Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman ben de hemen gideyim ertelemeden çok teşekkür ederimm

Kızlar bir kaç gündür arada böyle arada regl olacakmışım gibi bir his geliyor, kanamam oldu sanıyorum ama sadece normal akıntı. Henüz herhangi bir kanamam olmadı ama sürekli olmuş gibi hissedip tuvalete koşuyorum. Benim gibi olan var mı? Normal mi bu? 5+4’üm. Doktor kalp atışı için haftaya çağırdı, henüz doktora da soramadım o yüzden

Ben de 6+0 ım 2-3 gündür ben de regl olacak gibi ağrı hissediyorum ara ara. Daha önce batma saplanma oluyordu bu yeni başladı. Kanama olmadığı sürece endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ben rahmimizde pek çok değişiklik oluyor sonuçta belirtiler de değişecektir. Yarın kontrolüm var doktora sorar buraya da yazarim.

Normal canım rahim genişliyor ilk haftalarda oluyormuş kasık ağrısı

Çoook teşekkür ederim, evet çok sevinirim

Canım ben 4+4te kese görmeye gittim 6+0da da kalp atışı için çağırdı doktorum, ilk gittiğimde bana bu dönemde regl olacakmışsın ağrıları olur çok normal rahim genişliyor endişe edilecek bişey yok diye baştan uyardı benim de oluyor ara ara ama rahatım

Çoook teşekkür ederim, doktor da söylediyse içim tamamen rahatladı şu an

Merhaba inşallah bende mayıs annesi olacağım sat 13 ağustos salı günü 5+5 de bebeği gördük kan sulandırıcı iğneye başladık. Nisan ayında yedi haftalıkken bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj olmuştum. Aranızda iğne kullanan var mı acaba?

Ben kullanıyorum canım oksapar 0.4

Kızlar 5+5te keseyi gördüm. Sağ tarafta kese var. Sol tarafta ise yumurta kadar kist var. Doktor 4 cm kadar yaklaşık dedi. Sorun olmaz değil mi, korkuyorum.

Yaaa desteğinize ihtiyacım var kizlar.gece uyandım bir baktım kahverengi leke gelmiş.bugun normalde regl günüm ondanmi yoksa dün eşimle birliktelik oldu ondanmi bilmiyorum ama korkuyorum.doktoruma yazdım kahverengi beklemiş kan endişe etme dedi ama yinede huzursuzum

Hiç yorumunuz yokmu arkadaşlar

sanırım en çok da burada okuduğum olumsuz hikayelerden etkileniyorum

benim de sürecim benzerdi, 5+2de kese göründü ama bebek yoktu. bir hafta sonra 6+2de gittik bebeği gördük... sonra kanamam oldu progestan kullandım geçti. sabırla bekleyin lütfen stres yapmayın. inşallah sağlıklı bir gebeliktir tutunur anneciğine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…