- 12 Ocak 2025
- 17
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.021
Bende oluyor ama benim ilk gebeliğim değil digerlerindede öyle olmuştu hem adet olmuyoruz vücut adet oluyor gibi tepki veriyor hemde çocuk yerlestikce kaşık agrilarimiz oluyorKızlar sadece sol bacağımda ve sol kasığımda çok hafif bi ağrı var. Yani gaz sancısı gibi aslında ama tek taraflı olması korkuttu beni yaşayan var mı
Kesinlikle öyle 5-6. haftalar daha nadirken 7-8. Haftalar epey çoğunluktaDoktor zaten olumlu konuştu. Ondan için rahat biraz okuyunca da zaten herkesin erken görmediğini çoğunluğun 7 ve 8. Haftada kalp atışını gördüğünü öğrendim daha da rahatladım
Yaş 33 sat 28 temmuz 4.gebeligim 7 haftalık oluyor cocuklar okula gidip geliyorum ve maalesef hamileliklerimde mide bulantılarım çok oluyor halsizlesiyorum yazılanlari geç okuyabiliyorum sağ salim kucağımıza alırız hepimiz insallahMerhaba evt ekledim
Ben de diğer hamileliklerimde de öyle oldu ilkaylarda kilo kaybı oldu iştahsızlık yemek yemeyince tansiyon düşüyor baş dönüyor maalesefMeraba kızlar 6+2 deyim dünden beri başımda bi ağırlık hissi var baş dönmesi ve ağrı gibi. Galiba tansiyonum düştü iştahımda azalma var ama öğünlerimi aksatmadan az az yiyorum 55 le başladım şimdi 54 e düştüm ondan diye düşünüyorum bunu yaşayan varmı aranızda
Hastanenin kendi özel uygulamaları yada web siteleri oluyor onlara bi bak istersen tahlil görünüyorKızlar özelde yapılan testler e nabıza bir türlü düşmüyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Dr degerlerimi söyledi ama ben de bakmak istedim sistemde yok.
Arayıp sordum sadece doktorlar görebiliyor dediler. Ne kadar saçma yahu bu özelleri sağlık bakanlığı bir güzel elden geçirmeli.Hastanenin kendi özel uygulamaları yada web siteleri oluyor onlara bi bak istersen tahlil görünüyor
Evet haziran-mayısta bi gebelik durumu oldu. O zaman yükseldi. Düşük yaptım ama tiroit gitmedi kaldı bu sefer.Yok hiç öyle düşünmeyin, değerinizin bir anda bu kadar yükselmesinden bahsedince bence o kısmı sorgulamayacaktırhem o size en dogru bilgileri verir aciklarsa sonrasinda takibini de yapmaniz kolaylasir, cunku anladigim kadariyla sizde tsh hamilelikten once de bir yukselmis, ilaca once baslamissiniz eger baskasiyla karistirmadiysam
Demekki her doktorun tarzı farklıAl benden de o kadar 3 Kafadar olduk
Bende dün korktum acile gittim. Yorgunluktan veya hormonlardan olabilir dedi. Bebeğin kalp atışını da duydukBen adet olacağım gün lekelenme yaşamıştım az az doktorum progestan başlamıştı hemen kesilmişti sanırım yerleşme kanamasıydın benimki
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3644059
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI
ÇOCUKSAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ
CİNSİYETCİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN ADI denizzehra 39 1 14 temmuz 6+1 6+1 21 nisan nilnc 32 1 9 ağustos Kediseversarisin 34 1 31 temmuz 5+1 Çilekkokusu90 35 5-1 7 ağustos 5+1 14 mart Malones 26 1 12 ağustos 5+0 19 mayıs Life Lover 30 1 28 temmuz 5+0 5+5 elephant11 30 1 10 ağustos 17 mayıs Gizemli12345 35 2-1 24 temmuz 5+6 5+6 1 mayıs Sehla0716 27 1 3 ağustos 10 mayıs mmrr8 32 1 1 ağustos 6+1 ddd7 33 2-1 18 ağustos kumandapili 29 1 17 temmuz 6+1 dahaçokerken 26 1 6 ağustos 5+0 12 mayıs m0lak 27 1 2 ağustos 9 mayıs aslanbaslan 30 1 29 temmuz 5+2 7 mayıs mutluruh 32 1 9 ağustos 5+2 16 mayıs buklbukl 36 1 16 ağustos 22 mayıs Bayankusch 30 3 9 ağustos 4+3 16 mayıs frdszr 28 1 1 ağustos 4+6 6+3 8 mayıs maco44 26 2 31 temmuz 6+4 dckubra 29 1 20 ağustos 27 mayıs lilamint 32 3 29 temmuz 5 mayıs pamuksuzseker 29 1 13 ağustos 20 mayıs sorusormayageldim1905 29 1 19 ağustos 24 mayıs
Darısı bizeeeKızlaaaarrr dün kalbini duydumm şükürler olsun ki... 4-5 gün geç döllenme olmuş. O yüzden 6+5 olması gerekirken 6+3'tü. Ama duydum o pıt pıt pıt sesi. Allah herkese nasip etsin inşallah, bi sonraki kontrol 5 hafta sonra. Çok gibi geldi bana ama sizde de o kadar zaman sonra gelin dedii?
İnşallah canımmm haber et bizedeOh hadi inşallah güzel haberlerle gel canım benimde suan için hersey yolunda ben de cuma gidicem yeniden inşallah keseyi görürüz dedi doktor
Lekelenme devam ederse git doktora ama bazen bir kere olabiliyor yerleşme kanaması diyorlar konularda Cook normal hatta sahada kötu kokabilir hatta yengem sürekli düşük yapardı ama bebeğin yaşayıp yaşamadığini kokulardan ve mide bulantısı devam ediyorsa öyle anlardı çünkü hamileliği boyunca kusardi kokular kötü olurdu onun icinselamlar 5 + 3 üm henüz doktora gitmedim doktorum 8 haftalık olmadan gelme demişti. 5+1 de tek bir leke gördüm kahverengi başka lekelenme olmadı 2 düşüğüm olduğu için oksapar corasprin ve progestan kullanıyorum bir de folbiol.
ssizce 5+1 de yerleşme kanaması olur mu
ağrılarım da çok yok arada af edersiniz vajinanın alt kısmın da ağrı oluyor bir de bazen her yer otobüs gibi kokuyor sizce normal mi düşüklerim olunca endişe ediyorum
Ne demek canım, progestan gerçekten güzel bir ilaç. Seni kasılmalarından ve düşük riskinden koruyor lekelenmem bitti ama doktorum önlem amaçlı kullanabilirsin bir zararı olmaz dedi ben 200 mg kapsülü vajinal olarak sabah akşam yapıyorumBende dün korktum acile gittim. Yorgunluktan veya hormonlardan olabilir dedi. Bebeğin kalp atışını da duydukprogestan verdi bana da. Son adet tarihine gore 7+3 aslında ama 6+3 gözüküyor şuan dedi. Geç döllenme ymis. Zaten adetlerimde pek düzenli değildi . Ondan da yanlış çıkıyor olabilir. Cevabın için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?