- Konu Sahibi denizzehra
-
Devamlı mı kısa süre ağrı olup geçti mi stres yapınca benim de arada geliyor sakinleşince geçiyorKızlar sadece sol bacağımda ve sol kasığımda çok hafif bi ağrı var. Yani gaz sancısı gibi aslında ama tek taraflı olması korkuttu beni yaşayan var mı
Evet benim de tam olarak öyle oldu. Özel çocuklarla çalışıyorum. Çok yorulursam gün içinde, akşam biraz ağrım oluyor ama dinlenince geçiyorDevamlı mı kısa süre ağrı olup geçti mi stres yapınca benim de arada geliyor sakinleşince geçiyor
Hatta ağrı olunca tuvalete de gittim kanama var mı baktım şükür yoktu doktoruma durumu anlattım iyi kontrol etmişsin dedi başka bir şey demedi olağan bir durum sanırım endişe etme stressiz geçirmeye çalış bebek içinEvet benim de tam olarak öyle oldu. Özel çocuklarla çalışıyorum. Çok yorulursam gün içinde, akşam biraz ağrım oluyor ama dinlenince geçiyor
Benide eklermisinizYeni düzenlemelerde yapıldı
Benimde en başından beri solda batma hissi oluyor. Doktora dedim. Normal onlar dedi.Merhaba benim de aynısından solda var, yumurtlamadan beri geliyor gidiyor bu sancımsı his. Ben normal diye düşündüm hep ama, çünkü burdaki nerdeyse herkes yazmıştı
Kan olmadiktan sonra ciddi bir şey değildir canım. Sıkma canını. Kokulu olmadıktan sonra enfeksiyonda değildir.İdrar testim temiz çıkmıştı aslında, kokusuz kaşıntı da yok ama akıntıda minik minik sarılar gördüm
Benimde öyle canım idrarımda çok sarı folik asitim d vitaminli sanırım o yapıyor benimkiniİdrar testim temiz çıkmıştı aslında, kokusuz kaşıntı da yok ama akıntıda minik minik sarılar gördüm
75 kilo canım yalnız deyilsinOhh maşallah fit anneler.benim gibi kilolu anne yokmu yaboy 160 76 kiloyum
Hayırlı olsunMerhaba az önce 12dpo da erken gebelik testi yaptım da sizce gebelik var mıEki Görüntüle 3644020
Folik asit markası diofol araştırırsın canım. İçerisinde 400 mcg folik asit var ama diğer yüksek doz olana göre içeriği gayet yeterli folbiol yüksek doz gibi görünür ama vücudun onu emilimi düşük dedi. Benim de tiroit sınırda o yüzden iyotlu kullanıyorum haftaya tekrar tsh bakılacak 3 ü geçerse ilaç başlayacak.Canim çok gecmis olsun. Allah bağışlasınİnşallah hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza alırız
Folik asitin adı nedir bende bir arastırayım. İçinde iyot içermeside ilgimi çekti. Tirotit problemimde oldugu için. metil folatı 400 mg olarak mı kullanıyorsun? Bu gebelikte düşükle ilgili bir risk mi gördü kanama gibi yoksa geçmiş öyküye dayanarak önlem amaçlı mı?
Biraz benzer bir sürecimiz olmuş. Benimde bu 5.gebeliğim ama yaşayan çocuğum yok. 2 düşük 1 kürtaj 1 vajinal doğum öyküm var. Olumsuz deneyim fazla olunca önceki gebeliklerimden farklı hareket etmek istiyorum bu sefer.
Hamilelik durumundan beri benim de idrarım sapsarı, bir garip; ben de hormonlara ve folik asite yordumBenimde öyle canım idrarımda çok sarı folik asitim d vitaminli sanırım o yapıyor benimkini
Kuzum benim de tsh 2.44 çıktı. 4+1im şu an, henüz doktora gitmedim ama acaba diyorum. Sınır 3 müymüş?Folik asit markası diofol araştırırsın canım. İçerisinde 400 mcg folik asit var ama diğer yüksek doz olana göre içeriği gayet yeterli folbiol yüksek doz gibi görünür ama vücudun onu emilimi düşük dedi. Benim de tiroit sınırda o yüzden iyotlu kullanıyorum haftaya tekrar tsh bakılacak 3 ü geçerse ilaç başlayacak.
Bende gebelikte her şey artık normal geliyor kanama gelmediği süreceHamilelik durumundan beri benim de idrarım sapsarı, bir garip; ben de hormonlara ve folik asite yordum
Allah razı olsunHayırlı olsun
Normalde tsh 2,5 altında olmalı diyorlar ama referans aralığı yapılan ölçüm parametresi de farklı olabilir. Eğer doktor bir şey yok dediyse hemen telaşlanmayın ama emin olmak için Devlet veya özel hastanede kadın doğuma doktoruna giderek durumu belirtip tekrar test yapılmasını isteyebilirsiniz .Kızlar ilk betayı verirken sağlik ocağında yapılan teste tekrar baktım tsh 3900 çok yüksek değil mi ya. Doktor her şey normal dedi ama endişelendim şu an daha kadın doğuma gitmedim ikinci betayı vermediğim için, artış bekliyorum. Kadın doğuma özel muayenehaneye gideceğim eğer beta arttı ise, tiroit için sağlik ocağında yapılan test sonuçlarını götürsem yeterli olur mu?
Ben de aynı sonuçlarla gideceğim, muhtemelen belirli süre sonra bizden tekrar tsh isteyecekler canım. Normalde referans kısmında üst sınır 4.59 gösteriyor, benim de 2.44 çıktı ama henüz doktora gitmedim. Bak aşağıda en sağda referansları görebilirsin, ben de sağlık ocağı sonucuna bakıyorumKızlar ilk betayı verirken sağlik ocağında yapılan teste tekrar baktım tsh 3900 çok yüksek değil mi ya. Doktor her şey normal dedi ama endişelendim şu an daha kadın doğuma gitmedim ikinci betayı vermediğim için, artış bekliyorum. Kadın doğuma özel muayenehaneye gideceğim eğer beta arttı ise, tiroit için sağlik ocağında yapılan test sonuçlarını götürsem yeterli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?