- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.781
Doktoru aradım günde ikiye çıkardı ve sanırım çalıştığımdan ve yoğunluğumdan fitilden sonra uzanmadığımı farkettim dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra teşekkür ederimCanım benim tavsiye vermek yanlış olur tabi ama fitil sabah akşam kullanıldığında daha etkili diye biliyorum benim kullandığım sabah akşam 200 mg kapsül olan onu alttan fitil olarak yapıyorum ama yapınca iyice emilmesi için 1 saat uzanıyorum. Sen dozunu arttırmasan bile en azından fitili yapınca uzan biraz.
Bende progestan yumuşak kapsülü fitil olarak kullanıyorum sabah 2 akşam 2 tüp bebek olduğundan dolayı yaptıktan sonra yarım saat uzanmak gerekmiş bide sabah 10 ve akşam 10 u geçmemem gerektiğini söyledi hemşiremDoktoru aradım günde ikiye çıkardı ve sanırım çalıştığımdan ve yoğunluğumdan fitilden sonra uzanmadığımı farkettim dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra teşekkür ederim
Ne demek elimden geldiğince yardımcı oldum :)Doktoru aradım günde ikiye çıkardı ve sanırım çalıştığımdan ve yoğunluğumdan fitilden sonra uzanmadığımı farkettim dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra teşekkür ederim
Ben de geçen hafta öyleydim doktoruma sordum rahim genişlediği için göbek deliği çevresinde ağrı olması normal demiştiKızlar göbek deliğimin altında tahminimce rahimde
Birsey geriliyor gibi şişkinlik ve ağrı hissediyorum çok fena,öyle bir ağrı ki yatmadığım sürece çok kötü
5+4 teyim
Sebebi nedir? Böyle bi durumda olanınız yaşayanınız varmı? Çok korkuyorum
Ben de 8. Haftaya girdim ve bende de aynı şey var yaklaşık 1 haftadır. Hatta kasık ağrısı mi diye endişelendim ilk başlarda ama normalmiş bu da8+5 teyim
Gaz sancısı yaşayan var mı ya sanki midemi üşütmüşüm gibi sancı giriyor mideme
Gece bu şekilde perişan haldeydim bende gaz sancısı desen degilKızlar saatlerdir bacaklara vuran regl ağrısı başladı. Önce umursamamaya çalıştım ama umursamayacak gibi değil sanki regl oldum olucam gibi bi ağrı. 6+1 deyim bugün biraz ev işi de yapmıştım nedense korku bastı
Ay evet aynı bu şekilde ağrıydı cevabınız için teşekkür ederimBen de geçen hafta öyleydim doktoruma sordum rahim genişlediği için göbek deliği çevresinde ağrı olması normal demişti
Teşekkür ederiim tavsiyeleriniz içinnSize tek ama tek naçizane tavsiyem rahat olun akışına bırakın kadere inanın,sağlıklı ise zaten tutunur kalır benimde kanamam var hatta evvelki gün sabah inanın parça pıhtı düştü kıpkırmızı ve kahveeeengi pazartesiden beri kananamam var , doktora gittim umurlarinda bile değil bikmislar gebeden bebekten gebelerin paniğini.stresini anlayan zaten yok gibi saglikda,siz kendinizi yesenizde bitirsenizde bu kaygıdan asla bir şey değişmeyecek ,sadece kendi canınızı sağlığınızı düşünün önce ki bende inanın öyle yapıyorum,kendi canımi sağlığımı gerek fiziksel gerek psikolojik düşünmem gerek bir sosyal yaşantım var ki günümüz de kimse kimseyi zaten takmıyor malum ,olmadı mı bu ay temizlenir diğer ay tekrar denersiniz,tüp Bebek mi bir daha denersiniz başka yapacak hiiiic bir şey yok
Ben ilk gebeliğimde yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay vajinal ultrasonla muayene olmuştum. Üstelik ikiz gebelikti. Hiçbir sıkıntı olmadı. Belli bi haftadan sonra vajinal ultrason hiç kullanmadı.Gece vajinal ultrasonla muayne etti doktor
Henüz çok yeni korkuyorum,göbekten baksanız olmaz mı dedim
Hayır kanama alanı varmı diye bakmam lazım başka türlü göremem dedi.
Bir sorun olur mu sizce bugün 5+5 oldum
Vajinal muayne sorun yaratır mı kızlar
Yaaaa ne tatlı bi sürpriz buAy evet aynı bu şekilde ağrıydı cevabınız için teşekkür ederim
Gece acile gittik korkudan,ben artık dış gebelik diye korkmuştum ama süprizle karşılaştık.Doktor iki kese de iyi durumda deyince şok oldum.İkiside tutunmuşyerleşmeye çalıştıkları için ağrılar oluyormuş
Peki şimdi bebekleriniz ne durumdaBen ilk gebeliğimde yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay vajinal ultrasonla muayene olmuştum. Üstelik ikiz gebelikti. Hiçbir sıkıntı olmadı. Belli bi haftadan sonra vajinal ultrason hiç kullanmadı.
Evet büyük bi sürprizYaaaa ne tatlı bi sürpriz buMaşallah...
Vajinal ultrasonun da sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten bundan sonrakilerde daha öyle bakmaz diye düşünüyorum. Rahat olun
Tarif ettiğiniz gibi bi ağrı benim de geceden beri devam ediyor. Dün iş de yapınca stres yaptım biraz şimdi dinleniyorum artıkGece bu şekilde perişan haldeydim bende gaz sancısı desen degil
Sanki rahimde birsey şişiyor adet sökülse öyle rahatlayacaktım ki
Böyle bi ağrıydı,gece koştur koştur acile gittik.Doktor ultrasonla baktı yerleşmeye çalıştıkları için ağrılar olur normal dedi.Kanama alanı gözükmüyor kese boyutların haftaya göre normal durumda dedi
Evet benim sabah uyandım geçmişti dinlendikçe geçiyor.yerleşme ağrısıymış kanama olmadıkça korkmayınTarif ettiğiniz gibi bi ağrı benim de geceden beri devam ediyor. Dün iş de yapınca stres yaptım biraz şimdi dinleniyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?