Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz .ben vifolic kullanıyordum elenatal 2 ye geçmeyi düşünüyorum.kullananlar varmı aranızda fikir almak istiyorum

Evett günlerimiz çok yakın çok şükür ben de keseyi görünce bir oh çektim, sonraki randevum 9 gün sonra canım. Acaba hangi haftada 10-12 mm oluyor kese
Bilmem ki o kişiden kişiye değişiyordur bence. Ama doktor beni de 8-9 gün sonra çağırdı o zaman kalp atışını duyamasak bile görürüz dedi. O güne kadar görünür diye umut ediyorum çok hızlı gelişiyorlar çünkü

Bana da kalp atışına bakarız dedi aynen. Umarım görünür ☺

Ben normal gidiyorum doktorum sıkışık gel demedi hiç

Kızlar aşırı halsizlik ve uyku hali başladı bende de enerjim çok az evde işler bekliyor düzen takıntısı olan biriyim bi de kalkıyorum 10 dk sonra gücüm bitiyor sizde de var mı böyle
Benim de öyle ama evde ikizlerim var. Mecburen peşlerindeyim. Ben de fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum. İlk hamileliğimin birinci trimesterında kendime gelememiştim. Yatağımdan hiç çıkamıyordum.

Benim de öyle ama evde ikizlerim var. Mecburen peşlerindeyim. Ben de fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum. İlk hamileliğimin birinci trimesterında kendime gelememiştim. Yatağımdan hiç çıkamıyordum.
Ayyy ikizler hem de Allah kolaylık versin canım ya inşallah bu sefer daha hızlı toparlarsın

Selamlar ben de aranıza katılmak isterim. İlk gebeliğim.Benim maalesef çok bulantılı başladı yani gecen haftadan beri dehşet bulantılı geçiyor ama normalde de midem çok bulanır, hassastir.

Selamlar ben de aranıza katılmak isterim. İlk gebeliğim.Benim maalesef çok bulantılı başladı yani gecen haftadan beri dehşet bulantılı geçiyor ama normalde de midem çok bulanır, hassastir.
Bir de çalıştığım için çok aktif olamıyorum ama geldikçe buraya güncellerim, konuşmalara dahil olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…