- 26 Nisan 2025
- 171
- 214
- 18
- 34
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.601
Ben de senin adına çok sevindim.Canım ben de bugün gittim 7+5'im ultrasonda 7+5 kalp atışını dinletti her şey güzel dedi ölçümleri vs. Ufak bir kamama alanım var yerleşme sırasında oluşmuş olabilir dedi progestan kullanıyordum zaten ona devam etmemi söyledi, TSH 2.97 çıkmış onunla ilgili dahiliye doktoruna randevu alacağım bakalım büyük bir sorunum yok çok şükür senin adına da çok sevindimm
Ahahaha yalnız değilmişim.benim ikinci gebeliğim ilkini Haziran ayında kürtaj oldum 6.haftada. onda aşırı evhamliydim bişey oldumu olacakmi en sonunda oldu.bu sefer daha rahatım daha pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bir hafta doktora gitmedim mi gidip bebeği görmek için sebep arıyorum kafada kuruyorum.girunce rahatlıyorumher gün ultrasona gir deseler tamam derim yani hiç üşenmem her gün hastaneye giderim. sürekli bi bahaneyle kontrole gidesim geliyor her şeyin iyi olduğundan emin olmak için :/
çok üzüldüm kaybınız için.Ahahaha yalnız değilmişim.benim ikinci gebeliğim ilkini Haziran ayında kürtaj oldum 6.haftada. onda aşırı evhamliydim bişey oldumu olacakmi en sonunda oldu.bu sefer daha rahatım daha pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bir hafta doktora gitmedim mi gidip bebeği görmek için sebep arıyorum kafada kuruyorum.girunce rahatlıyorum
Folik asite başlatıyor doktorTSH hormonu 2.97 gibi çıkanlar ne yaptılar kaç gün sonra doktora gittiler, doktor ilaç mı başlıyor acaba bebeğin beyin ve sinir gelişimi için 2.5 altında olması gerekiyormuş bir tık endişelendim yorumlarınızı bekliyorum7+5'im bu arada
Hiiiç yok ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı ne halsizlik ne mide bulantıs iştah isştahsızlık hiçbi şey yokAaayy çok heyecanlıİnşallah ben de pazartesi görürüm Belirtilerin var mı hiiçç
Ben gebelik öncesinden beri kullanıyorum folik asit tiroid hormonu için ekstra tiroid ilacı vermedi mi sizeFolik asite başlatıyor doktor
Anladım tiroid rahatsızlığım olmadığından olabilir tiroid ilacı ya da başka ilaç vermedi ancak benim bitmek bilmeyen akıntılar lekeler olduğundan progestan yazdı sonradanBen gebelik öncesinden beri kullanıyorum folik asit tiroid hormonu için ekstra tiroid ilacı vermedi mi size
Allahtan ümit kesilmez son dakikaya kadar moralini bozmamaya çalış bebek yinede güçlü demekki anneyi bırakmadan büyümeye devam ediyor bol bol dinlen moralini yüksek tutacak şeylerle ilgilen bu süreçteKızlar bugün doktor hiç iyi haber vermedi moralim sıfıra indi. Geçen hafta 6mm olan kese bugün sadece 3mm büyümüş göründü. Bebek 1.2mm dedi. 8+3 olmasına rağmen kesede bebekte çok küçük. Doktor kesenin yavaş büyüdüğünü ve 50% şansımın olduğunu söyledi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Fetal dna yaptıracağım cuma günü kan vereceğim inşallahsen ne düşünüyorsun
Al benden de o kadarHiiiç yok ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı ne halsizlik ne mide bulantıs iştah isştahsızlık hiçbi şey yoksende durumlar nasıl?
Benim yaştan dolayı riskli gebelik o yüzden bana gerekli ayrıntılı test senin belki ihtiyacın olmayabilir ama senin kararın tabiki istersen de yaptırabilirsinBen de Fetal DNA düşünüyordum ama biz özel bir hastanenin doğum paketini satın aldık
Onda ikili tarama var
Şu an 8+2 yim
Daha doktorumla ayrıntılı konuşmadım
Pakette var diye ikili tarama mı yaptırın der yoksa ekstradan Fetal DNA mı yaptırın der bilmiyorum
Maşallah inşallah böyle devam eder zaten hamile kalmaya çalışırken yeterince kan gözyaşı ve ter döktük hamilelik de doğum da sonrası da çok kolay geçer bizim içinAl benden de o kadaruyku yorgunluk var da o okuldan gelince hep oluyordu özel bi durum değil
Yaaaa inşallah inşallah, Rabbim bize bu süreci keyifle yaşamayı nasip etsinMaşallah inşallah böyle devam eder zaten hamile kalmaya çalışırken yeterince kan gözyaşı ve ter döktük hamilelik de doğum da sonrası da çok kolay geçer bizim için
Merhaba, benim sağlık ocağında tsh 2.44 çıkmıştı. Doktor tahlili tekrarlamak istedi 2.5 üzerindeyse hemen ilaç başlamamız lazım dedi. Tiroidlere baktı ultrasonla sorun yok dedi. Şimdi 2.12 çıktı ikinci tahlilde, ilaç vermeyecek diye düşünüyorum. Ben zaten iyot tablet ve folik asit kullanıyordum. Belki ikisini de içeren tek bir ilaç veririm demişti. Henüz görüşemedimTSH hormonu 2.97 gibi çıkanlar ne yaptılar kaç gün sonra doktora gittiler, doktor ilaç mı başlıyor acaba bebeğin beyin ve sinir gelişimi için 2.5 altında olması gerekiyormuş bir tık endişelendim yorumlarınızı bekliyorum7+5'im bu arada
Bu arada şu an ilaç vermese bile gebelikte aralıklarla tirodinizi kontrol edeceğiz çok önemli dedi. Bence dahiliye ya da endokrinoloji ile en kısa sürede görüşünTSH hormonu 2.97 gibi çıkanlar ne yaptılar kaç gün sonra doktora gittiler, doktor ilaç mı başlıyor acaba bebeğin beyin ve sinir gelişimi için 2.5 altında olması gerekiyormuş bir tık endişelendim yorumlarınızı bekliyorum7+5'im bu arada
Gebeliği düşünmemek diye bir şey yok bence. Her gün kendini hatırlatıyorofff kaygılarla nasıl başa çıkıyorsunuz? hep kötü bir şey mi olacak diye endişeleniyorum... ilk gebeliğim, kötü bir tecrübem de yok şükürler olsun. beynimi başka şeylerle meşgul etmem ve gebeliği düşünmemem lazımmmm bana yardım edinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?