Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi şey sorucam şimdi benim özel sigortam var ama doğum teminatı almadım o yüzden gebeliği karşılamıyor kadın doğum bazı testler isticek ya onları dahiliyeye gidip istesem gebelik olarak değil normal olarak yaptırabilir miyim acaba sigorta ödesin diye yada sağlık ocağında yapılıyor mu kan idrar fln hiç bilgim yok siz nasıl ilerlediniz yaptıranlar

Canım doktor demiş zaten aksi bi sey olsa söylerdi ara kanamalar doktor kontrolunde normal kabul ediliyor bazı kişilerin 9 ay boyunca olabiliyormus doktor demişti. Bende daha önce dış gebelik geçirdim ama doktor bana söylemedi progestan falan cuma kontrolum var sorucam ben de merak ettim

çok teşekkür ederim. normalde de çok evhamlı biriydim zaten gebelik ekstra kafayı yedirtiyormuş insana. biraz rahatlamam lazımmmm

benim de durumum aynı. doğum teminatım da var üstelik ama ilk 5 ay karşılamıyor niyeyse :) doktorunuzdan rica edin, tanı bölümünü gebelik olarak girmezse sigorta karşılıyor. bu sebeple ben diğer branşlara gitmem gerektiğinde doktordan rica ediyorum gebelikten alakasız bir tanı giriyor.

Kızlar selaam kontrolden geliyorum. Bugün 5+0 ım kontrole gittim keseyi gördüükk 8 mm. Doktor her şey yolunda dedi. 3 cm lik kistim vardı o da duruyormuş doktor 3. ayda erir dedi. Haftaya Perşembe ya da Cuma kalp atışı için gel dedi. Yalnız yolk kesesiyle ilgili bir şey demedi onun da görünmesi gerekiyor muydu acaba?

Doktora ağrılarımı sordum bıçak saplanmasi gibi ağrı normal dedi. Rahmin genişlediği için ağrıyor dedi.
Bir de ilişkiyi sordum çok sık olmasın ama 4-5 günde bir olabilir dedi.

Haftaya da tetkiklerim yapılacak şu an sadece folik asite devam ediyorum.

denizzehra 5+0 kese göründü 8 mm günceller misin?

Ay iyi oldu söylediğiniz rica edicem ben de boşuna ödemek istemiyorum çünkü çok teşekkürler

Gözün aydın canım darısı bize inşallah

Canım ben de dün 5+0da keseyi gördüm yolk hakkında birşey demedi benim kesem daha küçüktü ama belki o yüzdendir

kendimizi nasıl ekliyoruz buraya? sitede daha yeniyim kusura bakmayın :) sat: 27 temmuz.

Canım ben de cumartesi 5+1 de doktora gidicem kese görmek için gözün aydın karından mı gördü yoksa vajinal mi baktı?

Bende ilk dozu ağızdan aldım ama halsizlik yapıyor baya sanırım. Öteki türlü de deneyeceğim. Kuru bitene kadar devam edeyim öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…