Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 3-4 gün çıkaramadım bugün başladı ama rahatlatıyor sade bulantı daha kötü
Bende eskiden beri böyle nekadar bulantım olsada asla kusamam. Şimdi sadece bulanıyor sürekli kusamadığım için sanırım ateş basıyor tansiyonum düşüyor bazen bayılacak gibi oluyorum sonra tuvalet ihtiyacım oluyor. 10. haftaya kadar dayan dedi doktorum bakalım

Hiç duymadınız mı kalp atışını. Benim bir öncekinde 8.haftada kalp atışını duyup 9.haftada yok demişti öyle kürtaj olmuştum. Ama 7.haftadan sonra duyulma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.

Gebelik öncesi testler yaparak doktorum bakmıştı. Temmuzda 1. Doz agustosta 2.doz olmustum. 3.dozda 3-4 ay sonra demişti gebe kaldım. Gebe kalıraam 3.doz vuruluyor mu diye sordugumda evet engel değil demişti. Hamile kaldıktan sonra tekrar testler yaptıgında hepatit b bagısıklıgım olusmus pozitif yazıyordu. Doktora henüz danışmadım 3.dozu daha vakit var diye.

Aslında tam tersi
Kız sakız gibi yapışır,oğlanın canı burnunda olur denir.
Kız çocuk anneye daha kolay, iyi tutunurmuş Allah gönülünüze göre versin,tabi bunlar hep hurafe
Haklı olabilir bu hurafe ilk çocuk erkekti düştü . İkinci kız oldu serklaj oldum çok şükür sıkıntısız kucağıma aldım . Bakalım bunun cinsiyeti ne

10. Haftaya kadar bekleyenler duydum. Bence biraz daha bekleyin kürtaj için belki geç duyulur.
Yolk kesesi veya bebek göründü mu peki?

baska bir doktora daha gitseniz? Kalp atımı için 8 ve 9. haftaları bekleyenler var. Böyle birşeyi bu kadar hızlı nasıl düşünebilirler. Yolk kesesi vs görünmemiş miydi?

Bana da dedim canım ama hamilelik doğuma kadar risklidir dedi korkma boşuna hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimseyi de aratmasın çok uğraştık hala iğneler devam 12. Haftaya kadar dedi doktorum bu kadar emek varken korkuyor insan kalp atışı duyanlar var benimle aynı günde olupta o yüzden tedirginim

merhaba,

çook acil bir sorum var hamilelikte kıvamı yoğun,hafif beyazımsı bazen şeffaf akıntı normal midir?

Hiç kötü düşünmeyin, benim doktorum 6. Haftada bazen duyulmayabiliyor, siz en iyisi 7. Haftada gelin dedi bana mesela. Demek ki beklenen bir şey

Köşede bebek göründü mu peki

Herkese merhaba . Ben bu platformda ilk defa paylaşım yapıyorum. Umarım herkesin hamileliği sağlıkla ilerler. Ben en son 25 ağustosda adet oldum . 27 eylülde test yaptım çok belirgin çift çizgi çıktı. Ertesi sabah kan verdim beta hcg değerim 3233 çıktı , akşamında başka hastanede tekrar verdim 2894 çıktı. Bu değerler normal mi sizce yoksa dış gebelik olma rislinden çok korkuyorum

Düşüşe geçen kimyasal gebelikte canım.ama.bazen farklı hastanelerde değer farklı çıkabiliyor.iki gün sonra bir daha verdiniz mi kan kaç cikti

canım aynı hastanede aynı saatlerde vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…