- 14 Temmuz 2025
- 53
- 45
- 3
- 27
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.081
yaş: 27Siz tabloda belli olan bilgileri beni etiketleyerek yazıyorsunuz ben de sizi ekliyorum bilgilerinizi
Benim de öyle. Sat 29 temmuz 7+1 olmam gerekirken 6+3 şu an. Doktor çok normal dedi 1 hafta 10 güne kadar olanlar normal olarak değerlendiriliyormus.Yok canım karından duydu direkt. 7+3 um saniyordum. Ultrasona 6+3 çıktı. Benim kızımda da böyle olmuştu.
Yaa seninle paralel gidiyoruz hepCanım ben de dün 5+0da keseyi gördüm yolk hakkında birşey demedi benim kesem daha küçüktü ama belki o yüzdendir
Teşekkür ederimm karından gördü canım ama karından göremezsek vajinal bakicaz bugün mutlaka görcez keseyi dedi. Allah'tan göründü de vajinale gerek kalmadıCanım ben de cumartesi 5+1 de doktora gidicem kese görmek içingözün aydın karından mı gördü yoksa vajinal mi baktı?
Sanırım benim de geriden geliyor henüz hafta söylemedi doktor. 6+1 de sadece kese gözüktü henüz küçük dedi doktor. 8+1 de kalp atışı için gideceğimYok canım karından duydu direkt. 7+3 um saniyordum. Ultrasona 6+3 çıktı. Benim kızımda da böyle olmuştu.
27 Temmuz canımSat ne zaman oluyor
Aynen canım. Benim kızımda da öyle olmuştu. Polikistik over var mı sende?Benim de öyle. Sat 29 temmuz 7+1 olmam gerekirken 6+3 şu an. Doktor çok normal dedi 1 hafta 10 güne kadar olanlar normal olarak değerlendiriliyormus.
Öyledir canım. Çünkü ben 6+2 de kalp atışı görürum diye gittim kese ve yolc gorundu sadece. Hatta şaşırdım. Doktor 5 hafta anca dedi. 1 hafta geçti aradan kalp atışını duydum. Sende duyarsın eminim. Benim gibisin.Sanırım benim de geriden geliyor henüz hafta söylemedi doktor. 6+1 de sadece kese gözüktü henüz küçük dedi doktor. 8+1 de kalp atışı için gideceğim
16-25mm arası görülebilirmiş canım bende sat göre 7+4 oldum bugün kese ve yolk sac göründü ama bebek için haftaya tekrar gideceğimKızlar 6+0 haftalik hamileyim bugün keseyi gördük ama bebek yok kese 16mm gözükmesi gerekmez miydi sizde durumlar nasıl
Doktor bişey demedi ama kesenin içinde boncuk gibi olan değil mi yolk sac? Eğer öyleyse o var. Kese kaç mmydi sizin16-25mm arası görülebilirmiş canım bende sat göre 7+4 oldum bugün kese ve yolk sac göründü ama bebek için haftaya tekrar gideceğim
Eveettt letu ile hamile kaldımAynen canım. Benim kızımda da öyle olmuştu. Polikistik over var mı sende?
Bende de halsizlik ve uyku var 1 haftadır. Hemen yoruluyorum. Pilimin ne zaman biteceği belli olmuyor. Dün karnım cok acıktı yemek yapmaya mecalim kalmadı, eşim geldi yaptı. Önceden yaptıgım sebze yemeğini yiyemedim 1 çatal aldım bıraktım. Midem daha fresh birşeyler istedi. Birde iştahsızlık başladı. Yemek seçiyor gibiyim.Kızlar aşırı halsizlik ve uyku hali başladı bende de enerjim çok az evde işler bekliyor düzen takıntısı olan biriyim bi de kalkıyorum 10 dk sonra gücüm bitiyor sizde de var mı böyle
Öyle gidilmesini tavsiye ediyolar hatta benim önceki gebelikte karından görünmeyince 1-2 litre su iç öyle gel demişti doktorbir şey danışmak istiyorum,
kontrolünüze giderken mesane dolu, idrara sıkışık mı gidiyorsunuz? ben hep ultrasona girmeden önce tuvaletimi yapıyorum ama sanırım mesane doluyken girmek daha net görüntü alınması açısından daha iyiymiş. bilgisi, tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
Ağızdan alınca çok yan etki yapıyor diye biliyorum doktor bana kapsülü fitil şeklinde yapmamı önerdi hem çok daha etkiliymiş. Gündüz yapınca 30-60 dakika arası yatıyorum. Gece yaparken de uyumadan hemen önce yapıyorum.Bende ilk dozu ağızdan aldım ama halsizlik yapıyor baya sanırım. Öteki türlü de deneyeceğim. Kuru bitene kadar devam edeyim öyleyse
Aynen canım valla bi anda sıfırlanıyor sanki 1 saat yatıyorum 10 dk ayaktayım ne garip bi seymişBende de halsizlik ve uyku var 1 haftadır. Hemen yoruluyorum. Pilimin ne zaman biteceği belli olmuyor. Dün karnım cok acıktı yemek yapmaya mecalim kalmadı, eşim geldi yaptı. Önceden yaptıgım sebze yemeğini yiyemedim 1 çatal aldım bıraktım. Midem daha fresh birşeyler istedi. Birde iştahsızlık başladı. Yemek seçiyor gibiyim.
Yok vajinalden gördü canımKarından mı gördü canım keseyi benim de 5+1 de kese randevum var da
Evett günlerimiz çok yakınYaa seninle paralel gidiyoruz hepkeseyi gördük dış gebelik ihtimalini eledik çok şükür bir de kalp atışını duysak chat gbt ye sordum kesemiz 10-12 mm olunca yolk kesesi görünebilirmiş. Bizim görünmemesi normal yani o aklıma takılmıştı. Senin sonraki kontrolün ne zaman canım?
Evet geç döllenme sanırım. Beklemek zor geliyor ama sabredicem artıkÖyledir canım. Çünkü ben 6+2 de kalp atışı görürum diye gittim kese ve yolc gorundu sadece. Hatta şaşırdım. Doktor 5 hafta anca dedi. 1 hafta geçti aradan kalp atışını duydum. Sende duyarsın eminim. Benim gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?