Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

offf kaygılarla nasıl başa çıkıyorsunuz? hep kötü bir şey mi olacak diye endişeleniyorum... ilk gebeliğim, kötü bir tecrübem de yok şükürler olsun. beynimi başka şeylerle meşgul etmem ve gebeliği düşünmemem lazımmmm bana yardım edinnn...

Başa çıkamıyoruz maalesef,ağrımız yok diye keyif yapacağımıza
Kendimize sıkıntı arıyoruz,belirti yok kötü birseyler mi var düşüncesi aklımızdan çıkmıyor

Başa çıkamıyoruz maalesef,ağrımız yok diye keyif yapacağımıza
Kendimize sıkıntı arıyoruz,belirti yok kötü birseyler mi var düşüncesi aklımızdan çıkmıyor
her gün ultrasona gir deseler tamam derim yani hiç üşenmem her gün hastaneye giderim. sürekli bi bahaneyle kontrole gidesim geliyor her şeyin iyi olduğundan emin olmak için :/

her gün ultrasona gir deseler tamam derim yani hiç üşenmem her gün hastaneye giderim. sürekli bi bahaneyle kontrole gidesim geliyor her şeyin iyi olduğundan emin olmak için :/
Bugün aynı duygulardayım,3 ekime kadar nasıl beklerim bilemiyorum
Ansızın çıkıp gitmemek için kendimi zor tutuyorum

Merhaba kızlar ben de 7+1 ile aranızdayım. Keseyi ilk 5+2'de görmüştük. Yaşım 35 ve ilk çocuğumuz olacak. Eşim dahiliye uzmanı, endokrinoloji asistanı. Yanlış bir şey olsa söyler düşüncesi ile ben süreci elimden geldiğince rahat geçirmeye çalışıyorum Lütfen rahat olun. Bedenizdeki değişiklikleri keyfini çıkarın. Belki evde, bir sorun olsa hemen bana yardımcı olabilecek biri olduğu için, ya da yanlış bir şey yapsam söyler düşüncesi ile ben bu kadar rahatım ama, genel olarak rahat olmanın, olumsuz düşünmemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Haftaya da kalp atışları için gidicez. Bulantı kısmı bende zor geçiyor. Mutfağa giremiyorum. Yemek hazırlama düşüncesi bile bulantı yapıyor. Ama bu da geçici bir süreç diyip, hayatın böyle akışının da keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Umarım hepimiz sağlıkla, kolaylıkla bebeğimizi kucağımıza alırız

İnşallah öyledir. İnşallah bir sıkıntı yoktur da hayırla sağlıkla alırız kucağımıza

Amiiinnn,sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah Kaçıncı haftada mide bulantınız başladı ?

Pazartesi bhcg 58.8 bugün aynı saatte kan verdin 221 çıktı artış baya fazla gibi geldi böyle bir şey yaşayan var mı aranızda çoğul gebelik olabilir mi diye bir düşünmedim değil bu ay 2 kere yumurtladım çünkü

Amiiinnn,sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah Kaçıncı haftada mide bulantınız başladı ?
5'inci haftanın sonlarında başladı. Ama eşim daha tıbbi söylüyor tabi de ondan duyduğumu basitçe yazayım. Herkes aynı değil. Ben üzülünce de midesi bulanan biriyim. Regl iken karın ağrım olmaz, bulantım olur mesela. Kısacası herkesin reseptörleri, vücudu farklı. Bir insanda olan diğerinde olmuyor. Benim gibi bir insanın, gebelikte bu kadar bulantısı olması normalmiş.

Canım ben de bugün gittim 7+5'im ultrasonda 7+5 kalp atışını dinletti her şey güzel dedi ölçümleri vs. Ufak bir kamama alanım var yerleşme sırasında oluşmuş olabilir dedi progestan kullanıyordum zaten ona devam etmemi söyledi, TSH 2.97 çıkmış onunla ilgili dahiliye doktoruna randevu alacağım bakalım büyük bir sorunum yok çok şükür senin adına da çok sevindimm

Yaaaaa aaaayyy ne güzel ne duygusal kalp atımını dinledin mi, ağladın mı?
daha çok küçük olduğu için kalp atımı biraz cılız geldi çok anlamadım çok duygulanamadım ya bilmiyorum ama beklerken baya heycanlanıyor insan gördükten sonra rahatlama ferahlama geliyor.

Ben bugün doktoruma fitil yaparken bile bebeğime zarar veriyormuş gibi hissediyorum karnımı kasıyorum dedim bazı hareketlerden sonra kasığım ağrıyor yine aklım hep olumsuza gidiyor dedim. Eğer öyle bir şey olursa aklına tarlada çalışan ve doğum yapan teyzeler gelsin dedi hiçbirisine bir şey olmuyordu dedi. Bebek kaval kemiğinin orada çok korunaklı bir yerdeymiş bebeğe zarar vermek için ancak kaval kemiğini kırman lazım dedi epey içim rahatladı benim de :)

Benim güneşte dahi midem bulanır
Bazı renklerde bazı ışıklarda anında midem bulanır hamileyken nasıl olacak çok merak ediyorduk bakalım yaşayıp göreceğiz bilgiler için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…