Kızlar merhaba

bende aranıza yeni katıldım. umarım sağlıklı bir süreç yaşarız beraber.
Öncesinde olumsuz 4 deneyimim oldu, umarım bu farklı olur (ki öyle hissediyorum

)
benim sat 7 ağustos, bat 4 eylül.
9 eylülde (dün 4 hafta 5 günlük iken) kan testi verdim b-hcg >5000 üzeri gelmiş. tam kaç olduğunu bilmiyoruz bu değere kadar gözüküyormuş orda. diğer vitamin değerlerim normalmiş. ben yine de kendimce takviyelerimi almaya devam ediyorum.
12 eylül cuma günü kadın doğum doktoruna randevum vardı önceden almıştım. hamilelikte denk gelmiş oldu.
burada okuduklarıma göre kese ve kalp atışını göreceğim galiba diye düşünmeye başladım :)
Sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi inşallah.
Tiroit için ilaç kullanıyorum. birkaç ay önce tesadüfi sebepsiz kendiliğinden yükseldi ve ilaçla düşürememişlerdi. değerlerim sonunda istenen düzeye ulaşmış şükür.
Kendim hakkında da minik bir özet geçeyim.
MTHFR ve FaktörV heterezigot genlerim var. bu yüzden hic test yapmadan hamile olduğumu anlayınca kan sulandırıcı iğnemi evde vurmaya başlamıştım. her gün devam ediyorum. folik asitide özel durumumdan dolayı kullanamıyorum. metil folat formunu kullanıyorum ama 4000 mg yetersiz kalabiliyormuş. bunun içinde bazı testler varmış dozunu 1000mg kadar çıkartabiliyorlarmış. tabi metil folattan dolayı b12 yi de farklı formda öneriyorlar onu da doktora gittiğimde danışmayı planlıyorum.
benzer durum yaşayan var mı aramızda?