- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.741
Bende eskiden beri böyle nekadar bulantım olsada asla kusamam. Şimdi sadece bulanıyor sürekli kusamadığım için sanırım ateş basıyor tansiyonum düşüyor bazen bayılacak gibi oluyorum sonra tuvalet ihtiyacım oluyor. 10. haftaya kadar dayan dedi doktorum bakalımBende 3-4 gün çıkaramadım bugün başladı ama rahatlatıyor sade bulantı daha kötü
Hiç duymadınız mı kalp atışını. Benim bir öncekinde 8.haftada kalp atışını duyup 9.haftada yok demişti öyle kürtaj olmuştum. Ama 7.haftadan sonra duyulma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.Kızlar selam, 5+0 da keseyi gördük bugün 7+0 kalp atışı yok dedi bir kaç gün düşün karar ver kürtaj yapılması gerekiyor dendi. Benim gibi olan sonrasında kalp atışı duyan var mı acaba? Bu kadar kesin olması mümkün mü sizce beklemeli miyim ?
Gebelik öncesi testler yaparak doktorum bakmıştı. Temmuzda 1. Doz agustosta 2.doz olmustum. 3.dozda 3-4 ay sonra demişti gebe kaldım. Gebe kalıraam 3.doz vuruluyor mu diye sordugumda evet engel değil demişti. Hamile kaldıktan sonra tekrar testler yaptıgında hepatit b bagısıklıgım olusmus pozitif yazıyordu. Doktora henüz danışmadım 3.dozu daha vakit var diye.Selam kızlar
Bugün kan ve idrar tahlili yaptırdım
Ferritin 39
Glukoz, açlık 90
İnsülin 4.30
TSH 0.88
D vitamini 24
B12 vitamini 459 çıktı
Daha bir çok değere bakıldı
Her şey çok şükür iyi
D vitamini sınırı 25, benim de sınırda çıktı
Doktor 80 olmasını istiyoruz dedi o yüzden D vitamini takviyesi başlayacağız
Her şey iyi, acil bir durum yok dedi
Taşıyıcılığım yok çok şükür ama Hepatit B bağışıklığı negatif çıktı
Doktor ya aşı olmamışsınız ya da olduysanız da tutmamış dedi
Muhtemelen çocukken aşı olmuşumdur
Şu an olmak zorunda değilsiniz ama öneriyoruz, Sağlık Bakanlığı da öneriyor, soruyor dedi
3 doz yapılıyormuş
Ben 2 doktora gidiyorum
Yarın diğer doktorumda randevum var
Ona da soracağım aşı yaptırmalı mıyım diye
Sizin Hepatit B bağışıklığınız var mı
Yoksa aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz
Allah bağışlasınHayır son diye dÜşünüyorum
Haklı olabilir bu hurafeAslında tam tersi
Kız sakız gibi yapışır,oğlanın canı burnunda olur denir.
Kız çocuk anneye daha kolay, iyi tutunurmuşAllah gönülünüze göre versin,tabi bunlar hep hurafe
Bende çarşamba gittim 6+1 de kalp atışı gördüm ama duymak için haftaya tekrar çağırdı dikkat et dedi bir sorun mu var acabakızlar bugün keseyi gördüm çok şükür kalp atımı da vardı
10. Haftaya kadar bekleyenler duydum. Bence biraz daha bekleyin kürtaj için belki geç duyulur.Kızlar selam, 5+0 da keseyi gördük bugün 7+0 kalp atışı yok dedi bir kaç gün düşün karar ver kürtaj yapılması gerekiyor dendi. Benim gibi olan sonrasında kalp atışı duyan var mı acaba? Bu kadar kesin olması mümkün mü sizce beklemeli miyim ?
baska bir doktora daha gitseniz? Kalp atımı için 8 ve 9. haftaları bekleyenler var. Böyle birşeyi bu kadar hızlı nasıl düşünebilirler. Yolk kesesi vs görünmemiş miydi?Kızlar selam, 5+0 da keseyi gördük bugün 7+0 kalp atışı yok dedi bir kaç gün düşün karar ver kürtaj yapılması gerekiyor dendi. Benim gibi olan sonrasında kalp atışı duyan var mı acaba? Bu kadar kesin olması mümkün mü sizce beklemeli miyim ?
6+2Çook teşekkür ederim, inşallah hep beraber sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi5+5’im bugün, siz kaç haftadasınız?
Kalp atışı duydunuz mu ben 6+1 de duyamadım attığını gördüm haftaya tekrar çağırdı doktorum
Bana da dedim canım ama hamilelik doğuma kadar risklidir dedi korkma boşuna hayırlı olsun bu aradaBende çarşamba gittim 6+1 de kalp atışı gördüm ama duymak için haftaya tekrar çağırdı dikkat et dedi bir sorun mu var acaba
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimseyi de aratmasınBana da dedim canım ama hamilelik doğuma kadar risklidir dedi korkma boşuna hayırlı olsun bu arada
Hiç kötü düşünmeyin, benim doktorum 6. Haftada bazen duyulmayabiliyor, siz en iyisi 7. Haftada gelin dedi bana mesela. Demek ki beklenen bir şeyÇok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimseyi de aratmasınçok uğraştık hala iğneler devam 12. Haftaya kadar dedi doktorum bu kadar emek varken korkuyor insan kalp atışı duyanlar var benimle aynı günde olupta o yüzden tedirginim
Ben de sizin gibi düşünüyorumbaska bir doktora daha gitseniz? Kalp atımı için 8 ve 9. haftaları bekleyenler var. Böyle birşeyi bu kadar hızlı nasıl düşünebilirler. Yolk kesesi vs görünmemiş miydi?
Köşede bebek göründü mu pekiKızlar selam, 5+0 da keseyi gördük bugün 7+0 kalp atışı yok dedi bir kaç gün düşün karar ver kürtaj yapılması gerekiyor dendi. Benim gibi olan sonrasında kalp atışı duyan var mı acaba? Bu kadar kesin olması mümkün mü sizce beklemeli miyim ?
Düşüşe geçen kimyasal gebelikte canım.ama.bazen farklı hastanelerde değer farklı çıkabiliyor.iki gün sonra bir daha verdiniz mi kan kaç ciktiHerkese merhaba . Ben bu platformda ilk defa paylaşım yapıyorum. Umarım herkesin hamileliği sağlıkla ilerler. Ben en son 25 ağustosda adet oldum . 27 eylülde test yaptım çok belirgin çift çizgi çıktı. Ertesi sabah kan verdim beta hcg değerim 3233 çıktı , akşamında başka hastanede tekrar verdim 2894 çıktı. Bu değerler normal mi sizce yoksa dış gebelik olma rislinden çok korkuyorum
canım aynı hastanede aynı saatlerde vermelisinHerkese merhaba . Ben bu platformda ilk defa paylaşım yapıyorum. Umarım herkesin hamileliği sağlıkla ilerler. Ben en son 25 ağustosda adet oldum . 27 eylülde test yaptım çok belirgin çift çizgi çıktı. Ertesi sabah kan verdim beta hcg değerim 3233 çıktı , akşamında başka hastanede tekrar verdim 2894 çıktı. Bu değerler normal mi sizce yoksa dış gebelik olma rislinden çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?