da artar sanki kararsız kaldım yoksa biraz daha beklesek mi?

Eklentiler

• IMG_2004.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba, evet bahsettiğiniz şuruptan da kullandım bir kutu ama maalesef sadece içtiğimde işe yarıyor bıraktığım gibi eski haline dönüyor. Hatta kullandıkça etkisi de azalıyor. Doktor şimdi de bir lavman ve tablet bir ilaç önerdi. Mecbur birini alıp evde bulundurucam. Kefirle vs çözemezsem yine ilaç yolu gözükecek. Çok zormuş valla insan yaşayınca anlıyor

Merhaba biz cybexi yurtdışından aldırdık ama sonra a101 ekstra online mağazada da çok iyi fiyatlara gördüm. Bir bakın isterseniz istediğiniz model var mı

Merhaba biz cybexi yurtdışından aldırdık ama sonra a101 ekstra online mağazada da çok iyi fiyatlara gördüm. Bir bakın isterseniz istediğiniz model var mı
Maalesef, fiyatı yüksek görünce araştırmadım siz ne aldınız? Fikir olur banada

Ben direkt bu modeli almayı düşünüyorum. Hem katlanınca travel sistemlere göre küçük oluyor hem de 360 derece dönmesi hoşuma gitti. Görüntüsü de güzel. Yorumları da okudum YouTube da inceleme videolarını izledim. Fiyat performans açısından gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…