Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    93
Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim biraz azaldı gibi de… 18+4’teyim.
Benimde farkettim herhalde adet dönemi diye düşünüyorum o dönemlerde daha çok ağrı oluyor ve soğuk hava vurunca sızladı dün ama bazen de yok hassaslık değişiyor

Evet çoğu bebegin kırktan sonra kiyafaetleri olmuyor inanın zibinlarin farklı farklı aylarını alın ben saolsun kuzenim doğum yapmıştı zibinlarin verdi temiz hepsi zaten ona göre alacam

Ben 17+2 deyim ben de 7,5 kilo aldım şimdiden
Ben de kilo aldım ama çok dar giymem normalde hafif salaş olur kıyafetlerin doktor değiştirdim gittim sekreter şikayetiniz nedir dedi gebe oldugumu anlamadı ama 5 kilo almışım 19+5 im ellerini kollarını gösterdi kaçıncı çocuk olursa olsun yeni bir can öyle görünce heyecanlanıyor insan dogsunlar veririz daha çok alacaz kilo ben alıyorum son aylarda yapacak birşey yok

Duamız siz ve bebeğinizle.
Nasılsınız

Daha iyiyim çok şükür. İki gün önce doktorum çok umutsuz konuşmuştu ama bugün bir perinatoloji uzmanına yönlendirdi su az olduğu için bebeğin böbrekleri kontrol edildi herşey normal dedi. Suyun artmasını bekleyeceğiz antibiyotik tedavisine devam ediyorum hala hastanede yatıyorum bugün 3.gün

Allah şifasını da versin inşallahmorelinizi umudunuzu hep yüksek tutun

Kizlar kiloyu filan sakin takmayın kafanıza,herhangi bir sağlık sorunu yoksa asla umursamayin gebelikde temelden filan değil tamamen yapısal alınıyor kilo ve emin olun,doğumdan sonra ,2.senede herşey normale dönüyor,hiç ama hiç sevmediğim tasvip etmediğim görüntü doğumu yapıp hooop bir kaç gün sonra fiziğini atanlar kucakta bebekle bakın ne zayıfım harikayim.kesaji,kadına siddetin bir türü bu,bundan kime ne bana ne,her bünye farklı marifetmi hemen zayıflamak ben makinemiyim,tamamen kompleksden ve ozguvensizlikden yapılan bir hareket diye düşünüyorum,yeterki sizin ve bebeğinizin sağlığı sıhhati yerinde olsun,kilo fizik burun kas.goz hepsi booooosssss boş boş

cok tesekkur ederim bakacagim

Son düzenleme:
Dolgum ya da dişim kırıldı ağrım var çok mutsuzum. İşlem yapılmaz diye biliyordum ama internette yapılır yazıyor daha çok var doğuma bu ağrıyla geçiremem

Dolgum ya da dişim kırıldı ağrım var çok mutsuzum. İşlem yapılmaz diye biliyordum ama internette yapılır yazıyor daha çok var doğuma bu ağrıyla geçiremem
Canım bi kaç hafta önce bende de bi ağrı oldu doktoruma sordum, 3. Aydan sonra açık karın ameliyatı bile yapıyoruz gerektiğinde, diş işlemi de yapılıyor bir zararı yok dedi tabi sen yine de kendi doktoruna da bir danışırsın çok geçmiş olsun

Ben 1. trimesterde kırık dişten dolayı baya şiddetli diş ağrısı yaşadım
Tedavi için 2. trimesterde sorun yok hatta dişçi acil durumlarda 1. trimesterde de işlem yapıyoruz dedi
Ağrı olan yanağınıza buz koyarsanız baya iyi geliyor
Ben hep öyle geçirdim ağrıyı
Uyuşunca çekiyorsunuz sonra tekrar koyuyorsunuz, ağrı geçene kadar bunu yapın
Bazen hemen geçiyor bazen birkaç saat sürüyor ama çok etkili

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle inşallah her şey yokuna girip sağlıkla kucağınıza alıcaksınız bebeğinizi bende çarşamba günü lekelenmeyle başlayan 15 dakika sonra da yoğun bir kanama yaşadım. Apar topar hastaneye gittik. Kanamanın sebebi bulunamadı. Rahim ağzı kapalı rahim uzunluğu iyi kanama alanı yok bebeğin suyuda gayet iyi denildi. 1 gece yatışım yapıldı şimdi evdeyim. Hafif lekelenmem devam ediyor. Progesteron iğne ve fitil kullanıyorum. Sizin ilk kanamanız da bir sebep bulmuşlar mıydı ? Ben şuan 18+4deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…