- 18 Şubat 2025
- 94
- 51
- 3
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.721
Çook teşekkür ederim, inşallah hep beraber sağlıkla kucaklarız bebişlerimiziYumurtlama tarihimi bilmiyorum maalesef son regl tarihimi giriyorumsiz kaç haftalıksınız? inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişinizi
Hayır son diye dÜşünüyorumAnladım başka düşünüyor musunuz hayırlı olsun
Benimde kilom aynı ama şişkinlik gibi göbeğim çıktıBenim alt karnım şişti sanki çok yemek yemişim gibi hissediyorum. Ama kilom aynı. Normalde karnım düzdür
Aslında tam tersiBen erkek hissediyorum kızlarbir aydır Herkül gibi her yere koşuyorum hem zihin olarak hem beden olarak inanılmaz yorgunum. Tüp bebekti , bu şartlarda tutması mucize oldu . Bu sebepten kız olamaz bu minnoş çok güçlü bir erkek çocuğu olacağını çok çok hissediyorum . Bir kızım var inanılmaz duygusal , nazlım . Tam bir kız çocuğu Ve şu an çok hasta teyzeleri . Bağırsak enfeksiyonu geçiriyor. Salı gününden beri çok yıprandık . İshal , kusma , 39,5 ateş , baş ağrısı. Bugun de sabahtan beri karnım ağrıyor diye ağlaya ağlaya içi çıktı . Okula gitmedim izin istedim , mazeret izni verebilecekken rapor al dediler bir de ona canım sıkıldı. Eşim in desen ayağı kırık . Sizden dua bekliyorum kızım için
Evet bende öyle biliyorum. Kızlar daha güçlü bu konudaAslında tam tersi
Kız sakız gibi yapışır,oğlanın canı burnunda olur denir.
Kız çocuk anneye daha kolay, iyi tutunurmuşAllah gönülünüze göre versin,tabi bunlar hep hurafe
Evet bende infertilitede takipliyim tüp bebeğim bana 3 ay beklemeniz daha iyi olur hiç bişey olmasada enfeksiyon için dendisizi korkutmak istemem fakat kanama alanınızın olmadığından emin olmadan ilişkiye girmenizi tavsiye etmem. çünkü biz o hataya düştük maalesef. normalde ben infertiliteden takipteydim ve doğal yollardan hamile kalacağımı tahmin etmiyordum, adet olmayı bekliyordum tüp bebek tedavisi için dosya oluşturulacaktı. fakat hamileymişim meğerse. nerdeyse 2 hafta boyunca lekelenmem oldu ve şimdi düşünüyorum ilişkinin ertesinde başlamış oluyor. o gün de bebek 3-4 hafta arası bir şeydi. o yuzden ben önermiyorum, en azından kalp atışını duyun kanama alanı olmadığı garantilensin sonra kafanız da daha rahat olur
canım selam,@anonimkul canımm, kese ve kalp atışını görmüşsün tebrik ederiimmMesajı bulup yanıtlayamadım. Belirtisiz olup bu haberi alınca çok mutlu oldum valla, pazartesi ben de inşallah
Benim kanama alanı falan da yoktu doktorda abartmadan normal yaşa dedi ağır vs kaldırma dedi. Benim genelde çok halim olmuyor aslında enerjim çok azaldı bu süreçte dün çok iyi hissedince biraz eve giriştim sonrada böyle lekelenme olunca çok evhamlandımm dediğiniz doğru sağlıksızsa yapacak hiçbir şey yok tabi ki. Yine de insan hep kendini suçluyor işte. İnşallah bugün doktor içimi rahatlatır benim deBenim de kanama alanım var ultrasonda gözüken çok küçük doktorum yerleşme esnasında olmuştur dedi progestana devam ediyorum 10 gün boyunca ilişki olmasın dedi 10 gün sonra gittiğimde kanama alanı kaybolmuşsa serbest kılarım her şeyi dedi. Ben kendimi yorduğumdan karnımı kastığımdan bahsettim bazı hareketlerde bunlara bağlı bebeğime zarar verir miyim yürümek temizlik yapmak vs dedim bebek çok korunaklı bir yerde etrafı da zarla kaplı dedi kendini yorarak hareketler yaparak bebeğine zarar veremezsin dedi eğer bebekte sorun varsa da bunun önüne geçemezsin çünkü sağlıksızdır dedi beni her anlamda rahatlattı o yüzden sizde rahat olun onu yapmiyim bunu yapmiyim kafasına çok girmeyin çok da serbest olmayın dengeyi korumak önemli :))
Bende çalışıyorum bulantım çok fazla ama çıkaramıyorum daKızlar benim midem çok fena bu hafta hiçbi şey yiyemedim sürekli çıkarıyorum affedersiniz sizde nasıl durumlar. Çalışırken hamile olmak çok zor
yorgunluk ve baş dönmesi var mı canım peki? bende uyanamıyorum 3 gündür ve sabah bulantıları...Kızlar benim midem çok fena bu hafta hiçbi şey yiyemedim sürekli çıkarıyorum affedersiniz sizde nasıl durumlar. Çalışırken hamile olmak çok zor
benim de aynı. ama benimki gazdan sanırım. çok şükür bulantım falan yok ama aşırı şişkin hissetiğim için iki lokma yemek yesem doyuyorumBenim alt karnım şişti sanki çok yemek yemişim gibi hissediyorum. Ama kilom aynı. Normalde karnım düzdür
Evet çalışırken çok zorKızlar benim midem çok fena bu hafta hiçbi şey yiyemedim sürekli çıkarıyorum affedersiniz sizde nasıl durumlar. Çalışırken hamile olmak çok zor
Yorgunlık varda baş dönmem yok canım erken uyuyorum sbah uykumu almış şekilde uyanıyorumyorgunluk ve baş dönmesi var mı canım peki? bende uyanamıyorum 3 gündür ve sabah bulantıları...
Ben öğle arası kestiriyorum valla başka türlü olmuyorEvet çalışırken çok zorsürekli alakasız uykum geliyor bir de.
Bende 3-4 gün çıkaramadım bugün başladı ama rahatlatıyor sade bulantı daha kötüBende çalışıyorum bulantım çok fazla ama çıkaramıyorum da
valla erken uyusam bile yetmiyor sanki, öğle arasında uyuyorum azcıkYorgunlık varda baş dönmem yok canım erken uyuyorum sbah uykumu almış şekilde uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?