Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Doktoru aradım günde ikiye çıkardı ve sanırım çalıştığımdan ve yoğunluğumdan fitilden sonra uzanmadığımı farkettim dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra teşekkür ederim

Doktoru aradım günde ikiye çıkardı ve sanırım çalıştığımdan ve yoğunluğumdan fitilden sonra uzanmadığımı farkettim dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra teşekkür ederim
Bende progestan yumuşak kapsülü fitil olarak kullanıyorum sabah 2 akşam 2 tüp bebek olduğundan dolayı yaptıktan sonra yarım saat uzanmak gerekmiş bide sabah 10 ve akşam 10 u geçmemem gerektiğini söyledi hemşirem

Kızlar göbek deliğimin altında tahminimce rahimde
Birsey geriliyor gibi şişkinlik ve ağrı hissediyorum çok fena,öyle bir ağrı ki yatmadığım sürece çok kötü
5+4 teyim
Sebebi nedir? Böyle bi durumda olanınız yaşayanınız varmı? Çok korkuyorum

Kızlar saatlerdir bacaklara vuran regl ağrısı başladı. Önce umursamamaya çalıştım ama umursamayacak gibi değil sanki regl oldum olucam gibi bi ağrı. 6+1 deyim bugün biraz ev işi de yapmıştım nedense korku bastı

Ben de geçen hafta öyleydim doktoruma sordum rahim genişlediği için göbek deliği çevresinde ağrı olması normal demişti

Gece bu şekilde perişan haldeydim bende gaz sancısı desen degil
Sanki rahimde birsey şişiyor adet sökülse öyle rahatlayacaktım ki
Böyle bi ağrıydı,gece koştur koştur acile gittik.Doktor ultrasonla baktı yerleşmeye çalıştıkları için ağrılar olur normal dedi.Kanama alanı gözükmüyor kese boyutların haftaya göre normal durumda dedi

Ben de geçen hafta öyleydim doktoruma sordum rahim genişlediği için göbek deliği çevresinde ağrı olması normal demişti
Ay evet aynı bu şekilde ağrıydı cevabınız için teşekkür ederim
Gece acile gittik korkudan,ben artık dış gebelik diye korkmuştum ama süprizle karşılaştık.Doktor iki kese de iyi durumda deyince şok oldum.İkiside tutunmuş yerleşmeye çalıştıkları için ağrılar oluyormuş

Gece vajinal ultrasonla muayne etti doktor
Henüz çok yeni korkuyorum,göbekten baksanız olmaz mı dedim
Hayır kanama alanı varmı diye bakmam lazım başka türlü göremem dedi.
Bir sorun olur mu sizce bugün 5+5 oldum
Vajinal muayne sorun yaratır mı kızlar

Teşekkür ederiim tavsiyeleriniz içinn

Ben ilk gebeliğimde yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay vajinal ultrasonla muayene olmuştum. Üstelik ikiz gebelikti. Hiçbir sıkıntı olmadı. Belli bi haftadan sonra vajinal ultrason hiç kullanmadı.

Yaaaa ne tatlı bi sürpriz bu Maşallah...
Vajinal ultrasonun da sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten bundan sonrakilerde daha öyle bakmaz diye düşünüyorum. Rahat olun

Ben ilk gebeliğimde yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay vajinal ultrasonla muayene olmuştum. Üstelik ikiz gebelikti. Hiçbir sıkıntı olmadı. Belli bi haftadan sonra vajinal ultrason hiç kullanmadı.
Peki şimdi bebekleriniz ne durumda
Bilmediğim bi korku endişe yüklendi içime
Sağ salim doğsaydılar

Tarif ettiğiniz gibi bi ağrı benim de geceden beri devam ediyor. Dün iş de yapınca stres yaptım biraz şimdi dinleniyorum artık

Ya kızlar bende akıntı devam ediyor ve kaşıntı da eklendi üstelik. Ama sadece geceleri oluyor kaşıntı... Koku vs yok. Zalain krem verdi doktorum fitil de verdi ama eğer krem geçirmezse kullan dedi. Yaşayan var mı? Fitil kullanmalı mıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…