- 2 Mayıs 2025
- 181
- 149
- 18
- 35
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.101
Bende de var ondan galiba böyle küçük gozukuyorlarEveettt letu ile hamile kaldım
Sabret canım. Göreceksin bebişiEvet geç döllenme sanırım. Beklemek zor geliyor ama sabredicem artık
Evet canım kesenin içinde yuvarlar bir kese daha vardı 6mm dedi banaDoktor bişey demedi ama kesenin içinde boncuk gibi olan değil mi yolk sac? Eğer öyleyse o var. Kese kaç mmydi sizin
Bilmem ki o kişiden kişiye değişiyordur bence. Ama doktor beni de 8-9 gün sonra çağırdı o zaman kalp atışını duyamasak bile görürüz dedi. O güne kadar görünür diye umut ediyorum çok hızlı gelişiyorlar çünküEvett günlerimiz çok yakınçok şükür ben de keseyi görünce bir oh çektim, sonraki randevum 9 gün sonra canım. Acaba hangi haftada 10-12 mm oluyor kese
Bana da kalp atışına bakarız dedi aynen. Umarım görünür ☺Bilmem ki o kişiden kişiye değişiyordur bence. Ama doktor beni de 8-9 gün sonra çağırdı o zaman kalp atışını duyamasak bile görürüz dedi. O güne kadar görünür diye umut ediyorum çok hızlı gelişiyorlar çünkü
Ayy çok heyecanlıBana da kalp atışına bakarız dedi aynen. Umarım görünür ☺
Ben normal gidiyorum doktorum sıkışık gel demedi hiçbir şey danışmak istiyorum,
kontrolünüze giderken mesane dolu, idrara sıkışık mı gidiyorsunuz? ben hep ultrasona girmeden önce tuvaletimi yapıyorum ama sanırım mesane doluyken girmek daha net görüntü alınması açısından daha iyiymiş. bilgisi, tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
Tabii ki canım 26sında gideceğim ben yazarım buraya daAyy çok heyecanlıKontrole gidince haberleşelim yine
Ocean folat kullanıyordum doktorum ocean mummy verdi. Artık ilk aylardan veririz iyot bizim için önemli dedi.Kizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz .ben vifolic kullanıyordum elenatal 2 ye geçmeyi düşünüyorum.kullananlar varmı aranızda fikir almak istiyorum
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsunMerhaba güzel anneler
Listeye beni de ekleyebilir misindenizzehra
2. Çocuk
5+0 hafta
Tahmini doğum 21 Mayıs
Sat 13 ağustos
Benim de öyle ama evde ikizlerim var. Mecburen peşlerindeyim. Ben de fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum. İlk hamileliğimin birinci trimesterında kendime gelememiştim. Yatağımdan hiç çıkamıyordum.Kızlar aşırı halsizlik ve uyku hali başladı bende de enerjim çok az evde işler bekliyor düzen takıntısı olan biriyim bi de kalkıyorum 10 dk sonra gücüm bitiyor sizde de var mı böyle
Ayyy ikizler hem de Allah kolaylık versin canım ya inşallah bu sefer daha hızlı toparlarsınBenim de öyle ama evde ikizlerim var. Mecburen peşlerindeyim. Ben de fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum. İlk hamileliğimin birinci trimesterında kendime gelememiştim. Yatağımdan hiç çıkamıyordum.
Aman sağlıklı bir şekilde gelsinler de, 3-5 gün minik olsunlar napalımm :)Bende de var ondan galiba böyle küçük gozukuyorlar
Merhabalar hayırlı olsun tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin acaba sadece letu kullanımı ile mi oldu yoksa çatlatma iğnesi de kullanmış mıydınızEveettt letu ile hamile kaldım
Bir de çalıştığım için çok aktif olamıyorum ama geldikçe buraya güncellerim, konuşmalara dahil olurumSelamlarben de aranıza katılmak isterim. İlk gebeliğim.Benim maalesef çok bulantılı başladı yani gecen haftadan beri dehşet bulantılı geçiyor ama normalde de midem çok bulanır, hassastir.
Bende de sol kasık ağrısı var sizinMide bulantım hiç olmadı kasık ağrısı var sadece sen benden 1 hafta öndesin sanırım ben daha yeni 5 haftalık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?