- 20 Eylül 2025
- 9
- 10
- 3
- 39
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.361
Progestan ı fitil olarak kullan o zaten kanamayı durdurur inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bende Salı günü görümcem inşallah keseyi tüp bebek benimBenim bebeğim tüp bebek, ben de kullanıyorum.
ay maşallah ne güzel umut verici bir durum inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızSelam annecikler öncelikle kendimi tanıtayım :) Ben 6 yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır da klomen, femara, gonal-f lerle yumurta indüksiyonu, aşılamalar, 4 tüp bebek denemesi derken anne olmak için çabalayan biriydim :) hatta geçtiğimiz pazartesi Ankara’daydım ailemin yanında, tüp bebek tedavisine etlik şehir hastanesinde başlayacaktık. Son verdiğim kan tahlillerimde amh bakamamışlar kanım yetersiz gelmiş tekrar kan vermemi istemişlerdi. Eşim sperm örneği verecekti ben de kan verecektim. Yurtdışından tatilden dönmüştük adetim birkaç gün gecikmişti. Daha önce de yurtdışında tatildeyken 10 gün gecikmişti hatta eczaneden idrar testi alıp yapmıştım negatifti. Kesin öyledir yeme içme düzenim değişti gezerken çok aktiftik her gün kaç bin adım attık ondan olmuştur diye düşünüyorum ama bi yandan da zaten kan vericem doktora söyleyeyim de betahcg de baksın diye düşündüm. Doktorla konuşurken de durumu anlattım o da beta da istedi. Derken birkaç saate sonuç çıktı ben laboratuvardaki hanımefendiden öğrendim güzel haberi. 2809 beta hcg ile. Öğleden sonra doktora gittim hemen. Doktorum ultrasona aldı. 5 haftayla uyumlu kesemiz var rahime tutunmuş yeri çok güzel çok da sağlıklı görünüyor dedi. 7. Haftada kalp atışını duymak için tekrar doktora muayene olmamı söyledi.
Benimde 21 mayıs görunuyor ama sezeryan olacagı için daha erken olabilirMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3644059
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI
ÇOCUKSAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ
CİNSİYETCİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN ADI denizzehra 39 1 14 temmuz 6+1 6+1 21 nisan nilnc 32 1 9 ağustos 4+5 Kediseversarisin 34 1 31 temmuz 5+1 Çilekkokusu90 35 5-1 7 ağustos 5+1 6+0 14 mart Malones 26 1 12 ağustos 5+0 19 mayıs Life Lover 30 1 28 temmuz 5+0 5+5 elephant11 30 1 10 ağustos 5+5 17 mayıs Gizemli12345 35 2-1 24 temmuz 5+6 5+6 1 mayıs Sehla0716 27 1 3 ağustos 10 mayıs mmrr8 32 1 1 ağustos 6+1 ddd7 33 2-1 18 ağustos kumandapili 29 1 17 temmuz 6+1 dahaçokerken 26 1 6 ağustos 5+0 12 mayıs m0lak 27 1 2 ağustos 9 mayıs aslanbaslan 30 1 29 temmuz 5+2 6+3 7 mayıs mutluruh 32 1 9 ağustos 5+2 16 mayıs buklbukl 36 1 16 ağustos 4+6 22 mayıs Bayankusch 30 3 9 ağustos 4+3 16 mayıs frdszr 28 1 1 ağustos 4+6 6+3 8 mayıs maco44 26 2 31 temmuz 6+4 dckubra 29 1 20 ağustos 27 mayıs lilamint 32 3 29 temmuz 5 mayıs pamuksuzseker 29 1 13 ağustos 5+0 20 mayıs sorusormayageldim1905 29 1 19 ağustos 24 mayıs sultan 2121 33 4 28 temmuz Bunekardesim 33 1 20 ağustos 27 mayıs ebru029 30 2-1 27 temmuz 7+4 leylosthecat 27 1 27 temmuz 5+2 6+2 3 mayıs Seaslug 35 2 13 ağustos 21 mayıs prmhnm 31 2 28 temmuz 5+2 7+2 4 mayıs Melkit 26 1 16 ağustos 22 mayıs jesmileyy 29 1 1 ağustos 5+2 6+3 10 mayıs knickerbockerbande 36 2 4 ağustos 6+2 beray1 33 1 19 ağustos cicekyufka 25 2 21 ağustos 28 mayıs glyfrcn 31 1 19 ağustos kupcan 31 2 14 temmuz 6+4 6+4
İlk çocuğum 5 yaşında anaokuluna verdim en azından biraz dinlenme şansım oluyor sizin çok küçükmüş çocuklar Allah kolaylık versin ilk 3 ay halsizlik olmuştu yine öyle olacak sanırım çok şükür bulantım olmuyor benimde annem evde yürüme güçlüğü var pek birşey yapamasa da varlığı yeter dayan biraz 3 aydan sonra daha iyi olacaksın inşallahİlk çocuğunuz kaç yaşında acaba? İkinci gebelikte zorlanıyor musunuz? Benimkiler daha 1.5 yaşındalar. İlk gebeliğimde yatak döşek haldeydim. Bu sefer biraz daha dirençliyim ama çocuklarımla ilgilenmekte zorluk yaşıyorum. Evde annem yardımcı oluyor Allah'tan.
Sizinle aynı durumdayım iki düşüğüm var önceden ve şuan krndime bile hamileyim diyemiyorum yine kaybedersem diye o fitilin her akıntısına kanama mı diye koşuyorumMerhaba herkese. Ben Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım. 7. haftadayım şu an. Tam her şey güzel gidiyor dediğim anda maalesef kanamam oldu 2 gün önce. Sadece o gün devam etti kanamam ve bitti. Şimdi sadece kahverengi geliyor. Ultrasonda bebek ve kalp atışını duyduk o gün. Zaten tüp bebek olduğu için bi dünya ilaç kullanıyordum ek olarak doktorum progestan iğne verdi. Evde ruh gibi dolaşıyorum. Sürekli bi uyku hali ve mide bulantısı. Kimseye hamileliğimi söyleyemedim. Süreç biraz daha ilerlesin istiyorum çünkü daha önce düşük yapmıştım. Kadın olmak çok zor. Hem zor bir dönemden geçiyoruz hem de kimseye halini anlatamıyorsun. Sizde durumlar nasıl?
Ben de tüp bebekle hamileyim ve sizi hatırladım isminizdenSelam annecikler öncelikle kendimi tanıtayım :) Ben 6 yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır da klomen, femara, gonal-f lerle yumurta indüksiyonu, aşılamalar, 4 tüp bebek denemesi derken anne olmak için çabalayan biriydim :) hatta geçtiğimiz pazartesi Ankara’daydım ailemin yanında, tüp bebek tedavisine etlik şehir hastanesinde başlayacaktık. Son verdiğim kan tahlillerimde amh bakamamışlar kanım yetersiz gelmiş tekrar kan vermemi istemişlerdi. Eşim sperm örneği verecekti ben de kan verecektim. Yurtdışından tatilden dönmüştük adetim birkaç gün gecikmişti. Daha önce de yurtdışında tatildeyken 10 gün gecikmişti hatta eczaneden idrar testi alıp yapmıştım negatifti. Kesin öyledir yeme içme düzenim değişti gezerken çok aktiftik her gün kaç bin adım attık ondan olmuştur diye düşünüyorum ama bi yandan da zaten kan vericem doktora söyleyeyim de betahcg de baksın diye düşündüm. Doktorla konuşurken de durumu anlattım o da beta da istedi. Derken birkaç saate sonuç çıktı ben laboratuvardaki hanımefendiden öğrendim güzel haberi. 2809 beta hcg ile. Öğleden sonra doktora gittim hemen. Doktorum ultrasona aldı. 5 haftayla uyumlu kesemiz var rahime tutunmuş yeri çok güzel çok da sağlıklı görünüyor dedi. 7. Haftada kalp atışını duymak için tekrar doktora muayene olmamı söyledi.
maşallah allah bağışlasın ikiz çocuklarınız mı varİlk çocuğunuz kaç yaşında acaba? İkinci gebelikte zorlanıyor musunuz? Benimkiler daha 1.5 yaşındalar. İlk gebeliğimde yatak döşek haldeydim. Bu sefer biraz daha dirençliyim ama çocuklarımla ilgilenmekte zorluk yaşıyorum. Evde annem yardımcı oluyor Allah'tan.
Merhaba. Benim de idrarda lökosit +2 çıktı yani az miktarda enf. Ama doktor ilerlememesi için tek seferlik antibiyotik içerikli bir toz verdi suya karıştırıp içtim ve meğer karnım enfeksiyondan dolayı ağrıyormuş onu içince baya azaldı. Dün kontrolüm vardı ikinci defa monurol verecekti ben de cranberry özü falan içsem olur mu dedim o da monurol yerine bellavie woman diye bir probiyotik+cranberry takviyesi verdi. Yani aslında ilk verdiği ilaçta sorunu çözdü ama tekrarlamaması için ikinciyi verdi. Siz de isterseniz bu konunun üzerine düşün kendi kendine geçmiyor idrar yolu enfeksiyonuHerkese merahaba7+0 olduk bizee bugün. Geçenlerde kan ve idrar sonuçlarım çıktı. İdrarda enfeksiyon göründü. Başlangıç gibi az olduğundan doktorum ilçaç vs başlamadı. Var mı acaba yaşayan tavsiye vericek olacak? Birdahaki randevum da 10 +6 olacağız inşallah ozaman tekrar bakacağız :/
Merhaba hayırlı olsunHerkese merahaba7+0 olduk bizee bugün. Geçenlerde kan ve idrar sonuçlarım çıktı. İdrarda enfeksiyon göründü. Başlangıç gibi az olduğundan doktorum ilçaç vs başlamadı. Var mı acaba yaşayan tavsiye vericek olacak? Birdahaki randevum da 10 +6 olacağız inşallah ozaman tekrar bakacağız :/
Evet benim de gogus hassasiyetim cok dalgali, geliyor gidiyor korkmayinKızlar 5+6 yım. Göğüslerim biraz dolgun gibiydi ucu arada sızlıyordu ama 2 gündür epey azaldı. Çok hafif bulantı hissediyorum. Yorgunluk var bi de. Keseyi görmüştüm tam 5 te. Ama göğüs hassasiyeti azalınca korktum. Böyle olan var mı? Yolunda mıdır herşey
Çok teşekkür ederim cevap için sağolunEvet benim de gogus hassasiyetim cok dalgali, geliyor gidiyor korkmayindun doktordayim, bir sorun olmadigini soyledi
Benim doktorum da günde 2 2,5 lt su içmemi ve hijyene dikkat etmem dışında bşy önermedi. Ben birde günlük ped kullanıuordum onu kullanmamamı söyledi. Bende ağrı sızı yanma vs hiç bşy yok sadece hafif sarımsı bi akıntım oluyor ama gözlemlerime göre azaldı. Benim değerim 8 çıkmıştı. En iyisi bu hafta tekrar kültür vereyim. Randevuma nerrdeyse 1 ay var çünkü çok zaman girmesin araya. Teşekkür ediyorumMerhaba. Benim de idrarda lökosit +2 çıktı yani az miktarda enf. Ama doktor ilerlememesi için tek seferlik antibiyotik içerikli bir toz verdi suya karıştırıp içtim ve meğer karnım enfeksiyondan dolayı ağrıyormuş onu içince baya azaldı. Dün kontrolüm vardı ikinci defa monurol verecekti ben de cranberry özü falan içsem olur mu dedim o da monurol yerine bellavie woman diye bir probiyotik+cranberry takviyesi verdi. Yani aslında ilk verdiği ilaçta sorunu çözdü ama tekrarlamaması için ikinciyi verdi. Siz de isterseniz bu konunun üzerine düşün kendi kendine geçmiyor idrar yolu enfeksiyonu
Evet ben geçen sene de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok şiddetliydi. Bunda var mı yok mu anlamamıştım herhangi bir sıkıntı yoktu. Karnım da hamilelik belirtisi zannediyordum. Hala var karın ağrım ama ilacı içtiğim günün ertesi gününden itibaren çok azaldıBenim doktorum da günde 2 2,5 lt su içmemi ve hijyene dikkat etmem dışında bşy önermedi. Ben birde günlük ped kullanıuordum onu kullanmamamı söyledi. Bende ağrı sızı yanma vs hiç bşy yok sadece hafif sarımsı bi akıntım oluyor ama gözlemlerime göre azaldı. Benim değerim 8 çıkmıştı. En iyisi bu hafta tekrar kültür vereyim. Randevuma nerrdeyse 1 ay var çünkü çok zaman girmesin araya. Teşekkür ediyorum
Çok geçmiş olsunSelam kızlar hastaneden yazıyorum bugün yatışımı yaptılar kusma bulantı 3 gündür tek lokma bişey yemedim sabahta kötüleşince gözümü hastanede açtım bana dua edermisiniz lütfen
Geçmiş olsun canım aynı bendede tansiyon yerlerde sadece su içiyorum onuda 5 dakika sonra geri çəkarıyorum çok kötüyümÇok geçmiş olsunDün gece de bana serum takıldı ve bitmesine yakın baygınlık geçirdim. Tansiyonum 9-6 çıktı ama gündüzünde normaldi. İlk defa böyle bir şey yaşadım ellerim bacaklarım tamamen hissizleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?