- 23 Kasım 2022
- 14.307
- 58.342
- 548
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #7.121
Doktor ne dediAslında çok yiyorum neden anlam veremedim
Şifa olsun inşallah, daha iyi misin?Çok teşekkür ederim. Şuan çalışmıyorum Allah’tan ki. Vücudumun heryeri ağrıyor resmen. Tavsiyelerini uygulayacağım hatta hemen ıhlamur kaynatayım
Hafta içi yorumluyacak tahliller yeni düştü sisteme sizlere sormak istedimDoktor ne dedi
Bol su iç ketonun düşsünHafta içi yorumluyacak tahliller yeni düştü sisteme sizlere sormak istedim
Aslında çok yiyorum neden anlam veremedim
Benimde farkettim herhalde adet dönemi diye düşünüyorum o dönemlerde daha çok ağrı oluyor ve soğuk hava vurunca sızladı dün ama bazen de yok hassaslık değişiyorKızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim biraz azaldı gibi de… 18+4’teyim.
Evet çoğu bebegin kırktan sonra kiyafaetleri olmuyor inanın zibinlarin farklı farklı aylarını alın ben saolsun kuzenim doğum yapmıştı zibinlarin verdi temiz hepsi zaten ona göre alacamGeçen bir mağazadan tulum alıyordum
Satıcı bunu 2 hafta giyer dedi
Nasıl yani dedim
Hızlı büyüdüklerini herkes söylüyor ama 2 haftayı kastettiklerini düşünmemiştim hiç
Kurutma makinem var, dediğiniz gibi onunla hallederim artık birkaç hafta
Ben de kilo aldım ama çok dar giymem normalde hafif salaş olur kıyafetlerin doktor değiştirdim gittim sekreter şikayetiniz nedir dedi gebe oldugumu anlamadı ama 5 kilo almışım 19+5 im ellerini kollarını gösterdi kaçıncı çocuk olursa olsun yeni bir can öyle görünce heyecanlanıyor insan dogsunlar veririz daha çok alacaz kilo ben alıyorum son aylarda yapacak birşey yokBen 17+2 deyim ben de 7,5 kilo aldım şimdiden
Duamız siz ve bebeğinizle.
Nasılsınızİyi akşamlar kızlar. Ben bugün tekrar hastaneye yatış yaptım malesef. Daha önce 10.haftamda yoğun kanamam olmuştu onun için de bir gece yatıp sonrasında ilaç ve iğnelerle devam etmiştim.Bugün 17+3 haftalığım. 2 hafta önce raporum bitti ve işe başladım herşey yolundaydı bugün birden yoğun kanamam oldu. Doktor bebeğin suyunun da biraz azaldığını söyledişuan hastanede tedavi görüyorum sizlerden dua istiyorum
Daha iyiyim çok şükür. İki gün önce doktorum çok umutsuz konuşmuştu ama bugün bir perinatoloji uzmanına yönlendirdi su az olduğu için bebeğin böbrekleri kontrol edildi herşey normal dedi. Suyun artmasını bekleyeceğiz antibiyotik tedavisine devam ediyorum hala hastanede yatıyorum bugün 3.günNasılsınız
Allah şifasını da versin inşallahDaha iyiyim çok şükür. İki gün önce doktorum çok umutsuz konuşmuştu ama bugün bir perinatoloji uzmanına yönlendirdi su az olduğu için bebeğin böbrekleri kontrol edildi herşey normal dedi. Suyun artmasını bekleyeceğiz antibiyotik tedavisine devam ediyorum hala hastanede yatıyorum bugün 3.gün
cok tesekkur ederim bakacagimMerhaba evet normalmiş hassasiyetim kalmamasıbenim göğüslerim çok küçüktü sanırım 10. Haftada çamaşır alışverişi yapmak zorunda kalmıştım pentiden dolgusuz yumuşak sporcu sütyeni tarzı sütyen aldım çok rahatlar tavsiye ederim
Canım bi kaç hafta önce bende de bi ağrı oldu doktoruma sordum, 3. Aydan sonra açık karın ameliyatı bile yapıyoruz gerektiğinde, diş işlemi de yapılıyor bir zararı yok dediDolgum ya da dişim kırıldı ağrım var çok mutsuzum. İşlem yapılmaz diye biliyordum ama internette yapılır yazıyor daha çok var doğuma bu ağrıyla geçiremem
Yaa benim de aynısı oldu ama ağrım uzun sürmedi gitmedim doktoraDolgum ya da dişim kırıldı ağrım var çok mutsuzum. İşlem yapılmaz diye biliyordum ama internette yapılır yazıyor daha çok var doğuma bu ağrıyla geçiremem
Dolgum ya da dişim kırıldı ağrım var çok mutsuzum. İşlem yapılmaz diye biliyordum ama internette yapılır yazıyor daha çok var doğuma bu ağrıyla geçiremem
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikleDaha iyiyim çok şükür. İki gün önce doktorum çok umutsuz konuşmuştu ama bugün bir perinatoloji uzmanına yönlendirdi su az olduğu için bebeğin böbrekleri kontrol edildi herşey normal dedi. Suyun artmasını bekleyeceğiz antibiyotik tedavisine devam ediyorum hala hastanede yatıyorum bugün 3.gün
Sorduğun için çok teşekkür ederim. Henüz tam iyileşemedim ama daha iyiyimŞifa olsun inşallah, daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?