- 27 Aralık 2024
- 339
- 258
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.061
Canım doktor demiş zaten aksi bi sey olsa söylerdi ara kanamalar doktor kontrolunde normal kabul ediliyor bazı kişilerin 9 ay boyunca olabiliyormus doktor demişti. Bende daha önce dış gebelik geçirdim ama doktor bana söylemedi progestan falan cuma kontrolum var sorucam ben de merak ettim7+2 deyiz, bebiş 1cm olmuş
6 + 2’de kalp atışı duymuştum
Bugün uyandığımda lekelenme oldu korkup hemen doktora gittim kalp atışını dinledik her şeyin yolunda olduğunu söyledi
Ama doktordan çıktıktan sonra bir günlük ped dolusu kanamam oldu beklemeye devam edicez korkma dedi progestan en baştan beri kullanıyorum günde 3 tane daha önceki dış gebelikten dolayı
Ekstra ecoprin ve tiroit için ilaç da ve vitamin de kullanıyorum
Doktor korkma her şey yolunda dedi ama ben korkmadan edemiyorum
çok teşekkür ederim. normalde de çok evhamlı biriydim zaten gebelik ekstra kafayı yedirtiyormuş insana. biraz rahatlamam lazımmmmHayırlı olsun canım çok sevindim. Kesenin şekli değilde ultrasondan hangi açıdan bakıldığına göre şekli daha farklı görünür diye biliyorum. Bence şekline hiç takılma kalp atışı varsa ve doktor sağlıklı dediyse gönlünü ferah tut
benim de durumum aynı. doğum teminatım da var üstelik ama ilk 5 ay karşılamıyor niyeyse :) doktorunuzdan rica edin, tanı bölümünü gebelik olarak girmezse sigorta karşılıyor. bu sebeple ben diğer branşlara gitmem gerektiğinde doktordan rica ediyorum gebelikten alakasız bir tanı giriyor.Kızlar bi şey sorucam şimdi benim özel sigortam var ama doğum teminatı almadım o yüzden gebeliği karşılamıyor kadın doğum bazı testler isticek ya onları dahiliyeye gidip istesem gebelik olarak değil normal olarak yaptırabilir miyim acaba sigorta ödesin diye yada sağlık ocağında yapılıyor mu kan idrar fln hiç bilgim yok siz nasıl ilerlediniz yaptıranlar
Deneyeyim teşekkür ederimBen ilk başta tuzlu kraker yedim kesti daha sonra şiddeti artınca o da kesmedi sonra yeşil elmaya başladım şimdilik iyi midemi bastırıyor
Elma iyi geliyormuş deneyebilirsinizDeneyeyim teşekkür ederimLeblebi de denemeyi düşünüyorum bakalım o bastıracak mı
Ay iyi oldu söylediğiniz rica edicem ben de boşuna ödemek istemiyorum çünkü çok teşekkürlerbenim de durumum aynı. doğum teminatım da var üstelik ama ilk 5 ay karşılamıyor niyeyse :) doktorunuzdan rica edin, tanı bölümünü gebelik olarak girmezse sigorta karşılıyor. bu sebeple ben diğer branşlara gitmem gerektiğinde doktordan rica ediyorum gebelikten alakasız bir tanı giriyor.
Gözün aydın canım darısı bize inşallahKızlar selaam kontrolden geliyorum. Bugün 5+0 ım kontrole gittim keseyi gördüükk 8 mm. Doktor her şey yolunda dedi. 3 cm lik kistim vardı o da duruyormuş doktor 3. ayda erir dedi. Haftaya Perşembe ya da Cuma kalp atışı için gel dedi. Yalnız yolk kesesiyle ilgili bir şey demedi onun da görünmesi gerekiyor muydu acaba?
Doktora ağrılarımı sordum bıçak saplanmasi gibi ağrı normal dedi. Rahmin genişlediği için ağrıyor dedi.
Bir de ilişkiyi sordum çok sık olmasın ama 4-5 günde bir olabilir dedi.
Haftaya da tetkiklerim yapılacak şu an sadece folik asite devam ediyorum.
denizzehra 5+0 kese göründü 8 mm günceller misin?
Canım ben de dün 5+0da keseyi gördüm yolk hakkında birşey demedi benim kesem daha küçüktü ama belki o yüzdendirKızlar selaam kontrolden geliyorum. Bugün 5+0 ım kontrole gittim keseyi gördüükk 8 mm. Doktor her şey yolunda dedi. 3 cm lik kistim vardı o da duruyormuş doktor 3. ayda erir dedi. Haftaya Perşembe ya da Cuma kalp atışı için gel dedi. Yalnız yolk kesesiyle ilgili bir şey demedi onun da görünmesi gerekiyor muydu acaba?
Doktora ağrılarımı sordum bıçak saplanmasi gibi ağrı normal dedi. Rahmin genişlediği için ağrıyor dedi.
kendimizi nasıl ekliyoruz buraya? sitede daha yeniyim kusura bakmayın :) sat: 27 temmuz.Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3644059
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI
ÇOCUKSAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ
CİNSİYETCİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN ADI denizzehra 39 1 14 temmuz 6+1 6+1 21 nisan nilnc 32 1 9 ağustos Kediseversarisin 34 1 31 temmuz 5+1 Çilekkokusu90 35 5-1 7 ağustos 5+1 14 mart Malones 26 1 12 ağustos 5+0 19 mayıs Life Lover 30 1 28 temmuz 5+0 5+5 elephant11 30 1 10 ağustos 17 mayıs Gizemli12345 35 2-1 24 temmuz 5+6 5+6 1 mayıs Sehla0716 27 1 3 ağustos 10 mayıs mmrr8 32 1 1 ağustos 6+1 ddd7 33 2-1 18 ağustos kumandapili 29 1 17 temmuz 6+1 dahaçokerken 26 1 6 ağustos 5+0 12 mayıs m0lak 27 1 2 ağustos 9 mayıs aslanbaslan 30 1 29 temmuz 5+2 6+3 7 mayıs mutluruh 32 1 9 ağustos 5+2 16 mayıs buklbukl 36 1 16 ağustos 22 mayıs Bayankusch 30 3 9 ağustos 4+3 16 mayıs frdszr 28 1 1 ağustos 4+6 6+3 8 mayıs maco44 26 2 31 temmuz 6+4 dckubra 29 1 20 ağustos 27 mayıs lilamint 32 3 29 temmuz 5 mayıs pamuksuzseker 29 1 13 ağustos 20 mayıs sorusormayageldim1905 29 1 19 ağustos 24 mayıs sultan 2121 33 4 28 temmuz Bunekardesim 33 1 20 ağustos 27 mayıs ebru029 30 2-1 7+4
İnsanı mahvediyorDünden beri başladı bende çok şiddetli bulantı ve kusma hiçbirşey yiyemiyor ve içemiyorum
kendimizi nasıl ekliyoruz buraya? sitede daha yeniyim kusura bakmayın :) sat: 27 temmuz.
Canım ben de cumartesi 5+1 de doktora gidicem kese görmek içinKızlar selaam kontrolden geliyorum. Bugün 5+0 ım kontrole gittim keseyi gördüükk 8 mm. Doktor her şey yolunda dedi. 3 cm lik kistim vardı o da duruyormuş doktor 3. ayda erir dedi. Haftaya Perşembe ya da Cuma kalp atışı için gel dedi. Yalnız yolk kesesiyle ilgili bir şey demedi onun da görünmesi gerekiyor muydu acaba?
Karından mı gördü canım keseyi benim de 5+1 de kese randevum var daCanım ben de dün 5+0da keseyi gördüm yolk hakkında birşey demedi benim kesem daha küçüktü ama belki o yüzdendir
Ben normalde çok rahat biriyim ama şuan ben bile çok evhamlandım. Bu sitede birbirimizi yatıştırcaz artıkçok teşekkür ederim. normalde de çok evhamlı biriydim zaten gebelik ekstra kafayı yedirtiyormuş insana. biraz rahatlamam lazımmmm
ayy evet. süreçlerimizi sağlıkla tamamlayıp bebeklerimize kavuşuruz inşallah :)Ben normalde çok rahat biriyim ama şuan ben bile çok evhamlandım. Bu sitede birbirimizi yatıştırcaz artık
Bende ilk dozu ağızdan aldım ama halsizlik yapıyor baya sanırım. Öteki türlü de deneyeceğim. Kuru bitene kadar devam edeyim öyleyseNe demek canım, progestan gerçekten güzel bir ilaç. Seni kasılmalarından ve düşük riskinden koruyor lekelenmem bitti ama doktorum önlem amaçlı kullanabilirsin bir zararı olmaz dedi ben 200 mg kapsülü vajinal olarak sabah akşam yapıyorum
Yok canım karından duydu direkt. 7+3 um saniyordum. Ultrasona 6+3 çıktı. Benim kızımda da böyle olmuştu.Vajinal ultrasonla mı duydu kalp atışını?
Siz tabloda belli olan bilgileri beni etiketleyerek yazıyorsunuz ben de sizi ekliyorum bilgilerinizikendimizi nasıl ekliyoruz buraya? sitede daha yeniyim kusura bakmayın :) sat: 27 temmuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?