- 21 Ekim 2021
- 916
- 520
- 53
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.561
3 ekimde benim muayne günüm.Ama bu durum canımı sıkmaya başladıkorkuyorum
Canım benimde negatif çıktı doktor eşime de baktırdı onun pozitif çıkınca tamam o zaman dedi bebek doğduktan sonra sağlık ocağında bebekle beraber yaptırırsın dedi ama sen diğer doktlrada bi sor tabi bana da yazar mısın benimde kafama takılmıştı bu durum
Bende de geçen hafta biraz mide hassasiyeti vardı ama geçti. Şuan hiç belirtim yok doktor randevum da 8 Ekim'de. O güne kadar acaba birşey mi oldu diye kendimi yiyeceğim sanırım.Sanırım sizinle benzer şeyler yaşıyoruz
Transferin ilk haftası bariz belirtirdim netti,daha sonra hiç birşeyim kalmadı.Hcg sonucum yüksek gediği için ikinci kanı da istemedi doktorum.Yani hamile olduğumu dahi unutuyorum o derece belirti yok.Ara sıra uykum oluyor oda neden bilmiyorum.Psikolojik olarak rahatladığım için mi yoksa gebelikten mi bilinmez.
İnşallah öyledirKötü düşünmeyin lütfen, herkes illa belirti yaşayacak diye bi durum yok. Belli ki bizim bebişler annelerini yormayacak ne güzelBol bol dua edin
Hamile degil iken daha çok belirtilerimiz vardı degil mi ?Benim tek belirtim yorgunluk idi hala da öyle, bir kere midem bulandı sadece o da hemen geçti belki gebelikten bile değildi midem bozulmuştu dümdüz
Benim transferin 2.günü hafif karnımda sancıya benzer bişiler olmuştu ama çok hafif.5.gün gece çok ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadım döndüm durdum.6.gün sadece adet sancısıydı ama sanki her an sökülecek gibi.Bende de geçen hafta biraz mide hassasiyeti vardı ama geçti. Şuan hiç belirtim yok doktor randevum da 8 Ekim'de. O güne kadar acaba birşey mi oldu diye kendimi yiyeceğim sanırım.
Sadece vajinamin üst kısmında sağ yumurtalığıma doğru bir pıt pıt atma hissi var. Bunu hamileliğimin 5.haftasindan beri yaklaşık hissediyorum.
Aaaaynen öyle, Rabbim dualarımızı kabul etti. Bizi ganimetlerinden evlat haberi ile müjdeledi, bundan sonraki sürecimizi kolaylıkla, afiyetle, sağlıkla nasip edecek inşallahİnşallah öyledirbende bi yandan kendi kendime öyle söyleniyorum
Bu zamana kadar çok acılar çektim rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürecek herhalde diyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırız,hepimizde
Tüm bekleyenler
Bende de tam özel bölgemin üstünde ara ara batmalar oluyor ama inanın bu süreçte neyi ne zaman yaşadığımı unuttuğum için önceden var mıydı yok muydu hatırlamıyorumBende de geçen hafta biraz mide hassasiyeti vardı ama geçti. Şuan hiç belirtim yok doktor randevum da 8 Ekim'de. O güne kadar acaba birşey mi oldu diye kendimi yiyeceğim sanırım.
Sadece vajinamin üst kısmında sağ yumurtalığıma doğru bir pıt pıt atma hissi var. Bunu hamileliğimin 5.haftasindan beri yaklaşık hissediyorum.
İçinizi ferah tutun inşallah bebekler bizimledir. Ben 3 defa verdim hatta buraya da yazmıştım değerler sadece gereksiz stresimi artırdı. Hatta kimyasal olduğuna o kadar inandım ki yeni taşındığımiz evde eşyaları eşimle kurup üstüne de kızıma saatlerce okul alışverişi yaptım.Benim transferin 2.günü hafif karnımda sancıya benzer bişiler olmuştu ama çok hafif.5.gün gece çok ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadım döndüm durdum.6.gün sadece adet sancısıydı ama sanki her an sökülecek gibi.
Sonra hepsi geçti,sadece sabahları erken saatte midem kazınır gibi açlık hissediyorum başka yok.inşallah güzel sonuçlara ulaşırız.ben tek sefer kan verdim
İkinciye versem belki bu kadar şüpheci olmazdım
Haha benim de kafam sarhoş gibi herşeyi tam hatırlamıyorum ama bu pıt pıt atma hissini çok bariz hissediyorum. Sanırım bebeğe giden damarda kan akışı artıyormuş. O yüzden o kısımda farklı bir his oluşuyor.Bende de tam özel bölgemin üstünde ara ara batmalar oluyor ama inanın bu süreçte neyi ne zaman yaşadığımı unuttuğum için önceden var mıydı yok muydu hatırlamıyorum
Sağol canım ben de doğum sonrası yaptırırım diye düşündümSordum canım doktora 24. haftadan itibaren yaptıracaksan yaptır dedi
Tetanoz aşısı da o zaman yapılıyormuş
Şu an önermedi
24. haftadan itibaren de yaptırmam muhtemelen
Kızlar bende aynıyım merak etmeyin bulantısız güzel bir hamilelik geçecek demekki transferim sizinle aynı benimde perşembe günü ilk kontrolüm
kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür kalp atımı da vardıEvet sizi de hatırlıyorumBen de öyle diyorum, bebişlerim beni hiç yormayacak belli ki çok keyifli sağlıkkı geçecek sürecim diyorum. Ama zorlu yollardan geçip kavuşunca insan bi tepki bi şey bekliyor haliyle
Yaaa çok sevindim maşallahkızlar bugün keseyi gördüm çok şükür kalp atımı da vardı
Geldim şimdi kontrolden kese de kalp atımı da görüldü her şey iyi görünüyor dedi doktor. Ben de inanamadım hiç hamile gibi değilim inşallah böyle rahat devam ederKontrolünüz saat kaçta ? Sıfır belirti yaşıyorum,bende iki gündür çok korkuyorum.
Ters giden birseyler mi var neden böyle bilmiyorum.
Evet söyledim normal dedi doktorlar da bellirti dinlemekten sıkılmış heralde çok sallamadıYaaa çok sevindim maşallahpeki konuştunuz mu hiç belirtim yok vs gibi
Direk kadın doğum gittim muayene oldum 4+5 haftalıgım 2 kese göründüHiiç kötü düşünme, benim adetim 2 gün geçmişti 172 idi buradan bir arkadaşın aynı tarihte 5000dideğişiyor o kişiden kişiye, seninki haftayla uyumlu bence 4 hafta artı iki gün falan olmuş oluyor en kötü, benim referans kağıdımda 4-5 hafta arası en düşük 100 ve en fazla 5.000 diyor
Çok şükür güzel bi sebep inşallah, Rabbim hep böyle sağlıklı sebepler nasip etsinHaha benim de kafam sarhoş gibi herşeyi tam hatırlamıyorum ama bu pıt pıt atma hissini çok bariz hissediyorum. Sanırım bebeğe giden damarda kan akışı artıyormuş. O yüzden o kısımda farklı bir his oluşuyor.
Yaaaaa aaaayyy ne güzel ne duygusalkızlar bugün keseyi gördüm çok şükür kalp atımı da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?