- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.701
Bizim bi arkadaşın adet görür gibi çok gelmiş kanaması doktor sen hep yatacaksın hiç kalmayacaksın sadece tuvalete kalkacaksın demiş şükür o normal doğum yaptı sağlıklı bir oğlu var maşallah Allah bağışlasın şimdi 2 yaşındaSağol canım ben de yattım hemen bugün biraz ev işi falan da yapmıştım inş devam etmez stres yaptım hemen
Bir süre ev işinide yapma benimde kanamadan dolayı rapor yazıyor doktor bol bol yatıp dinlenelim bu aylardaSağol canım ben de yattım hemen bugün biraz ev işi falan da yapmıştım inş devam etmez stres yaptım hemen
Kırmızı olmadıkça sorun yok canım ama sen yinede dinlen ve doktora muayene ol yarın.Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor antibiyotik verdi 2 gündür kullanıyorum bugün kahverengi içinde hafif pembelik vardı akıntı oldu normal mi kan vs değildir yarına randevu aldım doktora ama çok gerildim acile gitmeli miyim
Doğru diyorsun canım pişman oldum zaten daha yapmam yatıyorum simdi yeniden baktım yok simdi devam etmez inşallah daha da. Öyle ya bana da doktorum diyo 9 ay kanaması olup da doğum yapan sağlıklı gebeler var diyor ben biraz evhamlıyım çok çabuk telaşlanıyorum sakinleşmeye çalısıyorumBir süre ev işinide yapma benimde kanamadan dolayı rapor yazıyor doktor bol bol yatıp dinlenelim bu aylarda
Evet canım pzt normaldi muayne günüm ama gidicem en azından içim rahat etsinKırmızı olmadıkça sorun yok canım ama sen yinede dinlen ve doktora muayene ol yarın.
Ben ovulasyon testiyle takip ettiğim için tam yumurtlama günümü biliyordum, o günü ve 1 gün öncesi sonrasını denedim, hepsinde kız çıktı. Arkadaşım yanlış bakmışHaftan sat ile uyumluysa direk 14.gun yumurtlama diye çıkıyor zaten o günü giriyorsun ama ben farklı tarihlerde denedim birkaç hafta değiştirerek cinsiyette değişiklik olmuyor hep erkek çıkıyor.ay ay değişiyor sanırım
Ben kız gibi hissediyorum ama bilemiyorum, hep kız çocuğum olsun istemiştim ondan da olabilirSenin hissiyatını ne
Teşekkür ederiiimm cannımmm innşallaaahTeşekkür ederim balım inşallah bekliyoruz güzel haberlerini
Ben de kız hissediyorumBen kız gibi hissediyorum ama bilemiyorum, hep kız çocuğum olsun istemiştim ondan da olabilir
Sen ne hissediyorsun?
Geçmiş olsun tez zamanda şifalarını bulurlar inşallahBen erkek hissediyorum kızlarbir aydır Herkül gibi her yere koşuyorum hem zihin olarak hem beden olarak inanılmaz yorgunum. Tüp bebekti , bu şartlarda tutması mucize oldu . Bu sebepten kız olamaz bu minnoş çok güçlü bir erkek çocuğu olacağını çok çok hissediyorum . Bir kızım var inanılmaz duygusal , nazlım . Tam bir kız çocuğu Ve şu an çok hasta teyzeleri . Bağırsak enfeksiyonu geçiriyor. Salı gününden beri çok yıprandık . İshal , kusma , 39,5 ateş , baş ağrısı. Bugun de sabahtan beri karnım ağrıyor diye ağlaya ağlaya içi çıktı . Okula gitmedim izin istedim , mazeret izni verebilecekken rapor al dediler bir de ona canım sıkıldı. Eşim in desen ayağı kırık . Sizden dua bekliyorum kızım için
BodrumMenteşe sen?
Benim de kanama alanım var ultrasonda gözüken çok küçük doktorum yerleşme esnasında olmuştur dedi progestana devam ediyorum 10 gün boyunca ilişki olmasın dedi 10 gün sonra gittiğimde kanama alanı kaybolmuşsa serbest kılarım her şeyi dedi. Ben kendimi yorduğumdan karnımı kastığımdan bahsettim bazı hareketlerde bunlara bağlı bebeğime zarar verir miyim yürümek temizlik yapmak vs dedim bebek çok korunaklı bir yerde etrafı da zarla kaplı dedi kendini yorarak hareketler yaparak bebeğine zarar veremezsin dedi eğer bebekte sorun varsa da bunun önüne geçemezsin çünkü sağlıksızdır dedi beni her anlamda rahatlattı o yüzden sizde rahat olun onu yapmiyim bunu yapmiyim kafasına çok girmeyin çok da serbest olmayın dengeyi korumak önemli :))Doğru diyorsun canım pişman oldum zaten daha yapmam yatıyorum simdi yeniden baktım yok simdi devam etmez inşallah daha da. Öyle ya bana da doktorum diyo 9 ay kanaması olup da doğum yapan sağlıklı gebeler var diyor ben biraz evhamlıyım çok çabuk telaşlanıyorum sakinleşmeye çalısıyorum
Allah bağışlasın hepimizin bebeğiniBen de çin takvimine baktım erkek çıktı benimde 3 kızım var Allah bağışlasın belki gönlümden erkek geçtiği için erkek hissediyorum sağlıkla kısmet artık bakalım
Yumurtlama tarihimi bilmiyorum maalesef son regl tarihimi giriyorumHamile kalma tarihinize ne giriyorsunuz? Tahmini yumurtlama tarihini mi? Öyle girersem kız çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?