Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sadece sol bacağımda ve sol kasığımda çok hafif bi ağrı var. Yani gaz sancısı gibi aslında ama tek taraflı olması korkuttu beni yaşayan var mı
Bende oluyor ama benim ilk gebeliğim değil digerlerindede öyle olmuştu hem adet olmuyoruz vücut adet oluyor gibi tepki veriyor hemde çocuk yerlestikce kaşık agrilarimiz oluyor

Ben de diğer hamileliklerimde de öyle oldu ilkaylarda kilo kaybı oldu iştahsızlık yemek yemeyince tansiyon düşüyor baş dönüyor maalesef

Kızlar özelde yapılan testler e nabıza bir türlü düşmüyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Dr degerlerimi söyledi ama ben de bakmak istedim sistemde yok.

Evet haziran-mayısta bi gebelik durumu oldu. O zaman yükseldi. Düşük yaptım ama tiroit gitmedi kaldı bu sefer.

Ben adet olacağım gün lekelenme yaşamıştım az az doktorum progestan başlamıştı hemen kesilmişti sanırım yerleşme kanamasıydın benimki
Bende dün korktum acile gittim. Yorgunluktan veya hormonlardan olabilir dedi. Bebeğin kalp atışını da duyduk progestan verdi bana da. Son adet tarihine gore 7+3 aslında ama 6+3 gözüküyor şuan dedi. Geç döllenme ymis. Zaten adetlerimde pek düzenli değildi . Ondan da yanlış çıkıyor olabilir. Cevabın için teşekkür ederim

Benide ekler misiniz?
Yaş 33
İlk çocuk
Sat 20 Ağustos
Beklenen doğum tarihi 27 Mayıs 2026

Darısı bizeee

selamlar 5 + 3 üm henüz doktora gitmedim doktorum 8 haftalık olmadan gelme demişti. 5+1 de tek bir leke gördüm kahverengi başka lekelenme olmadı 2 düşüğüm olduğu için oksapar corasprin ve progestan kullanıyorum bir de folbiol.
ssizce 5+1 de yerleşme kanaması olur mu
ağrılarım da çok yok arada af edersiniz vajinanın alt kısmın da ağrı oluyor bir de bazen her yer otobüs gibi kokuyor sizce normal mi düşüklerim olunca endişe ediyorum

Lekelenme devam ederse git doktora ama bazen bir kere olabiliyor yerleşme kanaması diyorlar konularda Cook normal hatta sahada kötu kokabilir hatta yengem sürekli düşük yapardı ama bebeğin yaşayıp yaşamadığini kokulardan ve mide bulantısı devam ediyorsa öyle anlardı çünkü hamileliği boyunca kusardi kokular kötü olurdu onun icin

evet sonra leke devam etmedi acaba progestron fitil koyuyorum ya o mu tahriş yaptı diye düşündüm çünkü belirtilerim hiç geçmedi düşük başlasa geçerdi diye düşünüyorum

Ne demek canım, progestan gerçekten güzel bir ilaç. Seni kasılmalarından ve düşük riskinden koruyor lekelenmem bitti ama doktorum önlem amaçlı kullanabilirsin bir zararı olmaz dedi ben 200 mg kapsülü vajinal olarak sabah akşam yapıyorum

Selam herkese Ben dün ilk doktor kontrolünü gerçekleştirdim. 6+2 de kalp atışlarını duyduk çok şükür Düne kadar olan mide bulantılark halsizlik vs bi anda kalktı gitti üzerimden sanki :) Kan idrar testlerini verdim sonuç bekliyorum. Sormak istedğim vitamin demir vs takviyelerine 12. Haftada mı başlıyorduk? Şuan sadece folat kullanmaya devam etmemi istedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…