- 21 Ekim 2021
- 916
- 520
- 53
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.121
Merhaba kızlar Mayıs annesi olarak bende buradayım artık çok şükür bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
HoşgeldinizzSelamlarben de aranıza katılmak isterim. İlk gebeliğim.Benim maalesef çok bulantılı başladı yani gecen haftadan beri dehşet bulantılı geçiyor ama normalde de midem çok bulanır, hassastir.
Benim doktorum da dolaşımdaki hormon önemli dedi canım yani t4 oluyor yanlış bilmiyorsam. İkisini beraber değerlendiriyorlarKızlar ben dahiliyeye gittim orda da tiroidim 6 çıktı. Bir tanıdık dr T4 çok yüksek değilse endişe etme demişti ancak yine de iyice baktırmak istiyorum. Dr şuan 50 mg levotiron yazdı. Haftaya da endokrinolojide randevum var
Hoşbuldum adet ağrısı var sürekli adet olacakmisim gibi sol kasık ağrısı inanılmaz derecede var adet günüm 19 ondan mı acaba 2 tane düşüğüm var diğerlerinde hiç ağrım olmamıştı düşük yaparken de bunda çok ağrım var tedirginim acikcasiHoşgeldinizz
Aslında ağrı normal ama inanılmaz dediğin için aklıma takıldı dayanamayacak gibi misinHoşbuldum adet ağrısı var sürekli adet olacakmisim gibi sol kasık ağrısı inanılmaz derecede var adet günüm 19 ondan mı acaba 2 tane düşüğüm var diğerlerinde hiç ağrım olmamıştı düşük yaparken de bunda çok ağrım var tedirginim acikcasi
İlacı alıp almamakta kararsız kaldımBenim doktorum da dolaşımdaki hormon önemli dedi canım yani t4 oluyor yanlış bilmiyorsam. İkisini beraber değerlendiriyorlar
Geçen baya kötü oldum idrarı yaparken sağ kasık ağrısında duramadim yurt dışında yaşıyorum bu arada hastaneye gittim 6 saat bekledim bakmadılar Medicale gittim orda hamilemisin diyince ortaya çıktı hamile olduğumu ilaç yazdı bel ağrısından 2 gün hiç uyumadim hafiflemisti tekrar ağrımaya başladı sağlık yönünden berbat bı yer korktuyor bu ağrı evlendikten sonra adet ağrısı cekmedim ilk defa bu ay ayın 5 den beri cekiyorumAslında ağrı normal ama inanılmaz dediğin için aklıma takıldı dayanamayacak gibi misin
Doktor verdiyse al tabii ama çok endişelenme serbest hormon iyiyse vücutta o hormon yeteri kadar geziyor demek, tsh'ın 5 üstü gebe olmasan bile referans dışı olduğu için vermiştir kullan ama çok endişe yapma sakın olİlacı alıp almamakta kararsız kaldım
Teşekkür ederimDoktor verdiyse al tabii ama çok endişelenme serbest hormon iyiyse vücutta o hormon yeteri kadar geziyor demek, tsh'ın 5 üstü gebe olmasan bile referans dışı olduğu için vermiştir kullan ama çok endişe yapma sakın ol
Canım idrar yolu enfeksiyonu olmasın?Geçen baya kötü oldum idrarı yaparken sağ kasık ağrısında duramadim yurt dışında yaşıyorum bu arada hastaneye gittim 6 saat bekledim bakmadılar Medicale gittim orda hamilemisin diyince ortaya çıktı hamile olduğumu ilaç yazdı bel ağrısından 2 gün hiç uyumadim hafiflemisti tekrar ağrımaya başladı sağlık yönünden berbat bı yer korktuyor bu ağrı evlendikten sonra adet ağrısı cekmedim ilk defa bu ay ayın 5 den beri cekiyorum
İdrarda yanma yok antibiyotik verdi sadece yaparken sağ kasıkta ağrı oldu o da geçti ama bugün bsabah biraz yoktu biraz önce yine başladı bıçak saplanıyor sanki vajinada batmalar var tedirginim normalde düşük yapmazdan önce adete 6 gün kala falan lekelenmem olurdu çok şükür bunda yokCanım idrar yolu enfeksiyonu olmasın?
Bıçak saplanma, batma hepsi normal bende de oldu ama duramayacak kadar değildim gelip gidiyordu. Sen çok kötü olursan yine bir doktora görünmeye çalış özellikle tek taraflı yoğun, aşırı ağrı riskli oluyorİdrarda yanma yok antibiyotik verdi sadece yaparken sağ kasıkta ağrı oldu o da geçti ama bugün bsabah biraz yoktu biraz önce yine başladı bıçak saplanıyor sanki vajinada batmalar var tedirginim normalde düşük yapmazdan önce adete 6 gün kala falan lekelenmem olurdu çok şükür bunda yok
Enfeksiyona bakmasını istedim bakmadı saçma sapan bı sistemleri var ilaç veriyor varsa geçer diye cumartesi gebeligimi öğrendim yalvar yakar kan almalarini istediğim gittiğim özel hastane idrar silik diye bakmiyolar 2 dusukte de aynı problemi yaşadım erken müdahale etmedikleri için düşük yaptım şimdide de gidemiyorum biraz vakit gecsin öyle diyorum geçen gittim beta 89 çıktı alttan bakalım diyo bende baksanda bebek daha yoktur 89 betanin neyine bakacaksa bı daha geldiğinde mecburen bakacam diyo Türkiye'nin gözünü seveyim yaCanım idrar yolu enfeksiyonu olmasın?
Hangi ülke orasıEnfeksiyona bakmasını istedim bakmadı saçma sapan bı sistemleri var ilaç veriyor varsa geçer diye cumartesi gebeligimi öğrendim yalvar yakar kan almalarini istediğim gittiğim özel hastane idrar silik diye bakmiyolar 2 dusukte de aynı problemi yaşadım erken müdahale etmedikleri için düşük yaptım şimdide de gidemiyorum biraz vakit gecsin öyle diyorum geçen gittim beta 89 çıktı alttan bakalım diyo bende baksanda bebek daha yoktur 89 betanin neyine bakacaksa bı daha geldiğinde mecburen bakacam diyo Türkiye'nin gözünü seveyim ya
O beni de tedirgin ediyor belim kopacak nerdeyse iki dk ayakta durayım ağrıdan duramiyorumBıçak saplanma, batma hepsi normal bende de oldu ama duramayacak kadar değildim gelip gidiyordu. Sen çok kötü olursan yine bir doktora görünmeye çalış özellikle tek taraflı yoğun, aşırı ağrı riskli oluyor
FransaHangi ülke orası
harbiden 89 betada görünmeyeceğini bilmiyorsa çok değişik, şu forumda rastgele bir kullanıcıya sorsak kese vajinalde en erken 1500 beta civarı görünür derFransa
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasınİlk dusugumu kanamam vardı alttan muayene ederken bakmayın dediğim halde mecburen diye diye zorla baktı ayağa kalkmamla kesenin düşmesi bir olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?