Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kullanıyorum. Ama benim kanamam oldu hala daha biraz var. Kanama alanı görüyorum demedi bana. Hormanal,yorgunluktan vs olabilir dedi. Bebekte normaldi. Kalp atışını duyduk.

Kaç haftalık bebeğiniz
Son adete göre 5+5 de olmam lazım . Kese için bugun gitmem gerekiyordu ama gidemedim kendi doktorum izindeymiş . Biraz da ağırdan almak istedim belki kalp atışı da duyarım diye . Haftaya salı giderim inşallah . Progestan ı ben ağızdan hiç almadım . Fitil olarak daha etkili . Fitili kullanırken de temizliğe çok dikkat et . Ama ne kadar dikkat edersen et sonradan olan akıntıdan dolayı da tahriş oluyor alt taraf . Ben de kaşıntı da yaptı geceleri uykumu bölüyor . Fitili alınca da mutlaka uzan en az yarım saat . Ben çalışıyorum sabahları çok erken kalktığım için akşamdan 2 fitil atıyorum . Doktorum sabah akşam 1 tane de alabilirsin yoksa akşam 2 de atabilirsin demişti. Bu arada ben kanama yaşamadım , tüp bebek olduğu için kullanıyorum bunu .

Son düzenleme:
Bende ilk gebeliğimde de bunda da kullanıyorum progestan 200mg sabah akşam ağızdan alıyorum.hic fitil olarak kullanmadım.acikcasi ağızdan almak isimede geliyor müthiş kafa yapıyor,bı şişe şarap içmiş gibi oluyorum hoşuma gidiyor

Ben de alttan fitil olarak alıyorum sabah alıyorsam en az 1 saat uzanıyorum erimesi içi gece de hemen yatmadan önce yapıyorum itebildiğim yere kadar itiyorum karnımı da çok sıkmadan benim kanama alanım yok fakat adet günümde 1 buçuk gün kadar lekelenmem olmuştu bu yüzden doktorum önlem amaçlı verdi sonra da bıraktırmadı kasılmalarını ve düşük riskini önler diye ben de o yüzden kullanıyorum

Bilgilendirici olmuş elinize sağlık

Merhaba beni de etiketlermisiniz
Yaş 25
2. Çoçuğum olucak Allah nasip ederse
Sat: 21 Ağustos
Tahmini doğum ayı 28 Mayıs 2026

Kızlar İstanbul’da oturanların önerisine ihtiyacım var !
2020 yılında benim için travmatik olan bir doğum gerçekleştirdim şuan kapanan Avcılar Hospitalde şimdi 2. Hamileliğim Küçükçekmece ve civar ilçelerde Kadın Doğum Doktoru önerisi olan var mı ?
Herkesin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum

İlk çocuğunuz kaç yaşında acaba? İkinci gebelikte zorlanıyor musunuz? Benimkiler daha 1.5 yaşındalar. İlk gebeliğimde yatak döşek haldeydim. Bu sefer biraz daha dirençliyim ama çocuklarımla ilgilenmekte zorluk yaşıyorum. Evde annem yardımcı oluyor Allah'tan.

Bilgilerimi vermek istiyorum ama şu kanamayla o kadar ugraiyorum ki. Sanki her an kötü bir şey olacak gibi bebeğim şu kadarlık diyemiyorum
Dün gece benimde başıma geldi kahverengi lekeler sonrası durmuştu dün gece 4 5 damla kırmızı kan geldi çok korktum ağrım yoktu ama salı günü kontrolüm var hayırlısı olsun bakalım normal süreçtir diye düşünüyorum sakinliğimi koruyarak iyi düşünerek sağlıklı bebeklerimizi alacağız inşallah

Benimde öyle. Tam geçti dedim. Gece kalktım pihtili kan geldi bu sefer. Anlamiyorum. Tam bitti diyorum geri geliyor. Pazartesi gideceğim doktora yeniden. Çarşamba gunu acil gittiğimde sıkıntı yok demişti ama içime sinmedi. Bu sefer profesör var bir tane çok ovduler. Ona gideceğim. Sizin kanamanin nedenini söylediler mi? Veya kanama alanı falan gördüler mi?

Bilgilerimi vermek istiyorum ama şu kanamayla o kadar ugraiyorum ki. Sanki her an kötü bir şey olacak gibi bebeğim şu kadarlık diyemiyorum
Korkmayın lütfen iyi şeyler düşünmeye çalışın (Sanki ben yapabiliyormuşum gibi) 4+6 gibi peçete pembe lekelenme geldi o an aklım gitti. Sonra iki üç gün devam edince doktor duphaston başlattı. Arada kahve arada pembe lekelenme oluyordu. 5+3te doktor çağırdı bakalım bu lekelenme nedenmiş diye. Kanama alanı görmedi demek ki yerleşme kanaması dedi. Ama her gün her gün devam etti bu. En son 6+1de akşam kıpkırmızı kanama görünce bayılacak gibi oldum. Apar topar acile gittik ben giderken en kötü ihtimali düşünerek gittim. Acildeki doktor da baktı yine kanama alanı görmedi ama duphastona devam et dedi. Dinlen vs dedi. Ben de sonra hem bebeği hem kalp atışını görmediğim için bugüne kadar çok tedirgindim çünkü lekelenme hala devam ediyordu. Şükür bugün kontrol vardı yine bir sıkıntı yokmuş ama ara ara lekelenme devam ediyor.

Merhaba herkese. Ben Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım. 7. haftadayım şu an. Tam her şey güzel gidiyor dediğim anda maalesef kanamam oldu 2 gün önce. Sadece o gün devam etti kanamam ve bitti. Şimdi sadece kahverengi geliyor. Ultrasonda bebek ve kalp atışını duyduk o gün. Zaten tüp bebek olduğu için bi dünya ilaç kullanıyordum ek olarak doktorum progestan iğne verdi. Evde ruh gibi dolaşıyorum. Sürekli bi uyku hali ve mide bulantısı. Kimseye hamileliğimi söyleyemedim. Süreç biraz daha ilerlesin istiyorum çünkü daha önce düşük yapmıştım. Kadın olmak çok zor. Hem zor bir dönemden geçiyoruz hem de kimseye halini anlatamıyorsun. Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…