- 26 Nisan 2025
- 172
- 214
- 18
- 34
- Konu Sahibi denizzehra
-
Teşekkür ederim salı günü yeni beta sonucunu alacağım hafta içi kadın doğuma gideceğim direktNormalde tsh 2,5 altında olmalı diyorlar ama referans aralığı yapılan ölçüm parametresi de farklı olabilir. Eğer doktor bir şey yok dediyse hemen telaşlanmayın ama emin olmak için Devlet veya özel hastanede kadın doğuma doktoruna giderek durumu belirtip tekrar test yapılmasını isteyebilirsiniz .
Referans aralığına göre normal duruyor ya, bendekinde gebelik için yazmıyor referans normal insan için yazıyor o yüzden bilemedimBen de aynı sonuçlarla gideceğim, muhtemelen belirli süre sonra bizden tekrar tsh isteyecekler canım. Normalde referans kısmında üst sınır 4.59 gösteriyor, benim de 2.44 çıktı ama henüz doktora gitmedim. Bak aşağıda en sağda referansları görebilirsin, ben de sağlık ocağı sonucuna bakıyorum
Devlette ben de ilgileneceklerini düşünmüyorum, hamile kalmadan önce gitmiştim çok kalabalık olduğu için onlar da yetişemiyor. Sizin değer iyi bence çok yüksek değil sınır 2.50 zatenBenim de tsh 2.88 çıktı. Baktığım zaman 2.5 in üstünde. Doktora gittiğim zaman göstermiştim bişey demedi. Zaten devletteki doktor ilgilenmedi hiç. Salı günü özele gitcem. 6+4 olmuş oluyorum. Hem bebeği hem de kalp atışını görmek için. Tsh değerini de sorcam bakalım ne diyecek.
Evet, bir de bu referans aralıkları yeni değişti. Eskiden gebelikte üst sınır 2.50ydi dünya sağlık örgütüne göre. Ben yıllar önce de tiroidle ilgili sorun yaşadığım için hatırlıyorum. Doktor söylemişti, gebe kalırsan hemen gelmen lazım diye. Bence kadın doğum doktoru da ihtiyaç duyarsa bizi endokrinologa yönlendirir zaten. Merak etmeReferans aralığına göre normal duruyor ya, bendekinde gebelik için yazmıyor referans normal insan için yazıyor o yüzden bilemedim
Bize de yazabilirseniz çok sevinirim, ben daha 4+1 im haftaya doktora gideceğimBenim de tsh 2.88 çıktı. Baktığım zaman 2.5 in üstünde. Doktora gittiğim zaman göstermiştim bişey demedi. Zaten devletteki doktor ilgilenmedi hiç. Salı günü özele gitcem. 6+4 olmuş oluyorum. Hem bebeği hem de kalp atışını görmek için. Tsh değerini de sorcam bakalım ne diyecek.
Benim de 1 Ağustos canım ben 4+6 da kese gördüm sonra doktora gitmedim yarın 6+3 oluyorum kalp atışı duyar mıyım sence?Günümüz aynı 2 Ağustos son adet tarihi benim ben henüz kan vermedim
Teşekkür ederim bu referans aralıklarının değiştiğini bilmiyordum araştırayım ben deEvet, bir de bu referans aralıkları yeni değişti. Eskiden gebelikte üst sınır 2.50ydi dünya sağlık örgütüne göre. Ben yıllar önce de tiroidle ilgili sorun yaşadığım için hatırlıyorum. Doktor söylemişti, gebe kalırsan hemen gelmen lazım diye. Bence kadın doğum doktoru da ihtiyaç duyarsa bizi endokrinologa yönlendirir zaten. Merak etmebu referanslara göre sorun yok gibi
Ne demekTeşekkür ederim bu referans aralıklarının değiştiğini bilmiyordum araştırayım ben debaktığım kadarıyla serbest t4 ve t3 iyi yani hormon gidiyor aslında bebeğe ama ileride sıkıntı yaratma potansiyeli var
Benim de 1 Ağustos şuan ne durumdasınız kese ve kalp atışı gördünüz mü gördüyseniz ne zaman vajinal mi karından mıAynıyız benim de 1 Ağustos. Beta hcg baktırdınız mı?
Benim de bu tarihlerde kesen 5.8 mm di sanırım son adet tarihimiz yakın sizinle şuan ne durumdasınız duydunuz mu kalp atışı ben şehir dışında olduğum için yarına randevu aldım yine şehir dışında muayene olacağımKızlar gittim doktora karından baktı. Keseyi gördük daha çok küçük.
Tabii ki haber veriri. Yazarım burayaBize de yazabilirseniz çok sevinirim, ben daha 4+1 im haftaya doktora gideceğim
Yok henüz gitmedim. Salı günü gitcem randevuyu aldım bakalım. Bekleyebildiğim kadar bekledim.Benim de bu tarihlerde kesen 5.8 mm di sanırım son adet tarihimiz yakın sizinle şuan ne durumdasınız duydunuz mu kalp atışı ben şehir dışında olduğum için yarına randevu aldım yine şehir dışında muayene olacağım
Yaaa benimde salıydı dayanamayıp pazartesiye çekti yarın yazarımmYok henüz gitmedim. Salı günü gitcem randevuyu aldım bakalım. Bekleyebildiğim kadar bekledim.
Güzel haberlerini bekliyoruz o zamanYaaa benimde salıydı dayanamayıp pazartesiye çekti yarın yazarımm
İnşallah canım, bu Mayıs anneleri en son baktığımda yoktu açıldığını görünce çok mutlu oldum. İnsanın kafasında bir sürü şey dolaşıyor boş gebelik mi kimyasal mı o mu bu mu derken artık rüyalarıma girmeye başladı hep de dua ediyorum Allah'ım içimdeki vesveseleri al diye İnşallah dediğin gibi yarın güzel haberler veririmGüzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Cankm 2.5 altında tutmak istiyorlar benim 2.63 çıktı 25 mg ilaç başladılarKuzum benim de tsh 2.44 çıktı. 4+1im şu an, henüz doktora gitmedim ama acaba diyorum. Sınır 3 müymüş?
Lekelenmem kesildi çok şükür kiKan olmadiktan sonra ciddi bir şey değildir canım. Sıkma canını. Kokulu olmadıktan sonra enfeksiyonda değildir.
Beni de ekler misin canım Frdszr 1 ağustos
İSİM
SON ADET TARİHİ
denizzehra
14 Temmuz
bikonusalim
27 Temmuz
Life Lover
28 Temmuz
sultan 2121
28 Temmuz
aslanbaslan
29 Temmuz
gulberk22
29 Temmuz
lilamint
29 Temmuz
morganlafaye
30 Temmuz
mmrr8
1 Ağustos
Kediseversarisin
1 Ağustos
hazoo
2 Ağustos
solin47047
2 Ağustos
yesilinkizii
4 Ağustos
ayb00
4 Ağustos
glowworm7
5 Ağustos
dahacokerken
6 Ağustos
masal baran miran
7 Ağustos
cilekkokusu90
7 Ağustos
brkacsoru
8 Ağustos
yeslelma
9 Ağustos
Bayankusch
10 Ağustos
elephant11
10 Ağustos
civcivlerr
11 Ağustos
Malones
12 Ağustos
pamuksuzseker
13 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?